من میخوام پهنای باند اختصاصی بگیرم 512 یا پایین تر
می خواستم بدونم الان بهترین پینگ ماله کدوم شرکته ( زیر 200 ) برای بازی آنلاین میخوام سرعت دانلودشم که همون 512 میشه ؟
هزینشم مهم نیست فقط خوب باشه![]()
من میخوام پهنای باند اختصاصی بگیرم 512 یا پایین تر
می خواستم بدونم الان بهترین پینگ ماله کدوم شرکته ( زیر 200 ) برای بازی آنلاین میخوام سرعت دانلودشم که همون 512 میشه ؟
هزینشم مهم نیست فقط خوب باشه![]()
Last edited by XxlxX; 18-06-2012 at 16:26.
من مشهدم میخوام سرویس پرسرعت بگیرم.
الان اوضاع مخابرات مشهد چجوریه ؟ طرح بعثت خوبه الان ؟ کلا از مخابرات سرویس بگیرم یا شرکتای دیگه ؟
چند وقت پیش شنیده بودم که میگفتن شاتل مشهد خوبه انگار و مخابراتش افتضاحه ، الان فرقی کرده با اومدن این طرحای رنگی و بعثت و اینا ؟
کلا تو مشهد چه ISP پیشنهاد میکنید ؟
سلام من می خوام ریز کارکرد ای دی اس ال رو که از مخابرات گرفتم ببینم ولی نام کاربری و رمز می خواد می خواستم بدونم اینا چین (مثلا شماره تلفنه) چیه؟
شرکت مخابرات خراسان شمالی از ارائه اینترنت نامحدود خودداری میکنه. مگه طبق قانونی که تصویب شد اینا نباید نامحدود بدن، مگه اینکه به خواست مشتری باشه که اون هم فکر نکنم هیچ دیوانه ای این کار رو بکنه؟ اگه شکایت کنم پیگیری میشه؟
حداقل یکی بگه مقدار معمولی SNR و Rate چند باشه؟؟؟؟
Last edited by وشاره; 22-06-2012 at 16:44. دليل: ..................................
اس ان ار شما خوبه و بالای 10 قابل قبوله و شما می تونید با خطتون تا 13 مگ دانلود داشته باشید البته برای خط شما 2 مگ دانلود و 383 کیلو بیت در ثانیه اپلود بسته شده. و شما به هیچ وجه نمی تونید تغییرش بدید باید خود شرکت ارائه کننده اینترنت عوضش کنه!!! و ریت شما رو اونها تعیین می کنن
دوستان میشه یه لطفی بکنن در یک کلمه بگن کدوم شرکت در حال حاصر کیفیت اینترنتش از بقیه بهتره؟! نمیگم خوبه چون دیدم همه کاربرا از همه شرکتها مینالن! میخوام بدونم کدوم شرکت درحال حاضر از بقیه کمتر بدتره؟!!!
من مبین نت دارم و در یک کلمه اشغال به تمام معناست . میخوام عوضش کنم . از کدوم شرکت بگیرم که از این کمتر بدتر باشه؟!!!
من قبلا از مخابرات داشتم کوچ کردم به پارس انلاین روزاش واقعا عالیه اما شبشو نمی تونم قضاوت کنم. سرعت روزام روزها معمولا مثل تست زیره سرویس 256 محدود 2 گیگ
![]()
سلام
الان شاتل دارم (ART1). سرعت دانلودمو 1/4 کرده. شده حدود 4 kb/s.
میخوام از یه جای دیگه ADSL بگیرم. سرعت دانلود رو پایین نیاره و ترافیک ماهیانش بالا باشه (یا نامحدود).
لطفا نظراتتون و تجربیاتتون رو بیان کنید ممنون.
گرفتن پاسپورت
دریافت ویزای کشور مقصد
خروج از این تعفن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)