یعنی بره تو پادگان سپاه ؟؟ خب 21 ماه خدمت میکنه.
ولی نمیدونم سپاه امریه قبول کنه یا نه.ولی یه سری سخت گیری ها شده که همه باید اموزشی رو بگذرونن.
یعنی بره تو پادگان سپاه ؟؟ خب 21 ماه خدمت میکنه.
ولی نمیدونم سپاه امریه قبول کنه یا نه.ولی یه سری سخت گیری ها شده که همه باید اموزشی رو بگذرونن.
سلام و خسته نباشید!
دوستان من متولد بهمن 71 هستم! هنوز هم دارم درس میخونم به صورته حضوری توو دبیرستان!الان اواضعه من چطوره؟مشمولم ؟نیستم؟یه راهنمایی بهم کنید ممنون میشم![]()
سلام دوستان
من دیروز برای مرخصی اومدم . آموزشی توی پادگان شهید هاشمی نژاد هستم . دو هفته مثل برق گذشت . ولی سخت تر از چیزی بود که فکرشو می کردم! 2 یا 3 روز اول که خیلی بهمون سخت گذشت
طبق برنامه سین که داشتن صبح ها مارو ساعت 4 بیدار می کنند و تا ساعت 9.30 شب درگیریم . فقط 1 ساعت بعد از ناهار وقت استراحت داشتیم . اونم که معمولا صرف کلاس های توجیهی میشد ! حتی وقت حموم کردن هم به ما نمیدادن ! ولی من قید شام رو میزدم , می رفتم حموم !(یه حموم تازه توی پادگان تاسیس کردن که دیگه هروز بهت می تونی بری دوش بگیری)
خب کلا پادگان خوبیه . از نظر هوا که عالیه . فقط یکم سر ظهر هوا گرمه ولی در کل هوای خنکی داره . و همچنین آبش که هم خیلی خنکه و هم خیلی گواراست.
از نظر غذا هم عالیه . غذا زیاد میریزن برات .آینقدری میریزن که به راحتی نتونی تموم کنی . تازه معمولا غذا زیاد هم میارن که می تونی باز بخوری . هفته ای 3 یا 4 بار میوه هم همراه غذا میدن . مثلا یک چهارم هندونه یا طالبی . تازه یه روزهم بهمون گیلاس دادن ! صبحانه هم معمولا یا پنیر میدن به همرا گوجه و یا کره مربا و همبشه به همراه صبحانه به کیک یا کلوچه هم میدن .
در کل این تجربیات من بود توی این 2 هفته
سلام منم امروز اومدم مرخصی و ساعت 6 صبح شنبه باید اونجا باشم اصلاً سخت نبود راستی من هتل خاتمی یزد افتادم آدمای باحالی داره و همشون هم مهندسی صدات می کنند چه به لیسانسه و چه فوق دیپلمه ما که فرمانده ما سختگیر ترین بود این بود وضعمون حالا اونایی که فرماندهاشون اذیت نمیکنند دیگه چه حال می گردند من اسم فرماندمون آقای رنجبر بود اونایی که اونجا بودن دقیقاً با اخلاقش آشنایی دارند. به ما هم یه روز درمیون میوه میدادند و تنها چیزی که بهمون نمیدادند نوشابه بود که دلم براش لک زده بود. غذا هم زیاد بهمون میدادند که دیگه اکثر بچه ها اضافه اش رو میریختند بیرون.
دوستان تو سپاه خوش میگذره ایشالا.
اون دوست عزیزمون بهت بگم که نوشابه ممنوعه.
به دلیل خنثی کردن اثر کافور و...![]()
احد تو هم حوصله داری
هنوز از هوای سربازی بیرون نیومدی
(aras)
فقط هتل جوادنیا اونم گروهان 14 دانشجویی که هفته اول رژه از فرمانده پادگان خیلی خوب گرفت
سال 86 برای ما مثل جهنم بود
از بس همه کسانی که دوره های پیش از ما بودن هتل هتل کرده بودن که اینها اومدن زهر چشمشون رو از ما گرفتن
اقا چه کنیم.بیکاریه.
حالا یه کمکی هم از دستمون بر بیاد میکنیم.![]()
اره منم از چهارشنبه 72 ساعت مرخصی دادن تا شنبه ساعت 15:00 من تو گروهان 41 هستم . فقط این رژه دهنمون رو سرویس کرده . رژه هم که تومیدون صبگاه بر گزار میشه روزهای دوشنبه که سرهنگ کشتکار رضایی
برای دیدن رژه روی جایگاه که اگه هر گروهان خوب بره اینو میگه (گروهان خیلی خوب) . البته گردان دانشجویی خیلی بد رژه میره نه نظام از راست داره نه ضرپای خوبیفقط ما خوب میریم
دوشنبه همین هفته بود که یه گروهان از سرهنگ (خلی بد) گرفت که مربیشون روی تپه سینه خیز بردشون .
من فقط از این که ما رو هر روز میبرن میدون صبگاه بد با زیر پوش میدوییم بدم میاد. ولی پنشنبه و جمعه همیشه مرخصی میدن.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)