تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 918 از 959 اولاول ... 418818868908914915916917918919920921922928 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,171 به 9,180 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 برندگان جوایز BAFTA مشخص شدند

ساعاتی پیش، طبق سنت هر ساله جوایز بخش بازی های رایانه ای آکادمی British Academy of Film and Television Arts) BAFTA) به برندگان اهدا گردید.
    بازی ها در بخش های مختلفی جوایزی دریافت کردند و مهمترین جایزه ی آکادمی یعنی بهترین بازی سال، به بازی شرکت ولو، Portal 2 رسید. در بخش های دیگر نیز بازی های BF3، Batman:Arkham City و LBP2 مهمترین جوایز را دریافت کردند.
    نکته قابل توجه حضور نداشتن بازی های بزرگ سال چون The Elder Scrolls V: Skyrim ،Uncharted 3 ،Call of Duty: Modern Warfare 3 و Deus Ex: Human Revolution در بخش برندگان این لیست، می باشد.

Action: Batman: Arkham City
    Artistic Achievement: Rayman Origins
    Audio Achievement: Battlefield 3
    Best Game: Portal 2
    Debut Game: Insanely Twisted Shadow Planet
    Design: Portal 2
    Family: LittleBigPlanet 2
    Game Innovation: LittleBigPlanet 2
    Mobile & Handheld: Peggle HD
    Online - Browser: Monstermind
    Online - Multiplayer: Battlefield 3
    Original Music: LA Noire
    Performer: Mark Hamill, for The Joker in Batman: Arkham City
    Sports/Fitness: Kinect Sports 2
    Story: Portal 2
    Strategy: Total War: Shogun 2
    BAFTA Ones to Watch Award: Tick Tock Toys
    GAME Award of 2011: Battlefield 3
    منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

Kojima:تا روزی که بمیرم بازی می سازم

امسال بیست و پنچمین سالگرد تولد متال گیر است.
    سازنده سری بازی های مشهور Metal Gear Solid امروز در طی مصاحبه ای با سایت Eurogamer اعلام کرد که تا زمانی که زنده هستم در صنعت گیم فعالیت می کنم و به ساخت بازی ادامه خواهم داد.
    همچنین سایت Eurogamer سوالاتی را در موزه ی Smithsonian از هیدئو کوجیما پرسید که در جواب مهمترین آنها کوجیما گفت:
    “هنوز هیچ فکری برای بازنشستگی نکرده ام و همچنین هیچ علاقه ای برای بازنشسته شدن ندارم.”
    سایت Eurogamer از کوجیما پرسید: ” آقای هیدئو کوجیما، آیا شما بعد از ۲۵ سال فعالیت در صنعت بازی سازی، قصد ندارید خود را بازنشسته کنید ؟! “
    کوجیما در جواب این سوال گفت:
    ” واقعآ مشخص نیست که ۲۵ سال دیگر من و Metal Gear و شرکت کونامی وجود داریم یا نه و واقعآ هیچ چیزی را نمی توان حدس زد. اما می توانم این قول را بدهم که اگر تا ۲۵ سال دیگر زنده بودم، به ساخت سری Metal Gear ادامه دهم و هیچوقت فکری برای بازنشسته شدن نکنم. کسی چه می داند ؟شاید تا ۲۵ سال دیگر تکنولوژی به قدری پیشرفت کند که من بتوانم بازیهای خود را با استفاده از روبات ها بسازم “
    هیدئو کوجیما در حال حاظر مشغول فعالیت بر روی نسخه ی بعدی Metal Gear با استفاده از موتور Fox Engine است.
    DBAZI NEWS

...........
    دوستت دارم و خواهم داشت
    من خیلی بازی هاتو بازی نکردم
    فقط میتونم بگم PEACE WALKER شاهکاره
    فقط به خاطر این بازی هم که شده دوستت دارم
    تو را دوست دارم حتی اگه بلد نباشی دو جمله انگلیسی رو بگی
    دوستت دارم
    ..........

4. 8 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اصلا حتی تا اخر عمرت بازی سازی رو بزاری کنار همچنان دوستت خواهم یا خواهیم داشت...
    همین MGS 3 برای تمامی دوران بازیبازیم کفایت میکنه.

6. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

فکر نکنم کسی اینجا مراسم VGA رو دیده باشه،اگه دیدید به نظرم اونجاش خیلی با حال بود که کوجیما اومد تا درباره رایزینگ صحبت کنه،درست عین این عقب مونده هی ذهنی حرف میزد،خیلی خنده دار بود،کسی که این همه بازی شاخ تو کارنامش داشته و کل صنعت بازیسازی بهش احترام میزارن نمیتونه 2تا کلام درست و حسابی انگلیش صحبت کنه................

8. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر نکنم کسی اینجا مراسم VGA رو دیده باشه،اگه دیدید به نظرم اونجاش خیلی با حال بود که کوجیما اومد تا درباره رایزینگ صحبت کنه،درست عین این عقب مونده هی ذهنی حرف میزد،خیلی خنده دار بود،کسی که این همه بازی شاخ تو کارنامش داشته و کل صنعت بازیسازی بهش احترام میزارن نمیتونه 2تا کلام درست و حسابی انگلیش صحبت کنه................
    ژاپنی ها ، چینی ها ، کره ای ها کلا" بخاطر نوع آموزش سنتیشون ( در قدیم ) و البته واژگانشون خیلی سخت هست انگلیسی حرف زدن براشون . حرف زدن ِ هندی ها رو دیدید ؟ کاریش نمیتونن بکنن . در مراسم اسکار پیارسال بود فکر کنم ، گنده های جلوه های ویژه Thank You رو میگفتن "سنکیوا" ! تازه چندین سال هم امریکا زندگی کردن .
    بعضی آدم ها که گم میشن از بچگی توی طبیعت ، تا آخر عمرشون نمیتونن روی دو پا راه برن ، و همیشه چهاردست و پا حرکت میکنن. مسئله ی تربیت/عادت چیزی نیست که حتی کوجیما رو هم عوض کنه

10. 3 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 سازنده بازی Minecraft بر روی عنوان دیگری کار می‌کند

سازنده بازی minecraft در مصاحبه‌ای با BBC اعلام کرد در حال حاضر بر روی پروژه‌ای مشغول به کار است.
    Markus ‘Notch’ Persson بعد از بردن جایزه مخصوص BAFTA، در مصاحبه‌ای با BBC و در پاسخ به این سوال که "قرار است بعدا چه کاری را انجام دهید" گفت: "به نظرم بر روی یک بازی فضایی کار خواهم کرد. در این بازی شما هدایت فردی را در اختیار خواهید داشت که درون یک سفینه فضایی است و در فضا ماجراجویی می‌کند." او گفته است که کار خود را بر روی این پروژه به طور جدی از تابستان شروع خواهد کرد.
    Persson در لندن جایزه BAFTA Special Award را از آن خود کرد.
    منبع:

12. این کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 Rayman Origins تاخیر خورد

Rayman Origins که عنوان شده بود در ماه مارس به مرحله انتشار خواهد رسید، اکنون با تاخیر مواجه شده و عرضه آن به ماه ژوئن سال جاری موکول شده است.
    طبق خبری که در سایت gameinformer اعلام شد، به نقل از Ubisoft، انتشار عنوان Rayman Origins اکنون با تاخیر رو به رو شده است. دلیل این تاخیر اعلام نشده اما گفته شده که این تاخیر فقط مختص نسخه 3DS بوده و نسخه ی PC این عنوان در همان تاریخ وعده داده شده قبلی(29 مارس) در آمریکای شمالی عرضه خواهد شد.

Rayman Origins سال گذشته برای کنسول های خانگی عرضه شد و توانست توجه اکثر منتقدین را به خود جلب کند.
    منبع:

14. 3 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 BioWare اطلاعات جدیدی از بخش multiplayer بازی Mass Effect 3 منتشرمی کند

آیا می دانید تا کنون چند نفر بخش چند نفره ی Mass Effect 3 را بازی کرده اند؟ آیا می خواهید بدانید BioWare تا کنون چقدر از این راه درآمد کسب کرده؟ آیا دوست دارید محبوب ترین کلاس بازی را بدانید؟ BioWare به تمامی سوالات در قالب یک عکس پاسخ داده است!
    آیا شما نیز به دانستن جواب سوالات بالا علاقه مندید؟ پس به عکس ضمیمه شده مراجعه کنید!
    منبع:

16. این کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

مسابقات Global Game Jam بزرگ ترین مسابقات بازی سازی در دنیا شناخته شد. این رکورد در ویرایش ۲۰۱۳ کتاب های گینس مخصوص بازی های رایانه ای ثبت خواهد شد.
    نکته ی جالب تر در مورد این رکورد وجود نام ایران در بین کشورهایی است که برای اولین بار در این مسابقات شرکت کرده اند. از ایران تنها یک تیم پنج نفره شرکت کرده بود که اعضای آن را علی وزیری، محسن حسین دوست، محمد حسین دوست، محمدرضا صدیق و حمزه آزاد تشکیل می دادند.

این مسابقات هنوز ادامه دارد.

18. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 Rocksteady برای بازی بعدی خود ایده های مهیجی دارد!

به نظر می رسد که سازندگان عنوان موفق Batman : Arkham City در مورد پروژه ی بعدی خود بسیار مشتاق هستند. کارگردان این بازی آقای Sefton Hill، پس از دریافت جایزه ی بهترین بازی اکشن در مراسم BAFTA 2012 با خوشحالی خطاب به خبرنگاران VG247 گفت : " ما برای پروژه ی بعدیمان ایده های مهیجی داریم! " هنوز کسی نمی داند که دقیقا پروژه ی بعدی Rocksteady چیست، با این حال آقای هیل طی مصاحبه اعتراف کرد که بازی بعدی این استودیو باز هم بتمن خواهد بود. " اگر شما در مغز من Ctrl+Alt+Del را بزنید، 90% مواقع بتمن را مشاهده می کنید. این بدین معنی است که من نمی توانم در مورد موضوع دیگری به غیر از بتمن صحبت کنم! "

شما می توانید مصاحبه اختصاصی وبسایت خبری VG247 را با آقای هیل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماشا کنید.
    منبع:

20. 2 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •