چطوری دوست عزیز
مگه از جونت سیر شدی می خوای بیایی پارس ، ما می خوایم از پارس بیاییم بیرون اونوقت شما می خواید وارد معرکه بشید...
این وضعیت نت منه خودت بیبین و قضاوت کن ( خوزستان اینطوره دوست گرامی ، مگه اینکه بری شهرهای UP )
![]()
چطوری دوست عزیز
مگه از جونت سیر شدی می خوای بیایی پارس ، ما می خوایم از پارس بیاییم بیرون اونوقت شما می خواید وارد معرکه بشید...
این وضعیت نت منه خودت بیبین و قضاوت کن ( خوزستان اینطوره دوست گرامی ، مگه اینکه بری شهرهای UP )
![]()
Last edited by newahwaz; 30-07-2011 at 18:35.
داداش مهدی پس پارس و شاتل که هیچی ! به نظرت برم مخابرات ؟! یا برم وایمکس بگیرم ؟!
همون طوری که جناب Newahvaz عزیز گفتن همه دنبال یه راه فرار از پارس آفلاین هستیم ولی چیزی پیدا نمیشه...
من الان راحتت کنم هم وایمکس دارم و هم satelite ولی هیچ کدوم ارزش پولی که واسشون خرج میکنی رو نداره...
وایمکس که انگار خیلی بیشتر از پارس آفلاین به منطقه ربط داره چون من 1 mb دارم ولی 90 درصد شبانه روز سرعت از 14 kb بالاتر نمیره...
satelite هم دارم که همراهش باید یه adsl هم داشته باشی که همیشه اکانتها دزدی هستش و سرعتها share میشه با صاحب اصلی اکانت, تازه اگه اون کسی که اکانت رو بهت فروخته باشه به 10 نفر دیگه نداده باشه...
اینم از وضعیت پارس آفلاین ما که دایل آپ سگش شرف داره بهش... و تقریبا 95 درصد شبانه رو سرعت از 11 kb بالاتر نمیره...
من که آدم خیلی کم رویی بودم توی 2 هفته گذشته اونقدر زنگ زدم و شکایت کردم که انگار دیگه پشتیبانشون توی 2 روزه گذشته نمیخواسته جواب منو بده... امروز هم که الحمدالله همش وصل نمیشد...
مخابرات رو من آمار ندارم ولی شما به من بگو که adsl 128 kb ارزش داره؟ بالاتر از اون به کسی نمیدن...
شاتل رو که خودت داری بگو چجوریه؟
راستی اون پینگ رو با 2000 جمع کن...
Last edited by plsboy; 30-07-2011 at 19:25.
این مال منه :
کم کم داره مال منم داغون میشه :| دانلود ها 30%مواقع کانکت نمیشن و از هر ده تا هم حدود 3 تا نیاز به ریفرش دارن :|
من که سرعت روزانم خوب بودو خوب هست
اما شبانه هر شب داره 200 مگ کمتر میشه همین جوری پیش بریم میرسه به صفر
واسه یه کانفیگ ساده که مثل اینکه 15 تومان میگیرن.
دیگه برای عیب یابی نمیدونم والا ... . حتما بیشتر از 15 تومان
مشکلت چیه؟؟ بگو اینجا شاید بچه ها راهنمایی کنن و مشکلت بر طرف بشه؟؟ الکی پول تو جیب این به اصطلاح کارشناس ها نریز.
این هم تست من خوبه ولی متاسفانه شبانه ...
![]()
چه سروری بهترین نتیجه رو میده؟؟؟ (میخوام نیمه پر لیوانو ببینم : دی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)