سلام .
روز شما هم به خیر.
من هرگز نگفنم که شما دروغ میگی.
فقط گفتم عکس درست نیست . یک کلام .
دیگه ناراحتی نداره که دوست عزیز
سلام .
روز شما هم به خیر.
من هرگز نگفنم که شما دروغ میگی.
فقط گفتم عکس درست نیست . یک کلام .
دیگه ناراحتی نداره که دوست عزیز
این روش اسمشو نبر روی مخابرات جوای میده یا نه؟
نه جواب نمیده
مخابرات هیچ راهی نداره که سرعت شبانش خوب بشه؟؟
[
من چه خاكي به سرم بريزم كه تلفنم پي سي ام هستش
دو هفته جلز و لز كردم تا اومدن از تو باكس درش آوردن
تازه اونم چون ميخواستم از مخابرات اينترنت بگيرم اينكار رو كردن
وگرنه يارو خيلي راحت ميگفت من پاشم بيام از پي سي ام درش بيارم تا بري از جاي ديگه اينترنت بگيري؟
تازه اين مال موقعي بود كه مخابرات نامحدود ميداد و واسش سرو دست ميشكستن
حالا كه ديگه هيچي
اينجور كه تحقيق كردم و فهميدم بعد از تخليه پورت دوباره سر سيم رو ميكنن تو باكس
ايتجوري هيچوقت نميتونم از هيچ جا اينترنت بگيرم
قبل از اينكه بيايم اين خونه فن آوا داشتم عالي بود قبلشم صبانت بود كه چون شبانه ش خراب شد اومدم بيرون
اگه كسي براي اين قضيه راهي سراغ داره خيلي ممنون ميشم راهنمايي كنه
دوست عزیز شما کدوم منطقه هستی ؟
من فرشچی هستم اونجا شاتل جواب میده ؟ و ایا اینکه حالا گیرم محدود هم شد و با روشی که شما استفاده میکنی جواب نداد ایا سرعت برای همیشه 7 کیلو میشه ؟
با یک نگاه دوستان عزیز هرشرکت خصوصی دیگه رو نگاه کنید شما رویس 128 هم بگیرین روزانه شما کمتر از دومگ بسته نمیشه ولی مخابرات همه رو محدود کرده با هرسرویسی
دوستان شاتلی کمی بیشتر اطلاعات بدن چقدر از زمان درخواست تخلیه پورت تا وصل شدن سرویس شاتل طول میکشه و چه طرحی مناسب هست برای خرید با سرعت مناسب
زنگ زدم به 135 واسه شکایت .
بعد از گفتن حرف هام به اپراتور میگم خوب حالا این حرف هایی که من زدم نتیجه اش چی میشه ؟ شماره ارجاعی چیزی میزی نمیدید تا پیگیرش کنم . میگه نه شماره ت رو بده .
من شماره رو دادم. بعد میگم که خوب این شکایت من به پیش چه کسی میره ؟ کدوم نهاد ؟
بعد اپراتور میگه : تمام این شکایت ها میره مستفیم به پیش آقای ملک جعفریان .
اصلا من میدیدید . رنگم شده بود مثل گچ !
بعد بهش گتفم ما خودمون از دست همین آقا شکایت داریم و ... بعد میخواد جواب شکایت ما علیه خودش رو بده ؟
پس واسه همینه که هیچ وقت شکایت ها به نیتجه ایی نمیرسه و پیگیری نمیشه بگو واسه همینه![]()
Last edited by OMiD.1080p; 11-12-2013 at 17:17.
این آقا چند وقته نیست کسی خبری ازش داره؟ کیش؟ قشم؟ سواحل قناری؟ هاوایی؟
بابا نه به اون محکم کاری و سری حرف زدن نه به این. خب دیوار موش داره موش هم گوش داره![]()
هیجی 1 هفته ای یزی دانلود نکنی بیرون میای!،سرعتت که نه از محدودیت د ربیای میشه مثل قبل!
نمیدونم چه طرحی رو بگیری پیش اون نمایندگی تو تک بورو (طبقه +1 واحد 220) ادم خوبیه باهاش صحبت کن ببین چی میگه تو منطقه ما که اینجوریه از 128 تا 4 مگ رو اینقدر میبندن (امضام )
در مورد اون آخری هم بگم که 2-3 روزنهایت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)