تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 919 از 1138 اولاول ... 4198198699099159169179189199209219229239299691019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,181 به 9,190 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تعویض اورینگ ها و کاسه نمد کمپرسور کولر AC DELCO R4 ( بخش 2 )

حالا نوبت تعویض و نصب و مونتاژ کردن اورینگ ها ، کاسه نمد و قطعات کمپرسور هست.

کیت کاسه نمد و اورینگ قبلا تهیه شده و برای نصب در توپی سر کمپرسور استفاده میشه

داخل کیت، دو نوع اورینگ وجود داره، که یکی ضخیم و دیگری نازک هست. معمولا از نمونه نازک استفاده میشه مگر به دلایلی مثل فرسودگی نیاز به اورینگ ضخیم باشه.

اورینگ را روغن میزنیم. برای مونتاژ نیاز به روغن مخصوص کولر هست و بهتره که یک روغندان کوچک حاوی روغن مناسب که مطابق با گاز مورد استفاده در کولر باشه، تهیه کنیم.

اورینگ را با دست و فشار انگشتها جا میزنیم تا در محل خودش قرار بگیره

یک تکه پارچه دور شافت و روی کمپرسور میگذاریم و با یک اسکاچ نرم شافت را تمیز میکنیم تا آثار پلیسه و چربی و تکه های لاستیک چسبیده به شافت پاک بشه.

اورینگ ته توپی را در محل خودش قرار داده و روغن میزنیم

حالا با توجه به علامتی که قبل از باز کردن توپی روی بدنه کمپرسور و توپی زده بودیم، توپی را مطابق با وضعیت اول سوار کرده و پیچها را میبندیم و سفت میکنیم

نوبت به نصب کاسه نمد سر میل لنگ رسید. برای نصب این قطعه از ابزاری که برای همین کار طراحی شده استفاده میشه. این وسیله به شکل مخروط و از جنس فولاد و با سطحی بسیار صیقلی و صاف ساخته شده تا به لبه های داخلی کاسه نمد آسیب وارد نکنه.

بخش فلزی کاسه نمد به سمت بیرون و بخش لاستیکی به سمت داخل کمپرسور قرار میگیره. برای اینکه لبه های داخلی کاسه نمد بیشتر و بهتر به سمت داخل قرار گرفته باشه، یکبار با استفاده از مخروط فلزی بصورت برعکس از داخل کاسه نمد عبور داده میشه تا لبه ها بطور یکنواخت و هماهنگ به طرف داخل متمایل شده باشند.

کاسه نمد و مخروط فلزی را روغنکاری میکنیم

کاسه نمد بصورت سر و ته روی مخروط قرار گرفته و با دست به سمت پایین فشار میدیم

در نهایت مخروط را از داخل کاسه نمد عبور داده و بیرون میکشیم

داخل دهانه توپی را روغنکاری میکنیم

مخروط فلزی را روی شافت کمپرسور سوار کرده ، روغن میزنیم

کاسه نمد را بطور صحیح و به صورتی که سمت فلزی رو به بیرون باشد ، بر روی مخروط فلزی سوار میکنیم

با فشار انگشتها و بطور مساوی کاسه نمد را به داخل دهانه توپی فشار میدیم

در ادامه با استفاده از یک مهره بکس مناسب و با فشار دست، کاسه نمد را به سمت داخل فشار میدیم

و بازهم برای بهتر جا رفتن کاسه نمد، یک مهره بکس بزرگتر انتخاب کرده و باز با فشار دست به سمت پایین هل میدیم

نوبت به خار نگهدارنده کاسه نمد هست. این خار در یک سمت کاملا صاف و مسطح و در سمت دیگه دارای یک انحنای ملایم بوده که سمت دارای انحنا به طرف بالا و بیرون کمپرسور و سمت صاف به طرف داخل کمپرسور و کاسه نمد قرار میگیره

با انبر مخصوص ، خار فنری را فشرده و در داخل دهانه توپی جا میزنیم

برای جا افتادن کامل با استفاده از یک مهره بکس مناسب و ضربات ملایم چکش، خار در محل خودش قرار میگیره.

اگر احیانا خار به درستی جا نیافتاده بود، با استفاده از یک آچار دو سو، لبه های خار را به سمت بیرون فشار میدیم تا کاملا در شیار محل نصب خودش قرار بگیره

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام.کسی از دوستان تا حالا تجربه ای از تعمیر و بکار انداختن ساعت شورلت نوا یا بیوک رو داشته؟
    تست کنید ببینید سوکتتش برق داره اگر سوکتش فابریک باشه مشکلی از لحاظ جا به جا شدن برق مثبت و منفی نداره اگر فابریک نباشه چک کنید سوکت ها سر جاشون هستن یا خیر ، پشت ساعت روی کاورش برق مثبت و منفی را مشخص کرده اگر تا اینجا درست بود جلوی ساعت میله ای برای تنظیمش هستش را سمت خودتون بکشید و به یکباره رهاش کنید چند بار این کار را انجام بدید ثانیه شمار ساعت شروع بکار می کنه
    اگر کار نکرد باید پنل را پیاده کنید و کاور ساعت را در بیارید
    دوتا کنتاکت کوچک دایره ای شکل داره که در اثر کارکرد زیاد بین کنتاکتها کربن میگیرن با الکل یا اسپره خشک تمیزشون کنید سوکت برق را وصل کنید ، جلوی ساعت میله ای برای تنظیمش هستش را سمت خودتون کشیده و به یکباره رهاش کنید اگر اجزای ساعت سالم باشند ثانیه شمار شروع بکار خواهد کرد
    ساعت را یک روز بیرون از ماشین تست کردم هر چند ساعت یه بار از کار می افتاد من همین کار را تکرار می کردم بعد از یک روز شوک وارد کردن بهش بدون وقفه دو ساله تا الان کار میکنه .
    Last edited by kcnc; 19-06-2016 at 15:26.

4. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ادامه تعویض اورینگ ها و کاسه نمد کمپرسور کولر AC DELCO R4

نوبت به نصب اورینگ های اصلی دو سمت بدنه کمپرسور هست. این اورینگها نو بوده و مثل بقیه اجزاء قبل از نصب باید روغن زده بشه

حالا نوبت نصب پوسته کمپرسور است. بعد از تمیز کردن و روغنکاری سطح داخلی پوسته، مطابق با محل قرار گرفتن سر زائده محافظ پوسته، آن را سوار کرده و تا جایی که امکان دارد با فشار دست جا میزنیم.

برای جا افتادن کامل پوسته باید از دستگاه پرس استفاده کنیم و با قرار دادن گمپرسور به صورت سر و ته و فشار وارد کردن به انتهای کمپرسور، پوسته را بر روی بدنه جا میزنیم

موقع پرس کردن، باید به دقت وضعیت پوسته و بدنه را نسبت به هم بررسی کنیم و به محض اینکه لبه پوسته و بدنه با یکدیگر مماس شد، از پرس بیشتر خودداری کنیم که در غیر این صورت فشار وارد شده به بدنه کمپرسور باعث شکسته شدن آن خواهد شد.

بعد از انجام کار و سوار شدن کامل پوسته بر روی بدنه کمپرسور، زائده محافظ پوسته را با ضربات ملایم چکش به جای اول برمیگردانیم

کمپرسور آماده نصب پولی و کلاچ سر کمپرسور هست و بعد از تست نشت هوا و شارژ روغن ،قابل استفاده در کولر ماشین.

برای تعمیر و سرویس انواع کمپرسورهای کولر ، ابزار و قطعات یدکی و کیتهای مورد نیاز در این سایت به فروش میرسد.

Last edited by camaro lt; 19-06-2016 at 20:47.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تست کنید ببینید سوکتتش برق داره اگر سوکتش فابریک باشه مشکلی از لحاظ جا به جا شدن برق مثبت و منفی نداره اگر فابریک نباشه چک کنید سوکت ها سر جاشون هستن یا خیر ، پشت ساعت روی کاورش برق مثبت و منفی را مشخص کرده اگر تا اینجا درست بود جلوی ساعت میله ای برای تنظیمش هستش را سمت خودتون بکشید و به یکباره رهاش کنید چند بار این کار را انجام بدید ثانیه شمار ساعت شروع بکار می کنه
    اگر کار نکرد باید پنل را پیاده کنید و کاور ساعت را در بیارید
    دوتا کنتاکت کوچک دایره ای شکل داره که در اثر کارکرد زیاد بین کنتاکتها کربن میگیرن با الکل یا اسپره خشک تمیزشون کنید سوکت برق را وصل کنید ، جلوی ساعت میله ای برای تنظیمش هستش را سمت خودتون کشیده و به یکباره رهاش کنید اگر اجزای ساعت سالم باشند ثانیه شمار شروع بکار خواهد کرد
    ساعت را یک روز بیرون از ماشین تست کردم هر چند ساعت یه بار از کار می افتاد من همین کار را تکرار می کردم بعد از یک روز شوک وارد کردن بهش بدون وقفه دو ساله تا الان کار میکنه .
    سلام رفیق
    سوکتش فابریکه.اون میله تنظیمم چند بار کشیدم و باصطلاح بهش شوک دادم اما کار نکرد.ساعت رو بیارم بیرون تست کنم یا رو خود ماشین تست کنم؟ (حتما پشت آمپر باید باز بشه؟)

8. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ساعت شورلت معمولا در این سالها از کار میافته و به نظرم چندان ارزش وقت گزاشتن رو نداره!
    چه در شورلت قبلی و چه در شورلت فعلی من این ساعت کار نمیکنه و ساعت شورلت قبلی رو برای تعمیر بردم که سوخته بود!
    شورلت فعلی هم سیستم ساعتش سالم هست ولی شدیدا میل به خوابیدن داره!
    یعنی ساعت شورلت فعلیم سالمه و وقتی فقط یکبار با اسپری شستشو اون رو تمیز کردم کار افتاد ولی بعد از یک هفته دوباره خوابید.من هم دیگه از خواب بیدارش نکردم و فقط برای اینکه نسوزه برقش رو جدا کردم.

10. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با توجه به تصاویری که از کمپرسور کولر r4 قرار داده شد به نظرم ترک در بخش اصلی کمپرسور اتفاق افتاده و اگر عمق این ترک تا عمق سیلندر پیش رفته باشه (که احتمالا همینطور هم باشه بعیده دیگه بشه تعمیرش کرد(البته حدس من این هست).
    با توجه به تصویری که از ترک اون قرار دادید ترک در بخش الومینیومی و اصلی اتفاق افتاده و اگر موفق به اوراق کردن اون بشید شاید فقط بشه یه کمپرسور با کلاچ و بلبرینگ خراب پیدا کرد و دوتا یکی کرد.
    البته اگر ابزار مناسب جهت اوراق کمپرسور براتون قابل تهیه باشه.

12. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

همان طور که جناب MJ1970 فرمودن چندان ارزش وقت گذاشتن نداره اما میخواهین تمام آپشن های ماشینتون فعال باشه این گوی و این میدان ، من ساعت را بیرون از ماشین تست کردم چون یکی دو ساعتی که کار می کرد دوباره میخوابید و با وارد کردن شوک دوباره کار می کرد اگر روی ماشین میخواستم تست کنم باید چند مرتبه پنل را پیاده می کردم برای همین منظور بیرون از ماشین تست شد(این مورد را اضافه کنم که فراموش کرده بودم یکی دو بار هم اون دو تا کنتاکت را با دست به آرامی بهم اتصال دادم)
    برای تست ساعت سیم از باطری بهش وصل کرده و یک فیوز 2 آمپری سر راهش قرار داده بودم در کل یک روز تعطیل را به این کار اختصاص دادم
    یا اگر ساعت ساز وارد به کار می شناسید بدید براتون تعمیر کنه .
    Last edited by kcnc; 20-06-2016 at 16:51.

14. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

فکری به نظرم رسید خواسم ببینم وضعیت پمپاژ اویل پمپ گیربکس چطوره لوله کولر روغن سمت بالا را از رادیاتور باز کردم و به سر لوله که از گیربکس میاد شیلنگ وصل کرده و سر دیگه شیلنگ را به 4 لیتری انداختم استارت زدم( با ساسات) و تا آمدم ببینم روغن را داخل 4 لیتری پمپاژ می کنه یا نه دیدم روغن از جایی که لوله را از رادیاتور باز کردم با فشار بیرون میزنه ماشین را خاموش کردم باید لوله پایینی را باز می کردم چون روغن از اون لوله پایینی پمپ وبه داخل کولر روغن میره و بعد از خنک شدن از لوله بالایی به گیربکس برمیگره

سوالم اینه که لوله ها درست وصل شدن ؟

چون آب گرم معمولا در بالا قرار میگیره من هم با این تصور لوله بالایی را باز کردم که روغن گرم از لوله بالایی وارد کولر روغن میشه و از قسمت پایین که آب نسبتا سرده خنک میشه و به داخل گیربکس بر میگرده که تصورم کاملا عکس این بود
    حدودا در مدت 8 ثاتیه تقریبا 1 لیتر روغن روی زمین ریخت به نظرتون وضعیت اویل پمپ با این اوصاف چطوره؟با تشکر فراوان

16. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با توجه به سرعت سریع چرخش آب درون رادیاتور جندان مهم نیست که لوله رفت به کولر روغن در مجرای بالایی بسته بشه یا پایینی.
    در واقع تاثیر کولر روغن (با اون ابعاد کوچکش) فقط در حدیه که دمای روغن گیربکس رو در حد و حدود دمای آب موتور نگهداره.البته نبودش قطعا باعث سوختن گیربکس خواهد شد.

من هم در دور آرام پیش اومده که لوله خنک کن گیربکس رو باز کنم.فقط میتونم بگم با فشار و سرعت به بیرون پاشش میکنه.تنها راه فهمیدن دقیق فشار روغن گیربکس استفاده از گیج فشار سنج هست.اونهم باید در شرایطی سنجش کرد.مثلا در دور خاص با دمای روغن خاص اندازه گیری بشه.

در کل در حالتی که موتور گرمه اگر عکس العمل گیربکس در حالت ایستاده به تغییر وضعیت دنده مناسبه مشکلی نیست.
    یک نکته مهم اینه که فشار روغن لازم برای درام دنده 1 (حالت d) بیشتر از فشار لازم برای درگیر کردن درام دنده عقب هست (با توجه به این نکته مهم) دنده روی عقب به طور عادی سریعتر و قویتر درگیر میشه. در دنده d کمی با سرعت و قدرت کمتر درگیری حاصل میشه و این موضوع به دلیل اختلاف سایز درامها و سایز پیستون داخل اونهاست.البته این مورد بیشتر در حالت سرد محسوسه و در حالت گرم معمولا اختلافشون هم قابل تشخیص نیست.

اگر عکس العمل گیربکس در حالت گرم مناسبه مشکلی نیست.

اینکه صدای گیربکستون بی دلیل کمتر شده میتونه به دلیل ساده بودن مشکل ماشین باشه.منظورم اینه که احتمالا مشکل از اون چیزایی که فکر میکنیم راحت تر و ساده تر باشه..
    Last edited by MJ1970; 20-06-2016 at 15:43.

18. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یه دوری زدم صدای توربین دوباره شروع شد توی خیابان خلوت شیشه ها را دادم پایین هنگام حرکت هم صدا میده در هر صورت میخواهم گیربکس را پیاده کنم البته بدون چال ، می خواهم وضعیت فلایویل ، توربین و اویل پمپ را با تجربه و راهمنایی شما بزرگواران چک کنم اساتید چه راه کاری برای پیاده کردن گیربکس بدون چال دارند .با تشکر فراوان

20. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •