سلام شالینه جان
خوبی؟ جوابهات خیلی خوب بود. چون بهم رو دادی، بازم میپرسم! بدبختی اینه که سوال بذهنم نمیاد خودکشی کردم تا اینا رو درآوردم.
فقط چندتا نکته در مورد سوالای قبل، از دعوا حرف زدم چون بنظرم به سوال اول یعنی نامردی مربوط بود، مثلا خب چرا نزدی تو گوش اونی که در حقت نامردی کرد؟ یا دعوا نکردی باهاش؟ آخه تو چرا انقدر گلی؟!
میگم میخوای یوزرشو بگو اذیتش کنیم!
اون حرفمم منظورم این نبود بروبچ پزشکی بدن ها! (هرچی باشه تو بستگان درجه یکم پزشک هست) یه وقت دلگیر نشی.
1- اعتقادت به خدا تا چه حده؟
2- بنظرت راسته که میگن ما دخترا داریم دنیا رو تسخیر میکنیم و نسل پسرها رو به انقراضه؟!![]()
یا پسرها این شایعه رو ساختن؟
حالا نظرت رو این اتفاق مساعده یا نه؟ چی میشه یک امپراتوری باشکوه دخترونه راه می افتهیا بیچاره میشیم؟!
3- ترم چندی؟ کدوم دانشگاهی؟ نکنه با رفقای من هم دانشگاهی باشی![]()
4- چادر یا مقنعه یا روسری یا ...هیچکدوم؟!! دوست داشتی شال رو هم اون وسط مسط ها درنظر بگیر!
5- قضیه این عاشقیت چیه که یکی از کاربرا پرسیده؟ هم کلاسیت بود؟ نکنه همونه که الان عضو اینجاس؟ از اول هم تو از اون خوشت اومد و پا پیش گذاشتی و اون ...؟ یا او اول سراغت اومد اما بعد بیوفا شد؟ ( البته اگه دوست نداری جواب نده)
6- فکر میکنی اگه خدای نکرده بهش نرسی، بتونی بازم عاشق شی؟ یا میگی یا اون یا هیچ کس دیگه. شایدم میگی همین یه بار واسه هفت پشتم بس بود؟
7- بنظرت هرکسی بالاخره باید ازدواج کنه؟ و نمیشه ازدواج نکرد؟
8- تو که عاشقی احتمالا خوب عشق ها و عاشق ها رو درک میکنی، نظرت درباره ی عشق های غیر معمول یا کمتر پذیرفته شده ی زیر چیه؟
اینا بذهن من رسید اگه خودت هم مصداق دیگه ای در ذهنته ممنون میشم معرفی کنی و نظرت رو بدی
الف) عشق بین یک دختر و پسر در حالیکه دختر از پسر بزرگتره
ب) عشق دختر و پسری در حالیکه هردو در سن ازدواج نیستند مثلا 14- 15 ساله.
ج) عشق بین دو هم جنسیت
د) عشق بین یه فرد متاهل و یه فرد مجرد!
ه) عشق یه آدم به حیوونش، نمونش تو خارجیها زیاده اصلا ازدواج نمیکنن چندتا گربه رو نگه میدارن، وصیت میکنن دارو ندارشون به گربشون برسه!
9- در زندگی چه ایده آل هایی داری؟ یعنی به چیا برسی همه خواسته هات برآورده شده؟
10- اون 4 خط کد VB که کلمه ها رو پشت و رو میکنه واسه من بیسوادمینویسی؟ البته اگه کمه
اگه سوالا خوب نیست هرکدوم دوست نداری جواب نده!
از اونجا که دفعه قبل سوالا همش درباره ی دست به یقه شدن بود، این دفعه همش از عشق پرسیدم توازن ایجاد شه.
شالینه جان حیف که از فردا تا پنج شیش روز مسافرتم، وگرنه بازم می اومدم و سوال میپرسیدم ولی تا من بیام احتمالا تو از اینجا رفتی.تازه شاید خوندن جواب هاتم بیفته به هفته بعد.
![]()
خیلی از آشناییت خوشحال شدم.امیدوارم بازم فرصت گفتگو پیدا کنیم.
![]()