دوستان من میخوام عکس داخل فایل ورد رو رو ویرایش کنم چطوری میتونم این کار رو کنم|؟
دوستان من میخوام عکس داخل فایل ورد رو رو ویرایش کنم چطوری میتونم این کار رو کنم|؟
سلام
البته جای سوال و جواب اینجا نیست و یک تاپیک جدا برای این کار وجود داره ولی حالا من اینجا جواب می دم امیدوارم که باعث بهم ریختگی نشه.
برای اینکار شما یک کپی از فایل ورد ایجاد می کنید و فرمت اون رو به رار یا زیپ تبدیل کنید. بعد اون فایل رار رو باز کند توی پوشه ورد یک پوشه هست به اسم مدیا که عکسها رو می تونید از اونجا بردارید و ویرایش کنید.
موفق باشید
دوستان سلام من یه جدول 50 ردیف دارم و اونها را میخوام شماره گذاری بکنم از عدد 1 شروع بشه و بطور خودکار 50 بشه .من مراحل اضافه کردن شماره را انجام دادم ولی کنار اعداد فارسی نقطه ریزی دیده می شه مثل1. آیا راه حلی است که در تنظیمات numbering کنار اعداد نقطه نباشه /ممنون میشم
مث اینکه اینجا تار عنکبوت بسته!
هیچکی سر نمیزنه
سلام. شما باید ماکرو نویسی کنید.دو لینک زیر میتونه کمک کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست گلم به جرات میتونم بگم که اموزشهای انجمن ورد p30world کاملترین اموزش ها در بین تمام انجمن های فارسی زبان میباشدو صد البته فعالترین انها.اگر کسی از دوستان جواب بعضی سوالات رو نمیدهند واسه اینه که بارها به اون سوالات جواب داده شده ولی کسی در انجمن جستجو نمیکنه. با این حال باز هم از شما دوستان عذر خواهی میکنیم.![]()
سلام وعیدتون مبارک
برای تایپ سوالات 4 گزینه ای میخوام که یه حالت numbering داشته باشم که مثلا با زدن تب اول الف بزنه و بعد با تب بعدی ب وبه همین شکل تا د
یعنی یه numbring ولی در یک خط و و همزمان شماره سوالات هم نامبریگ بخوره.
میشه همیچین کاری کردن تو word؟
چیزی که میخوام به این شکل
1. سوال (شماره سوال نامبرینگ بشه)
الف) ب) ج) د )
2.سوال (شماره سوال نامبرینگ بشه)
سلام
من اخیرا یه مشکلی با ورد پیدا کردم موندم چی کار کنم!
وسط کارام هی هنگ میکنه و دیگه هم برنمیگرده به حالت عادیش! چی کارش کنم؟ مشکل از چیه؟! تا همین چند روز پیشم هیچ مشکلی باهاش نداشتم! (ورژن 2013)
سلام
یک متن انگلیسی داریم که زیر هر کلمه خط کشیده شده ، حالا چطور میتونیم زیر هر کلمه معنی فارسیش رو بنویسیم؟
مثل این کتاب های حل المسائل که زیر هر کلمه معنیشو نوشتن.
مثل این اما زیر خط دار
![]()
Last edited by koodak11; 31-03-2014 at 14:25.
سلام.
برای اینکه جهت نوشتن پانویس ها رو از سمت چپ به راست انتقال دهیم باید از کجا تنظیماتشو رو درست کنیم؟
از قسمت All Footnotes همهی پانویس ها رو انتخاب کنید و Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)