میشه EBOOT LA.Noire هم بزارین بعد نحوه ریختن رو میتونید کامل توضیح بدید ممنون میشم!
میشه EBOOT LA.Noire هم بزارین بعد نحوه ریختن رو میتونید کامل توضیح بدید ممنون میشم!
eboot ها رو باید کدوم قسمت بازی ریخت؟؟؟ (پوشه)
صبر کنید یک تاپیک مجزا و کامل تا چند دقیقه دیگه میگزارم و به صورت تصویری براتون توضیح میدم..
چرا به همه ی سوال های پاسخ داده می شه به جز سوال من ؟؟؟ اون یارو نکستجنیه می گه مشکله همیشگی هستش . دوستان تو رو خدا کمک کنید .
من تو فیفا با دسته pc بازی کردم
داداش هنوز واسه dirt 3 پچ نیومده؟ من دانلود کردم ولی ظاهرا نمیشه بازی کرد![]()
دوستان این هم تاپیک EBOOT ها
البته فعلا داره کامل میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما ابوت ها رو عوض کنن ببین درست نمیشه.. منم از 10 تا بازی 8 تاش احتیاج به ابوت دارهچرا به همه ی سوال های پاسخ داده می شه به جز سوال من ؟؟؟ اون یارو نکستجنیه می گه مشکله همیشگی هستش . دوستان تو رو خدا کمک کنید .
سلام دوستان اگه میشه لینک دانلود بازی dirt 3 و Assassins Creed II رو جدا از هم بدید
این دو بازی با چه فریموری میان بالای 3.55؟؟
ممنون
ببخشید بازی هایی که با فریمور بالای 3.55 میان باید با eboot روی 3.55 آوردشون یا با پچ ؟؟
eboot چه فرقی با پچ میکنه؟؟؟
Last edited by HO3IN-Life; 26-07-2011 at 15:36.
بازی های جدید آره ، بازی های قدیمی رو چیکار کنم ؟؟؟ قبل از 2009
من سوالم اینه که ممکنه برا همه درست شه که نیاز به ابوت نداشته باشه تا منم خرج لنز نکنم ؟؟؟
بازی های قدیمی هم با ایبوت میان بالابازی های جدید آره ، بازی های قدیمی رو چیکار کنم ؟؟؟ قبل از 2009
من سوالم اینه که ممکنه برا همه درست شه که نیاز به ابوت نداشته باشه تا منم خرج لنز نکنم ؟؟؟
بعد من نفهمیدم به لنز چه ربطی داره..؟
Dirt 3 PS3-DUPLEXسلام دوستان اگه میشه لینک دانلود بازی dirt 3 و Assassins Creed II رو جدا از هم بدید
این دو بازی با چه فریموری میان بالای 3.55؟؟
ممنون![]()
Platform : PS3 Date : May 19, 2011 Size : 6.3gb Genre : Racing Languages : Region : EU elease Info: DiRT 3 will boast more cars, more locations, more routes and more events than any other game in the series, including over 50 rally cars representing the very best from five decades of the sport. DiRT 3 delivers mud, sweat and gears world over: from the intense weather-beaten rally stages of Europe, Africa and the US, to executing performance driving showcases and career challenges where car control is pushed to spectacular limits. Notes: Requires FW 3.60
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Terova; 26-07-2011 at 15:47.
کارش با پچ راه نمیوفته
اول باید eboot fix 3.55 واسش گیر بیاری
این تاپیک که terovaزده ebootesho dl کن ببین کار میکنه یا نه...
من هیچ کدومشو امتحان نکردم......ولی اکثر بازیارو داره مثه اینکه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)