من که میگم باید نرف شه!
این ابیلیتی سومش که سه تا نارنجک میندازه طرفو گیر میندازه دمیج خیلی بدی میده ، رینج ابیلیتی دومش هم به نظرم خیلی زیاده!
دوستمونم گفت که سرعت حرکت اولتش یکم زیاده و منم موافقم...
در کل یه Marksman گودزیلاییه واسه خودش...!![]()
من که میگم باید نرف شه!
این ابیلیتی سومش که سه تا نارنجک میندازه طرفو گیر میندازه دمیج خیلی بدی میده ، رینج ابیلیتی دومش هم به نظرم خیلی زیاده!
دوستمونم گفت که سرعت حرکت اولتش یکم زیاده و منم موافقم...
در کل یه Marksman گودزیلاییه واسه خودش...!![]()
حالم بهم خورد از این سیستم قظاوت پلیرها...7 روز بن الکی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اون easy رو نمیگفتی چی میشد؟همه گفتن gg تو بهشون توهین کردی معلومه بنت میکنن منم پرونده های اینجوری میاد زیر دستم که طرف توهین میکنه به بقیه سریع پانیش میزنم
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
36 تا کیل گرفتی
باو ......نکنید از این کارا
به نظر منم easyمستحق بنه ولی جالبه یه دوستانه محاله ببره و easy را ننویسه ولی تا حالا بن نشده
خب چی بگم والا خدایی مثل مرد flame می کنی حتی نمی گذاری طرف 10 تا death بده بعد بهش فش بدی
من یارام حتی اگه 0/6/0 هم باشن بازم فقط میگم plz play more safe dude
مگر اینکه troll کنه که من ندیدم تو بازی های شما (از لحاظ آیتم البته)
ولی خدا اون روز رو نیاره که با مهربانی من طرف به راه راست هدایت نشهمثلا ببینم دقیقه 20 بازیه هنوز داره troll میکنه اون لحظه هست که همه قیافشون اینجوری میشه
به علت جملات گهر بار من به اون یارو
البته شخصا این رو بگم flame کردن باعث lose میشه برای همین من سعی می کنم این کار رو نکنم ولی وقتی طرف 0/30/0 و از اول بازی فقط dive می کنه و از روی عوضی بازی میمیره دیگه چاره ای ندارم.
Easy ?!?!
7 روز بن ؟!!؟!؟
به جرم Flame ?!?!?!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به خدا پناه میبرم
در فرهنگ آمریکا گفتن easy به هیچ وجه توهین حساب نمیشه بلکه بیشتر یه شوخی هست ...جالبه آدم هر روز چیزای جدیدی یاد میگیره![]()
اول : برم تو اون اواتارت در نیام !نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم : دمت گرم بابت اطلاعات Easy خخخخخ
سوم : حاجی اگه Easy اینجارو به زبان پارسی برگردونیم معنیش میشه " ری . دین !!! "![]()
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)