تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 919 از 1049 اولاول ... 4198198699099159169179189199209219229239299691019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,181 به 9,190 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه rghanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من یک تلویزیون سامسونگ ال ای دی 47 و یک ----- ایکس کروز دارم...تلوزیون full hd هست و یو ای اس بی خوان اون اکثر فرمتها و زیرنویسها از جمله srt رو ساپورت می کنه....فقط کیفیت صدا معمولیه می خوام تقویتش کنم...که موزیک ویدئوهایی که از ----- پخش می شه با کیفیت صدای خوب پخش بشن....ضمنا تلویزیون خروجی اپیتکال با پشتبانی 5.1 کانال داره ...و ----- هم خروجی اپتیکال داره....حالا برای تقویت صدا برای یک اتاق نشیمن 60 متری شما چی پیشنهاد میدید....قیمت هم دوروبر یک میلیون باشه......ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما کلاً تو یه وادی دیگه سیر میکنید و مطمئنا یه صدای واقعی تا بحال نشنیدید قضیه شاخص راندمان اسپیکر و تناسب با توان آمپلیفایر هم احتمالا چیزی در موردش نمی دونید. این قضیه استاد بودن سونی و ... هم شوخی جالبیه. شما برای همون مراسم عروسی سونی بخرید با بیس سنگین و عمق و حالشو ببرید. هر وقت هم متوجه شدید یه سیستم صوتی های-فیدلیتی و های-اند یعنی چی، اونوقت میتونیم با هم تبادل نظر کنیم ولی در مورد سیستم های تجاری من علاقه ای بهش ندارم ولی تا اینجا که کمی با علاقمندی شما آشنا شدم، تصور میکنم اگه یکی دو جفت اسپیکر سروین وگا بخرید، راضیتون میکنه. نمیتونم سیستم بهتری توصیه کنم بهتون چون این توصیه برای شخصی که گوشش با صدا آشنا نیست، در واقع هدر دادن پول اون شخصه چون به هرحال تفاوت رو احساس نمیکنه. چه به یه سیستم مطلقاً بی ارزش سونی با جعبه های پلاستیکی گوش بده، چه به یه سیستم های اند 100 هزار دلاری به هرحال درک سماعی اون شخص محدوده.
    داداش فقط یک کلام میگم دیگه تا تهش رو برو
    من کیفیت خیلی خیلی بالا برام مهم نیست
    چون اهنگ هایی که گوش می دم یا راک یا رپ یا پاپ هست و بیشترشون بیس دار هستند
    و یک کیفیت معمول و قابل قبول که وقتی تا اخر ولوم بدی صدا قاطی نکنه همین برام کافیه از لحاظ کیفیت
    و بیشتر باس حجیم و سنگین علاقه دارم
    سیستم های های اند که شما می گی خودم می دونم چی هستند و چه کیفیتی دارند ولی متاسفانه حجم صدای بالا و بیس پر قدر و سنگین ندارند مگر این که 20 میلیون به بالا هزینه کنم
    در ضمن سیستم های صوتی سونی پلاستیکی نیستند و از چوب ساخته شده بانداش و امپش فلزی هست
    اون زمانی که شما بچه بودی سونی سیستم صوتی تولید می کرد و اولین رادیو هم سونی تولید کرده اصلا کلمه sony از کلمه sound برگرفته شده
    من چیزی را که نیاز دارم و به اون صدایی که علاقه دارم را می خرم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

داداش فقط یک کلام میگم دیگه تا تهش رو برو
    من کیفیت خیلی خیلی بالا برام مهم نیست
    چون اهنگ هایی که گوش می دم یا راک یا رپ یا پاپ هست و بیشترشون بیس دار هستند
    و یک کیفیت معمول و قابل قبول که وقتی تا اخر ولوم بدی صدا قاطی نکنه همین برام کافیه از لحاظ کیفیت
    و بیشتر باس حجیم و سنگین علاقه دارم
    سیستم های های اند که شما می گی خودم می دونم چی هستند و چه کیفیتی دارند ولی متاسفانه حجم صدای بالا و بیس پر قدر و سنگین ندارند مگر این که 20 میلیون به بالا هزینه کنم
    در ضمن سیستم های صوتی سونی پلاستیکی نیستند و از چوب ساخته شده بانداش و امپش فلزی هست
    اون زمانی که شما بچه بودی سونی سیستم صوتی تولید می کرد و اولین رادیو هم سونی تولید کرده اصلا کلمه sony از کلمه sound برگرفته شده
    من چیزی را که نیاز دارم و به اون صدایی که علاقه دارم را می خرم
    شما هم خودتونو درست کردید ها.........نصف بیشتر این فروم کل کل شما دو تاست..........

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما هم خودتونو درست کردید ها.........نصف بیشتر این فروم کل کل شما دو تاست..........
    شرمنده داداش گلم
    کل کل نیست
    فقط دارم جواب این دوستمون را میدم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شرمنده داداش گلم
    کل کل نیست
    فقط دارم جواب این دوستمون را میدم
    یه سئوالی هم من داشتم...اگه می تونی جواب بده...

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من یک تلویزیون سامسونگ ال ای دی 47 و یک ----- ایکس کروز دارم...تلوزیون full hd هست و یو ای اس بی خوان اون اکثر فرمتها و زیرنویسها از جمله srt رو ساپورت می کنه....فقط کیفیت صدا معمولیه می خوام تقویتش کنم...که موزیک ویدئوهایی که از ----- پخش می شه با کیفیت صدای خوب پخش بشن....ضمنا تلویزیون خروجی اپیتکال با پشتبانی 5.1 کانال داره ...و ----- هم خروجی اپتیکال داره....حالا برای تقویت صدا برای یک اتاق نشیمن 60 متری شما چی پیشنهاد میدید....قیمت هم دوروبر یک میلیون باشه......ممنونم

اگر فقط برای موزیک گوش کردن می خوای به نظر من سینما خانگی نخر
    من خودم دارم می فروشم
    برای اهنگ گوش دادن سیستم استریو بخر
    اگر می خوای هم اهنگ گوش بدی و هم فیلم نگاه کنی همین سینما خانگی بخر
    بین سونی و پایونیر یکی را انتخاب کن فقط طرف سامسونگ و ال جی نرو که پشیمان می شوی چون اصلا قابل مقایسه با سونی و پایونیر نیستند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر فقط برای موزیک گوش کردن می خوای به نظر من سینما خانگی نخر
    من خودم دارم می فروشم
    برای اهنگ گوش دادن سیستم استریو بخر
    اگر می خوای هم اهنگ گوش بدی و هم فیلم نگاه کنی همین سینما خانگی بخر
    بین سونی و پایونیر یکی را انتخاب کن فقط طرف سامسونگ و ال جی نرو که پشیمان می شوی چون اصلا قابل مقایسه با سونی و پایونیر نیستند
    سیستم استریو ....شما چی پیشنهاد میدید.............در ضمن مگه با سیستم استریو مگه نمیشه فیلم نگاه کرد...

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سیستم استریو ....شما چی پیشنهاد میدید.............در ضمن مگه با سیستم استریو مگه نمیشه فیلم نگاه کرد...
    بی خیال همون سینما خانگی را بخر بهتره چون سیستم استریو بدرد فیلم نمی خوره
    سینما خانگی سونی در رنج قیمت 1 میلیون نداره از 1500 به بالا هست
    اگر خواستی خودم می خوام سینما سونیم را بفروشم 5 ماه بیشتر نیست خریدمش و تو اتاقم بوده و همش خاموش بوده
    و در کل شاید 8 ساعت کار نکرده باشه در حد اک با کارتون
    اگر خواستی بگو تا بهت پیام بدم و عکس و قیمت را بهت بگم

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگر خواستی خودم می خوام سینما سونیم را بفروشم 5 ماه بیشتر نیست خریدمش و تو اتاقم بوده و همش خاموش بوده

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •