تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 919 از 3745 اولاول ... 419819869909915916917918919920921922923929969101914191919 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,181 به 9,190 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راستی کسی میدونه سرعت دانلود اینترنت ما.هو.اره.ای چقدره؟؟

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست من جدیدا خیلی سخت شده ه ک اینترنت ما ه و ا ر ه ای. تقریبا نشدنیه و به هزینش نمی ارزه
    Last edited by Aryaeiboy; 18-03-2013 at 15:58.

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

این از سیاستشونه ... چون وقتی سرعت بالا باشه حتی اگه فقط سایت هم باز کنی باز اون 5 گیگ تو 1 ماه مصرف میشه ... 5 گیگ در سال میشه روزی 14 مگ .. 10 تا پیج که باز کنی بیشتر از 14 مگ میشه ... اینا همش ترفند پول درآوردن و کلاه گذاشتن سر مردمه .... انقدر ساده نباشین ...
    مگه ما گفتیم دمشون گرم ؟؟

معلوم نیست مارو چی فرض میکنن !!

اینم از عیدی دادنشون ! واقعاً آدم میمونه چی بگه !

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این از سیاستشونه ... چون وقتی سرعت بالا باشه حتی اگه فقط سایت هم باز کنی باز اون 5 گیگ تو 1 ماه مصرف میشه ... 5 گیگ در سال میشه روزی 14 مگ .. 10 تا پیج که باز کنی بیشتر از 14 مگ میشه ... اینا همش ترفند پول درآوردن و کلاه گذاشتن سر مردمه .... انقدر ساده نباشین ...
    گفتم برای کسانی که مصرف بسیار کمی دارند به شرطی که شبانه رایگان هم داشته باشند وگرنه من که ماهی 10 گیگ مصرف میکنم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    پشتیبانی گفت برای عید یه سرویس داریم 3 گیگ 3000 تومان!!!!توی سایت چیزی نزده.کسی خبر بیشتری داره؟توی دو هفته هم تموم بشه بازم خوبه که.
    طرحهای طلایی نقره ای برنزی بجز هدیه،فرقی با هم ندارند؟همشون روی سرعت اسمی هستند؟
    حجمی یک مگ 10 گیگ، شبانه چقدر میگیره؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

ولی سرعت باز شدن سایت خیلی پایینه ...
    راستی بیکران برنزی 1 مگ ساعتی چند مگ دانلود میکنه؟؟؟ 432 مگ ؟؟؟
    به شرطی که با 128 تا بگیره! اما حدود 100 تاس! یعنی 350 مگ تقریبا

ٱره سرعت باز کردن سایت با برنزی خیلی پایینه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سلام
    پشتیبانی گفت برای عید یه سرویس داریم 3 گیگ 3000 تومان!!!!توی سایت چیزی نزده.کسی خبر بیشتری داره؟توی دو هفته هم تموم بشه بازم خوبه که..
    طرحهای طلایی نقره ای برنزی بجز هدیه،فرقی با هم ندارند؟همشون روی سرعت اسمی هستند؟
    حجمی یک مگ 10 گیگ، شبانه چقدر میگیره؟
    اون سه ماه سه گیگ برای ثبت نام های جدیده! نه یوزر قدیمی
    رو یه سرعتن به جز حجم اول

8. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

یعنی برای سرویسهای نقرهای تا 22 گیگ تو هر دوره حجم با سرعت 4 مگ میده بعد میشه سرعت واقعی ؟ یه چیزی مثل مصرف منصفانه پارس آنلاین ؟

بله دقیقا مثل جایزه مصرف منصفانه پارس آنلاینه

چون که شما داری با سرور ایران تست میگیری! که به هیچ دردی نمیخوره!
    پینگ بیشتر به درد زود باز شدن و بازی میخوره

برای من که هم سایت های ایرانی و هم سایت های خارجی رو حتی با پ.ر.و.ک.س.ی ف.ا.ی.ر خوب باز میکنه ( غیر از نصف شب ) قبلا سر این قضیه صحبت کردیم که گفتین فقط پینگ مهمه نه سرعت دانلود، اما برای زود لود شدن سایت ها، هم پینگ مهمه و هم سرعت دانلود

متاسفانه هیچ کاربردی نداره! چون بیست الی سی دفعه برای مثال، پرسیده شده که سرعت 512 برنز چنده! کسی نمیاد صفحات قبلو بخونه

اما من اینو اصلا تایید نمیکنم! 2 مگ مخابرات با مبلغ 74 تومن، سرعت 256کیلو رو ثابت میده، نه بعد 22 گیگ بشه 150!

در مورد ضریب اشتراک، چیزیه که فقط جنبه تبلیغاتی داره! مثلا همین مخابرات کرمانشاه دو ماه سرویشاشو میخواست گرون کنه، اومد گفت ضریب از 8 شد 5!
    اما هیچ فرقی نداشت! که آخرش مجبور شد 25% سرعت یک به 5 اضافه کنه ! یا یک به ده گذاشت که 2 مگش ثابت 64 میگرفت! یعنی 512 بود!
    فقط جنبه تبلیغات داره! وگرنه اگه شرکتی بخواد 256 با ضریب 1 ب8 بده و سرعتش 4 کیلوبایت بده، یک ماهه ورشکست میشه!

کاربردش اینه که کسی که تو گوگل سرچ کنه کیفیت اینترنت 2048 نقره ای آسیا تک، پست من رو براش میاره و میتونه راهنماییش کنه

والا مخابرات رو همه ناراضین، وگرنه من همیشه تو این قضیه اینترنت حذب بادم و هر جا بهتر باشه رو میپسندم ( شاید تو منطقه ما اینجوری بد باشه ) تو همین فروم هم تو قسمت اینترنت مخابرات، خبرهای امیدوار کننده ای از مردم نشنیدم که اومدم آسیاتک رو انتخاب کردم. همچنین به خاطر اینکه دوستم خیلی ناراضیه، مخابرات رو بیخیال شدم

منم احتمال میدم کمی جنبه تبلیغاتی داشته باشه، اما تو همین تاپیک، بارها تفاوت کیفیت اشتراک برنزی با نقره ای با طلایی گزارش شده

من شنیدم خیلی خوبه، اما قیمتش بالاست

ٱره سرعت باز کردن سایت با برنزی خیلی پایینه
    خودتونم که این مورد رو تایید کردین. پس مسلما برنزی و نقره ای و طلایی با هم فرق دارن ( کمااینکه فرقش در باز کردن سایت باشه ) من نظرم اینه که برنزی 1 به 10 و نقره ای 1 به 8 و طلایی 1 به 6 هستش ( شاید طلایی رو تا 1 به 4 هم بعضی مواقع بیارن، چون خیلی گرونه و مثلا ویژه شونه ). البته این فرضیه بود. به ما مثلا میگن نقره ای 1 به 6 اما نظرم اینه که 1 به 8 هستش

10. 2 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان کسی آخر جواب ما را نداد ما بیکران برنزی داشتم هدیه هم نداره اما سرعت 400 میداد اما از دیروز سرعت شده 110 زنگ میزنم پشتیبان میگه دارن پورت های سرویس نامحدود عوض میکنم به خاطر همین پایین اومده کسی براش این اتفاق افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان کسی آخر جواب ما را نداد ما بیکران برنزی داشتم هدیه هم نداره اما سرعت 400 میداد اما از دیروز سرعت شده 110 زنگ میزنم پشتیبان میگه دارن پورت های سرویس نامحدود عوض میکنم به خاطر همین پایین اومده کسی براش این اتفاق افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز من 512 برنزی خریده بودم اولاش 470 دانلود میداد الان شده 60 الی 65.
    دادن دستمون

1 مگ نامحدود گرفتی 110 دانلود میده؟
    Last edited by sadegho22; 18-03-2013 at 19:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •