Kaspersky Internet Security 2014
up to date
محتوای مخفی: update
Kaspersky Internet Security 2014
up to date
محتوای مخفی: update
آنتی ویروس شــــیــــد
نتایج با 360 توتال سکیوریتی:[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
trustport internet security 2014
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kaspersky pure 3.0
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اون یکی رو هم خودش بعدا پاک کرد.
(1) نمونه جدید و ناشناخته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد فایل =infected
Size=962 KB
مشاهده ریزالت انالیز انلاین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
مثل این که زیاد هم ناشناخته نیست :
نوع ضدویروس: Avira Free
با آخرین آپدیت از طریق Database شناسایی شد به صورت RealTime (دقیقا بعد از Extract)
--
البته به نظر من این نشانه ای دیگر بر قدرت نرم افزار های امنیتی رایگان است. امیدوارم این فرهنگ در ایران گسترش یابد.
با تشکر
با سلام
میدونم در این تاپیک جای این گفت و گو ها نیست اما :
1- من نمی خواهم نظر شخصی خودم را به شما تحمیل کنم.
2- به نظر و انتخاب شما احترام می گذارم.
3- خواهش میکنم و باز هم خواهش می کنم فکر منفی نسبت به حرف های من نداشته باشید.
حالا حرفم :
اگر می خواهید از ضدویروس های ایرانی استفاده کنید سعی کنید از ضدویروسی استفاده کنید که حداقل یک ابتکار از خودش داشته باشه یا حداقل در جامعه جهانی کمی اعتبار داشته باشه مثلا ایمن یا پادویش یا ... (که زیاد نمیدونم و تحقیق نکردم)
این ضدویروس یک دزدی تمام عیار است و خرید شما یعنی حمایت از این شرکت و بردن ابروی امنیت سایبری ایران در جهان و کلاه برداری هم زمان از دو شرکت خارجی.
و به نظرم بهتره به جای این که بگیم شید این مخرب ها را شناخته بگیم database دو شرکت eset و avira این مخرب ها را شناخته.
به جز موارد بالا حتی به نظر من برای سیستم هم مناسب نیست. من فایل های این ضدویروس نما را بررسی کردم هم به صورت اسمبلی و هم از روش های دیگر در سیستم عامل های مختلف مانند GNU/Linux و متوجه عواقب آن شدم که به دلایل زیاد نمیتونم مطرح کنم. پس به نظرم بهتره مهاجرت کنید.
---
البته این ها همه نظر شخصی بنده بود و هیچ گونه منظوری نداشتم و امیدوارم متوجه شده باشید.
باز هم هر جور مایل هستید.
با تشکر
دوستان من هرچی گشتم ویروس اتوران پیدا نکردم...خیلی دلم میخواد با اتوران کلنجار برم...قدیما با ویروس rose خیلی حال میکردم...من رو سیستم خودم اجرا میکنم بعد کلنجار میرم! اهل انتی ویروسم نیستم... اگه لطف کنین اتوران معرفی کنین ممنون میشم... من هرچی گشتم ندیدم...حتی قدیمی هم باشه ممنونتون میشم...دستی کلنجار میرم...rose رو کسی از دوستان نداره؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)