کاش 99تا میداد واقعا... طبق تجربه بچه های همین فروم طرف 15گیگ دانلود داشته پاش 23گیگ حساب کرده بسته 24 گیگ .... روی همین بسته های 99تایی هم کلک هایی دیگه ای برای دزدی سوار کرده که کم کم گندش در میاد...
کاش 99تا میداد واقعا... طبق تجربه بچه های همین فروم طرف 15گیگ دانلود داشته پاش 23گیگ حساب کرده بسته 24 گیگ .... روی همین بسته های 99تایی هم کلک هایی دیگه ای برای دزدی سوار کرده که کم کم گندش در میاد...
اگر مشکل سر کلمه ی نامحدود هست که ispها هم مدتهاست بهمین شکل اینترنت به اصطلاح نامحدود دارن میفروشن در حالیکه محدودیت دانلود داره
من خود بسته ی فعلی مد نظرم بود که خیلی بصرفست : 99 گیگ 10 ت . حالا اسمش هر چی میخواد باشه : نامحدود ، محدود ، نیمه محدود ، ...
تا همین دو سه ماه قبل همه از قیمت عالی 24 گیگ 10 ت شبانه تعریف می کردن حالا چطور شده که 99 گیگ 10 ت اخ و تف شده منکه نمیدونم!!!![]()
جدا از بحث 99 گیگ من که یه شب زدم 15.7 دقیق آپلود و دانلودم بود که برنامه رو تبلت میزد ولی 22 گیگ از حجم کم کرد این خیلی زور داره حالا امشب که جمعست سرعت میره بالا راحت 20 گیگ رو دانلود میده امتحان میکنم ببینم چقدر کم میکنه
خب بیاد بگه 99 گیگ 10 تومن،وقتی محدودیت حجمی داره چه معنی میده میگه نامحدود،منم اولش فکر میکردم نامحدود هست بعد دوستان گفتن محدودیت حجمی داره![]()
سعید یک امار از سرعت اپراتورها همراه و ایرانسل و رایتل توی بندر طرفای سورو بده ببینم سرعتها چطوره![]()
دقیقا این قضیه ی حجم دزدی ایرانسل برای من بار ها اتفاق افتاده بود و وقتی هم که توی انجمن گفتم یه سری فن بوی بهم حمله کردن. حالا به حرفم رسیدید؟
متاسفانه ایرانسل سمت ما جی پی آر اس هم به زور جواب میده چه برسته به اج (تهران.۱۵ خرداد) اما چیزی که برام تعجب داره اینه که یک دکل LTE هست که حدود 1.5 کیلومتر از ما فاصله داره (طبق گفته برنامه نتورک سیگنال) و گاهی گوشی به اون وصله اما سرعت اینترنتش خیلی کمه![]()
تعداد شهر های تحت پوشش ب چند تا رسید[emoji3]
طرفای سورو همراه اول عالی کار کرده،سرعتش صبح و شب حدود 8 مگ و ظهر ها به 2-3 مگ میرسه
رایتل بد نیس ولی کلا سرعت پایه و ثابتش زیاد نیس خیلی زیاد بده 200 کیلو
ایرانسلم پوشش دهیش اونورا جالب نیس هرچند با انتن فول هم سرعت زیادی نمیده و تقریبا از اپراتورای دیگه ضعیف تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)