تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 918 از 1185 اولاول ... 4188188689089149159169179189199209219229289681018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,171 به 9,180 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

آقای ((ravani_13)) چطور شد؟ داشتید خوب پیش میرفتید که ما منتظر سایر عطرهای خنک بودیمها یهو زدید توو کار گرم ها
    هرچند به شخصه عاشق وان میلیون و پیور هاوانا و آزارو دسیبل هستم اما خب الان فصل خنک میطلبه
    منتظر معرفی و توصیف آزارو کروم لجند و پورشه دیزاین اسنس و خصوصا آیس من تری ماگلر ((که نهایته ماندگاری و پخش بو رو داره در کنار رایحه خاصش)) در لیست 10تایی شما هستیم

+

ورژن اروپایی آسیایی کیفیتش فکر نمیکنم انچنان فرقی داشته باشهدر یک کلام عطرفقط مال کارخونه های امارات نباشه ((برندهای امارتی منظورمه))حله

2. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

آقای ((ravani_13)) چطور شد؟ داشتید خوب پیش میرفتید که ما منتظر سایر عطرهای خنک بودیمها یهو زدید توو کار گرم ها
    هرچند به شخصه عاشق وان میلیون و پیور هاوانا و آزارو دسیبل هستم اما خب الان فصل خنک میطلبه
    منتظر معرفی و توصیف آزارو کروم لجند و پورشه دیزاین اسنس و خصوصا آیس من تری ماگلر ((که نهایته ماندگاری و پخش بو رو داره در کنار رایحه خاصش)) در لیست 10تایی شما هستیم

+

ورژن اروپایی آسیایی کیفیتش فکر نمیکنم انچنان فرقی داشته باشهدر یک کلام عطرفقط مال کارخونه های امارات نباشه ((برندهای امارتی منظورمه))حله
    چرا لابی میکنی ایس من که صد البته ولی ۲ گزینه ی دیگه جا ندارن ، نه اینکه بد باشن ، از نظر من هستند گزینه های بهتری ، کلا متاسفانه رابطه ی خوبی با ازارو ندارم ، پورشه هم چون نداشتم نظری ندارم
    شما این پورشه رو بگو که همگی استفاده کنیم .

مثلا نظر شخصی من اینه که با اینکه کروم لجند و بولگاری اکوا همیشه رقیب بودن ولی از نظر من بولگاری اکوا موفق تر و بهتر هست ، مخصوصا ورژن تونیک که مینویسم ازش
    البته رایحه داره کمی کهنه میشه

این طرح جدید هم یه جور دسته بندی هست و خنک ها هم گفتم سرجاشون هستن
    Last edited by ravani_13; 18-07-2013 at 01:59.

4. 5 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

دوست عزیز ادکلن هایی که توی کشور های اروپایی تولید میشن رو خیلی کم میتونید تو ایران گیر بیارید. اگر هم باشه شاید توی یک مغازه خیلی بزرگ 1-2 مورد داشته باشه که مسافری به دستش رسیده باشه.

یک نکته را خدمتتون عرض میکنم که حتما توجه داشته باشید روی جعبه ادکلن های اروپایی یا امریکایی و غیره ... جهت تمایز لغت made همراه با لغت fabrique aux می باشد که که نشان میدهد خارج شده از خط اصلی تولید هست.

برای لمس بهتر این قضیه از چند نمونه عطر هایی که خودم دارم و تولید خط اصلی در اروپا و یا امریکا هستند در زیر عکس قرار میدم:

سلامپس کجا تولید میشن؟آخه اینجوری صرفهٔ اقتصادی نداره چند تا خط تولید تو کشور‌های مختلف داشته باشند هدفشون از این کار چیه؟

6. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها سایت عطرافشان محصولاتش اصله؟ میشه بهش اعتماد کرد؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بچه ها سایت عطرافشان محصولاتش اصله؟ میشه بهش اعتماد کرد؟
    معرفی و تبلیغات سایت های فروش اینترنتی،خلاف قوانین انجمن هست لطفا جواب این دوستمون رو در پیام خصوصی پاسخگو باشید !

اقای(ravani_13) راستش من تجربه تست خیلی از عطرها رو نداشتم اما
    براساس برخوردهایی که داشتم با عطرای خنک مردونه،پورشه دیزاین قیمت خیلی مناسبی داره با توجه به رایحه و موندگاریش! موندگاریش در عطرهای خنک بد نیست اما خب پخش بوی بالایی نداره اما واقعا رایحه باحالی داره نعناع یخی!!

9. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام به استاد فرید گل
    دادا من تا ۵ ماه پیش مجارستان زندگی میکردم ( درس میخوندم )
    قطعا کشورهای اروپایی که خیلی هم به هم نزدیک هست صرف اقتصادی نداره که بخوان چند نقطه کارخونه بزنن ،
    از خود بوداپست پایتخت مجار که بگذریم ، من از وین اتریش که ۱ ساعت فقط راه هست اونم با ماشین و از المان عطر بسیار خریدم ، هم حضوری هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و pl. و uk. که غول فروش اینترنتی عطر و لوازم ارایش توی اروپا هست
    ولی فقط یکی ۲ تا از شیشه های همراه با دیکته ی فرانسه بود و ۱۵-۱۴ تای دیگه فقط به انگلیسی بوده

اینو دیگه اطمینان دارم که المان عطر نمیزنه ، وقتی فرانسه خودش همسایه این کشور هست

حالا یعنی عطری که توی خاک المان خریداری شده از خط اصلی نبوده ؟

کلا بیزینس عطر عجیبه
    آلمان عطر میزنه. مثل شهر Stolberg در آخِِن آلمان که دفتر مرکزی و کارخانه MÄURER & WIRTZ در آنجا واقع شده. مثل ادکلن تاباک اوریجینال که برند قرن در آلمان لقب گرفته. این عنوان فقط به موفق‌ترین برندهاییکه Made in Germany هستند اعطا میشود. همچنین ادکلن 4711.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 7 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

معرفی و تبلیغات سایت های فروش اینترنتی،خلاف قوانین انجمن هست لطفا جواب این دوستمون رو در پیام خصوصی پاسخگو باشید !

اقای(ravani_13) راستش من تجربه تست خیلی از عطرها رو نداشتم اما
    براساس برخوردهایی که داشتم با عطرای خنک مردونه،پورشه دیزاین قیمت خیلی مناسبی داره با توجه به رایحه و موندگاریش! موندگاریش در عطرهای خنک بد نیست اما خب پخش بوی بالایی نداره اما واقعا رایحه باحالی داره نعناع یخی!!
    من کوچیک همه علی هستم ، نیاز نیست بگید روانی
    اخ اخ سلیقه ها رو میبینی ، تنوع سلیقه ها همیشه منون شگفت زده میکنه یکی مثل من از نعناع فراری ، ولی شما علاقه مند

پس حتما این ۲ تا رو هم تست بکن ه بهترین نعناعی های بازار هستن بدون شک ، ( که احتمالا تست شده )

Guerlain / Homme Intense
    Thierry Mugler / A*Man Pure Shot

13. 4 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

آلمان عطر میزنه. مثل شهر Stolberg در آخِِن آلمان که دفتر مرکزی و کارخانه MÄURER & WIRTZ در آنجا واقع شده. مثل ادکلن تاباک اوریجینال که برند قرن در آلمان لقب گرفته. این عنوان فقط به موفق‌ترین برندهاییکه Made in Germany هستند اعطا میشود. همچنین ادکلن 4711.
    سلام
    من واقعا لذت میبرم کنار افرادی مثل شما در این انجمن هستم ، منتظر حضور پر رنگ شما مجددا هستیم استاد

راستی دادش منظور من رو اشتباه برداشت کردید
    من نگفتم کشور المان عطر سازی نداره
    گفتم برندهای فرانسوی برای مثال سن لورن احتمال اینکه بیاد توی المان کشور هم مرز خود خط تولید بزنه کمه و عاقلانه نیست

بازم ممنون

15. 4 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    من واقعا لذت میبرم کنار افرادی مثل شما در این انجمن هستم ، منتظر حضور پر رنگ شما مجددا هستیم استاد

راستی دادش منظور من رو اشتباه برداشت کردید
    من نگفتم کشور المان عطر سازی نداره
    گفتم برندهای فرانسوی برای مثال سن لورن احتمال اینکه بیاد توی المان کشور هم مرز خود خط تولید بزنه کمه و عاقلانه نیست

بازم ممنون
    خواهش میکنم. من استاد نیستم. یک بیسواد کاملم. اگر کسی میخواد تاباک رو امتحان کنه یک عدد edt اون ( من فقط edc اونو امتحان کردم و تفاوتهاشون هم کمه میگن) در ویترین عطر فروشی در بلوار کشاورز تهران بین فلسطین و م ولیعصر مشاهده شد که جای تعجب داشت. قیمت هم فکر کنم ۵۵. دوست داشتم بخرمش ولی خب... میگن کار دهه ۸۰ است بر خلاف edc که کار ۱۹۵۹ است.

Last edited by hike; 18-07-2013 at 14:37.

17. 9 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلامپس کجا تولید میشن؟آخه اینجوری صرفهٔ اقتصادی نداره چند تا خط تولید تو کشور‌های مختلف داشته باشند هدفشون از این کار چیه؟
    شاید هدف از تولید در کشورهای دیگر هزینه ی پایین تر کارگر، انرژی، مالیات و معافیّت های گمرکی بیشتر و نزدیک بودن به بازارهای هدف است.

19. 6 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •