تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 918 از 1421 اولاول ... 41881886890891491591691791891992092192292896810181418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,171 به 9,180 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فکر نکنم شرکتی تو آمل باشه که پینگش خوب باشه بشه باهاش بازی کرد ولی من یه شرکتی تو تهران دیدم که اینترنت میده اختصاصی واسه بازی! واقعا اگه کسی تو آمل سراغ داره به منم بگه!!!!!!!!!

من تو بابل به شاتل زنگ زدم گفتم سرویسمو فقط برا بازی می خوام یه کاری کردن که پینگش عالی شد در ضمن گفتن شاتل از ماه دیگه سرویس مخصوص بازی هم می آره

2. 2 کاربر از Matto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mrysoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من تو بابل به شاتل زنگ زدم گفتم سرویسمو فقط برا بازی می خوام یه کاری کردن که پینگش عالی شد در ضمن گفتن شاتل از ماه دیگه سرویس مخصوص بازی هم می آره

سلام
    سلام سلام
    دیدم جمع همه دوستان گرمه گفتم منم نظرم رو بگم
    منم توی رامسر از شاتل سرویس دارم بابا توپه

قبلا از پیشگامان داشتم هر روز قطع بودم!

رفتم از اسیاتیک گرفتم تایم اوت داره افتضاح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    رفتم مخابرات گرفتم ماه گذشته روی خط دیگه خونم دانلودش خوب بود اما 1 ماه هست ترکیدن پهنای باندشون پر شده دیگه بقول معروف برن بوق بزنن!!!! مخابرات واقعا شورشو در اورده قطع هست تایم اوت افت سرعت و ....
    الانم از شاتل سرویس دارم قبلا 128 داشتم شاتل پهنای باندم رو روی 3 مگابیت باز کرده بود! ریت دانلود بالای 370 کیلوبیت پر سکند بود عالیه! بعد من بازی می کنم زنگ زدم بهشون یه کاری کردن 50 میلی سکند پینگ اومد پایین!!!!!!! ساپورتشون توی رامسر عالیه! من 3 صبح هم زنگ زدم برداشتند! اما بقی شرکتها اصلا پشتیبانی ندارن! اسیاتیک که ...... مخابرات که اصلا نداره! و ..... اما شاتل عالیه
    دیروزم پیامک زدن شاتل به من که می تونی سرویس 8 مگ بگیری منم امروز ارتقا دادم ریت دانلودم 1 مگ بر ثانیه هست فیک مونده عجب چیزی هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ت اوفففففففففففففففففف!

فقط شاتل هر کسی کیفیت - خدمات - سرویس براش مهمه فقط شاتل!
    Last edited by mrysoft; 26-08-2013 at 21:34.

4. این کاربر از mrysoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شاتل خیلی خدمات و سرویس دهی خوبی داره خدا وکیلی ! دوستان من بی طرف هستم یک کاربر ! اما من همه جا رو تست گرفتم تجهیزاتی که من توی خونه دارم فرد عادی نداره! من قبلا vsat داشتم امروز کن سرویس 8 مگابیت شاتل رو گرفتم حس کردم دوباره vsat دارم! وای همیشه این ارزو رو داشتم که با مجوز چنین سرعتی رو داشته باشم که از دیروز تا امروز شاتل منو به ارزوم رسون دمشون گرم واقعا ازشون ممنونم و مطمئنم هیچ شرکتی هیچ وقت به شاتل نخواهد رسید امدوارم همیشه موفق باشند همیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

تازه از 28 مرداد ماه ام اپلود توی شاتل رایگان شده هیچ شرکتی اینطوری نیست!

دمشون گرم فقط شاتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ل
    Last edited by mrysoft; 26-08-2013 at 21:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    سلام سلام
    دیدم جمع همه دوستان گرمه گفتم منم نظرم رو بگم
    منم توی رامسر از شاتل سرویس دارم بابا توپه

قبلا از پیشگامان داشتم هر روز قطع بودم!

رفتم از اسیاتیک گرفتم تایم اوت داره افتضاح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    رفتم مخابرات گرفتم ماه گذشته روی خط دیگه خونم دانلودش خوب بود اما 1 ماه هست ترکیدن پهنای باندشون پر شده دیگه بقول معروف برن بوق بزنن!!!! مخابرات واقعا شورشو در اورده قطع هست تایم اوت افت سرعت و ....
    الانم از شاتل سرویس دارم قبلا 128 داشتم شاتل پهنای باندم رو روی 3 مگابیت باز کرده بود! ریت دانلود بالای 370 کیلوبیت پر سکند بود عالیه! بعد من بازی می کنم زنگ زدم بهشون یه کاری کردن 50 میلی سکند پینگ اومد پایین!!!!!!! ساپورتشون توی رامسر عالیه! من 3 صبح هم زنگ زدم برداشتند! اما بقی شرکتها اصلا پشتیبانی ندارن! اسیاتیک که ...... مخابرات که اصلا نداره! و ..... اما شاتل عالیه
    دیروزم پیامک زدن شاتل به من که می تونی سرویس 8 مگ بگیری منم امروز ارتقا دادم ریت دانلودم 1 مگ بر ثانیه هست فیک مونده عجب چیزی هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ت اوفففففففففففففففففف!

فقط شاتل هر کسی کیفیت - خدمات - سرویس براش مهمه فقط شاتل!

ببینم این شاتل خجالت نمیکشه سرعت 8mb/s میده با ترافیک 3 گیگ!!!!!
    برا من فقط وبگردی حداقل باید 8 گیگ باشه.حالا نمیدونم بعضی از دوستان چطور با 3 گیگ سر میکنن.مخابراتم به خاطر دانلود خوب شبانش که اینم اخیرا مزخرف شد میتونستیم تحمل کنیم.ولی شاتل اصلا برای کسی که اهل دانلوده توصیه نمیشه.
    و کسی که اهل وبگردی باشه سرعت 1mb با 8mb زیاد فرقی نداره براش.چون پینگ برای وبگردی مهمه نه سرعت.پس الکی واسه خودتون هزینه اضافی درست نکنید.

و یه چیز دیگه اینه که به نظر من دلیل اینکه مخابرات 128 سرعت دانلودش بالاست به خاطر این که کاربرای زیادی 128 نامحدود دارن و واسه این که کاربراشو از دست نده سرعتو بالا برده.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببینم این شاتل خجالت نمیکشه سرعت 8mb/s میده با ترافیک 3 گیگ!!!!!
    برا من فقط وبگردی حداقل باید 8 گیگ باشه.حالا نمیدونم بعضی از دوستان چطور با 3 گیگ سر میکنن.مخابراتم به خاطر دانلود خوب شبانش که اینم اخیرا مزخرف شد میتونستیم تحمل کنیم.ولی شاتل اصلا برای کسی که اهل دانلوده توصیه نمیشه.
    و کسی که اهل وبگردی باشه سرعت 1mb با 8mb زیاد فرقی نداره براش.چون پینگ برای وبگردی مهمه نه سرعت.پس الکی واسه خودتون هزینه اضافی درست نکنید.

و یه چیز دیگه اینه که به نظر من دلیل اینکه مخابرات 128 سرعت دانلودش بالاست به خاطر این که کاربرای زیادی 128 نامحدود دارن و واسه این که کاربراشو از دست نده سرعتو بالا برده.
    در جواب شما دوست عزیز باید عرض کنم!
    چرا خجالت بکشه؟ مخابرات دیتاش ( اینترنت) مال خودشه هر چقدر بخواد می تونه بفروشه! اما شاتل داره پول بابت پهنای باند پرداخت میکنه! ولی باز هم جلوی مخابرات وایستاده!
    نظر هر فردی محترم هست اما مخابرات واقعا اشغاله اینترنتش!
    در خصوص وب گردی که شما فرمودند پینگ زیاد تاثیر نداره و سند مهم هست! ارسال چون ریکوست سایت با سند هست و بعد از 1 ثانیه تا 3 ثانیه تا زمان لود سایت ( دانلود) از پهنای باند رسیو که هر چقدر بالا تر باشه بهتر و سریع تر باز میکنه ! در خصوص نکنه ای که شما فرموده اید که 1 مگ با 8 مگ روی باز کردن سایت فرقی نمیکنه اشتباه می کنید! ان هم بدلیل اینکه فرمایش شما برای سایت های تیکست یا همان سایت های خبری سبک درسته اما برای سایت هایی که عکس زیاد دارن و ..... سرویس بالاتر = دانلود سریعتر و باز شدن سریع تر!
    و باز هم تکرار می کنم که مخابرات اینترنت کاملا مسخره ای داره و اصلا هم بدرد نمی خوره کسی که خطش ردیف و خوب باشه شاتل پیشنهاد میشه خیلی عالیه خیلی خیلی!

8. این کاربر از mrysoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اولين شركتي كه 8 مگ داد فن آوا بود من خودم 10 الي 15 رفيقام هم شاتل داشتن اومدن فن آوا شبانه هم 2 مگ بود من ديدم مخابرات براي دانلود خوبه فن اوا رو بيخيال شدم الان كه كخابرات سرعت كم كرده دوباره ميرم فن آوا شهر ساري هستم اين دوستمون هم كه داره تعريف ميكنه مطمئن باشيد نمايندگي شاتل دارن

10. 2 کاربر از dslbehzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اولين شركتي كه 8 مگ داد فن آوا بود من خودم 10 الي 15 رفيقام هم شاتل داشتن اومدن فن آوا شبانه هم 2 مگ بود من ديدم مخابرات براي دانلود خوبه فن اوا رو بيخيال شدم الان كه كخابرات سرعت كم كرده دوباره ميرم فن آوا شهر ساري هستم اين دوستمون هم كه داره تعريف ميكنه مطمئن باشيد نمايندگي شاتل دارن
    شبانه سرویس های 8 مگ با چیزی که پشت تلفن خرید کردم 3 مگابیت هست!
    در خصوص اینکه شاتل مال منه ای کاش مال من بود خوب می شد! خدا یا حرف این دوستمون رو مستجاب کن! تا جایی که من می دونم شاتل واسه خانم امیرخانی هست مدیر نمایندگی رامسر

راستی نماینده فن اوا هم توی رامسر جمع کرد رفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جهت اطلاع!
    می خوای شما بیا اینجا نمایندگی فن اوا بگیرد سود می کنی یا!

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

آدم چه چیزا که نمیبینه و نمیشنفه!! ملت دارن از شرکت دزدی مثل شازتل تعریف میکنن!!
    این وضع مخابرات هم زیر سر شاتل هست بخاطر نفوذی که بالا داره

13. این کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چرا خجالت بکشه؟ مخابرات دیتاش ( اینترنت) مال خودشه هر چقدر بخواد می تونه بفروشه! اما شاتل داره پول بابت پهنای باند پرداخت میکنه! ولی باز هم جلوی مخابرات وایستاده!
    در خصوص وب گردی که شما فرمودند پینگ زیاد تاثیر نداره و سند مهم هست! ارسال چون ریکوست سایت با سند هست و بعد از 1 ثانیه تا 3 ثانیه تا زمان لود سایت ( دانلود) از پهنای باند رسیو که هر چقدر بالا تر باشه بهتر و سریع تر باز میکنه ! در خصوص نکنه ای که شما فرموده اید که 1 مگ با 8 مگ روی باز کردن سایت فرقی نمیکنه اشتباه می کنید! ان هم بدلیل اینکه فرمایش شما برای سایت های تیکست یا همان سایت های خبری سبک درسته اما برای سایت هایی که عکس زیاد دارن و ..... سرویس بالاتر = دانلود سریعتر و باز شدن سریع تر!
    و باز هم تکرار می کنم که مخابرات اینترنت کاملا مسخره ای داره و اصلا هم بدرد نمی خوره کسی که خطش ردیف و خوب باشه شاتل پیشنهاد میشه خیلی عالیه خیلی خیلی!
    من گفتم پینگ تاثیر داره نه نداره.
    حرف شما درست برای سایت هایی که عکس داره سرعت تاثیر داره.ولی کسی به چنین سایتایی سر میزنه 3 گیگ شاتل به نظرتون جواب گوست. اگه به یک سایت فیلم شما سر بزنید برای یک صفحه حداقل 2 یا 3 مگ استفاده میشه.من خودم قبل عید شاتل داشتم.شاتل فقط برای کسایی که اهل سایت هایی مثل فیسبوک و gamil و یاهو و اهل انلاین بازی کردن هستن خوبه.
    8 مگ شاتل موقعی خوبه که سرعت دانلود شبانش هم همین باشه یا حداقل 1/4ش باشه و اگه زیاد دانلود کنی محدودت نکنن.
    Last edited by miladrazor; 26-08-2013 at 23:05.

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست عزیز خدمت شما عرض کنم که اتفاقا پینگ تاثیر بسیار بالایی در وب گردی داره و یه سرویس که رو 2 مگ بسته شده باشه اگه پینگ پایین داشته باشه و کیفیت خط هم بالا باشه و تک کانکشن چه اپلود چه دانلود بشه ته سرعت رسید سنگین ترین سایت ها رو هم باز می کنه اما خدمت شما دوست عزیز شاتل داره سرویس 8 مگ میده 40 تومن با سه گیگ ترافیک و های وب داره می ده 15 تومن پشتیبانی جفتشون هم عالی و شبانه روزی هست فقط نیان بگین که شاتل داره سرویس شبانه رایگان داره برا همین 40 تومنه چون اگه 3 شب بیاین بالای یک گیگ دانلود کنین همچین محدودت می کنه که با قطع بودن اینترنت فرقی نداره حالا نیاین بگین اینطوری نیست که خدمتتون عرض کنم من از استخون بندی شاتل خبر دارم اون دوران که شاتل داشتم کل پشتیبانی بابل منو میشناختن دیگه جرات پیچوندن نداشتن کل مشکلات و اتفاقات رو روراست بهم می گفتن پس زیاد سنگ شاتل رو به سینه نزنین الان عصر تلکام هم سرویس 8 مگ با پینگ خوب میده های وب هم سرویس دینامیتش سرعت 8 مگ و پینگ خوب میده (هاب وب یه سه چهار روزی مشکل داشت اما مثل اینکه امروز بعد از ظهر درست شد)

16. 3 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •