تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 919 از 2199 اولاول ... 419819869909915916917918919920921922923929969101914191919 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,181 به 9,190 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درود دوستان. من چند روزی هستش دارم از سرویس b1107 استفاده میکنم ( سرعت 2مگ ترافیک 2 گیگ). شب اول 5 گیگ گرفتم ولی از اون شب به بعد مدام حجم دانلود شبانم داره میاد پایین. توی روز سرعتم 400 به بالاست ولی چشتون روز بد نبینه همین که ساعت 2 شب میشه سرعت میشه 64 یعنی همون قضیه 1 به 4 . جالب اینجاست حجم دانلود شبانم با سرویس 2 مگ با حجم سرویس 1مگ برابره. کسی از دوستان هست همچین مشکلی داشته باشه؟ اصلا در چند روز گذشته کسی از دوستان افت سرعت داشته ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    برای استفاده از حالت رایگان 1 تا 8 صبح مبین نت به چه صورت باید عمل کرد..یعنی تنظیمات خاص و یا پسوردی خاصی داره که باید وارد کنیم؟لطفا در این مورد راهنمایی کنید
    ممنون
    دوست عزیر شما ساعت 2:05 صبح دانلودت رو استارت بزن ساعت 8 صبح تمومش کن. نیازی به هیچ تنظیم و پسوردی نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    برای استفاده از حالت رایگان 1 تا 8 صبح مبین نت به چه صورت باید عمل کرد..یعنی تنظیمات خاص و یا پسوردی خاصی داره که باید وارد کنیم؟لطفا در این مورد راهنمایی کنید
    ممنون
    ساعات رایگان از ساعت 2 تا 8 هستش برای استفاده هم لازم نیست کار خاصی بکنید در این ساعات حجم شما محاسبه نمیشه.

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود دوستان. من چند روزی هستش دارم از سرویس b1107 استفاده میکنم ( سرعت 2مگ ترافیک 2 گیگ). شب اول 5 گیگ گرفتم ولی از اون شب به بعد مدام حجم دانلود شبانم داره میاد پایین. توی روز سرعتم 400 به بالاست ولی چشتون روز بد نبینه همین که ساعت 2 شب میشه سرعت میشه 64 یعنی همون قضیه 1 به 4 . جالب اینجاست حجم دانلود شبانم با سرویس 2 مگ با حجم سرویس 1مگ برابره. کسی از دوستان هست همچین مشکلی داشته باشه؟ اصلا در چند روز گذشته کسی از دوستان افت سرعت داشته ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    به جمع ما خوش آمدی بیا که دل ما هم خونه

5. این کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به جمع ما خوش آمدی بیا که دل ما هم خونه
    بله در سرویس های محدود در ساعاته رایگان سرعت روی حداقل بسته خواهد شد ! این قانون در تمامی شرکتهای ای دی اس ال هم انجام میشود.اما در سرویس نا محدود در 24 سعات شبانه روز سرعت واقعی هست

8. این کاربر از Citrix Systems بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون
    نه لازم نیست، زمان اتصال شما همه ثبت میشه!
    فقط اگر اهل احتیاط بیشتر هستید، قبل از شروع دانلود یکبار موردم رو روشن خاموش کنید.
    اینجوری توی گزارش گیری مصرفتن میتونید ببنید اون ساعتی که وصل بودید براتون 0.0 مگابایت منظور شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان راهی هست که من مودم رو دیس نکنم و ببینم چقد اعتبارم مونده؟
    آخه تا دیس نکنم اعتبار هیچ تغییری نمی کنه.
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    ممنون
    در ضمن 2 تا 8 صبح هست !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

منطقه ای ک یک کیلومتر با پوشش بیرونی و 2 کیلومتر با پوشش داخلی فاصله داره امکان استفاده ار وایمکش مبین نت هست؟
    برای پوشش یک منطقه هزینه ی تجهیزاتش چقدر هست اطلاعی در این مورد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •