البته لپ تاپ یه بار از فاصله کم زمین افتاده
ولی تو کیف بود و کیف هم محافظ داره
حالا نمیدونم اینو هم ضربه حساب میکنید یا نه
البته لپ تاپ یه بار از فاصله کم زمین افتاده
ولی تو کیف بود و کیف هم محافظ داره
حالا نمیدونم اینو هم ضربه حساب میکنید یا نه
پارتیشن تیبل که پریده رو خودم میتونم درست کنم یا باید داد تعمیرکار؟
با یه سرچ تو انجمن به جوابم رسیدم ، شرمنده بابت اسپم
Last edited by psycho0098; 27-07-2014 at 19:30.
تعدادی relocated sector دارید هد هم فکر کنم مشکلاتی داشته باشه هاردتون صدا نمیده ؟
یک اسکن با نرم افزار hdd regenerator در مورد scan and repair بکنید و نتیجرو بگید
سلام،
این وضعیت هارد لپتاپ من هست با نرم افزار HDD Reg چند باری فول اسکن/تعمیر کردم.
میزان Threshold ها خیلی وقته زیاد نشده، به نظرتون باید نگران باشم، خیلی اوضاش خرابه ؟ کار خاصی می مونه که باید انجام بدم ؟
![]()
اگه تعداد زیاد نمیشه و ثابت میمونه مشکلی نیست
سلام
من هارد یک ترای سیگیتم رایت پروتکت شده..نه میتونم ازش بک اپ بگیرم نه فایلهاشو کپی کنم که بتونم فرمتش کنم..روشی برای حل این مشکل هست؟توی نت سرچ کردم یک سری روش تغییر توی ریجستری ویندوز و اینها بدم که بی نتیجست..
ممنون از کمکتون
سلام این مدل از هارد های سیگیت آیا نیاز به آپدیت داره؟
Seagate Barracuda۱TB ST1000DM003
تو تاپیک دیتکت نشدن هارد یک پی دی اف است که هاردهای سیگیتی که نیاز به آپدیت فریم ویر دارند نوشته شده
سلام
من هارد اکسترنالم دچار مشکل شده...
hdd external wd 1tb
هارد از دستم افتاد و الان که وصل میکنم usb icon رو نشون میده ولی در my compyter هارد نمیاد و در قسمت device manager هم هارد رو unalllocated میزنه و پیغام initiallize رو میده...اطلاعات هارد برام خیلی خیلی مهمه...اصلا همه اطلاعاتم رو هاردم بود...و تقریبا هم پر هست و نمیتونم بدم بیرون برای recovery لطف میکنید راهنماییم کنید مرحله به مرحله که چه کنم؟
سلام بر مهندسين عزيز و خسته نباشيد
يه هارد هست با نرم افزار ازش يه شات گرفتم=>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً ببينيد آيا اين هارد چه مشکلي داره؟
قربون شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)