منم گند زدم من که به فکر علمی کاربردی هستم
از کچا میفهمین سوال اول حذف شد؟
منم گند زدم من که به فکر علمی کاربردی هستم
از کچا میفهمین سوال اول حذف شد؟
دمت گرم ! همه میگن فیزیش سخت بود اما منو از بس جو ریاضی گرفت فیزیک رو روهوازدم!نفهمیدم سوالاش چی بود؟
سلام بچه ها. میشه بگید با ای درصدا رتبم حدودا تو منطقه۱ چند میشه؟
ادب:۷۷
عربی:۵۴
دینی:۵۰
زبان:۶۸
ریاضی:۳۴
فیزیک:۶۲
شیمی:۷۰
ما فقط گند نزدیم من که حوزم دانشگاه الزاهرا بودم 60 درصد بچه ها بین ساعت 10 تا 11 برگه هاشون رو دادن
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
غصه نخورین
بعد از جلسه کنکور، اینایی که با اشک و آه و ... برمیگشتند، بعدا که نتایج اومد از خوشحالی اشک میریختند! این را یکی از بچهها میگفت؛ پارسال هم من چنین صحنههایی را دیدم!
فقط خواستم به همگی خسته نباشید بگم![]()
سایت سنجش سوالا و کلید اومده آقای دکتر
خوب من سومین بارم بود که کنکور دادم
به نظر من
تفاوت آنچنانی با سال های قبل نداشت .
عمومی ها خیلی بهتر از پارسال بود! حداقل برای من اینطور بود ... با اینکه زبان و گند زدم رسما! ( 42 درصد ! )
اختصاصی هم تغییری نکرده بود به اون صورت که بگیم خیلی سخت بود و ...
درصدا ی من:
ادبیات 61 تا 66
دینی 50 تا 60
عربی 92 تا 95
زبان 80
ریاضی 44
فیزیک50
شیمی 60 تا 62
به نظر منم خیلی سخت بود به خصوص اختصاصیا.
ولی هر سال همه اینو میگن چون شرایط کنکور فزق میکنه
به نظر من که باید یه شخص ثالث بیاد کنکورای امسالو پارسالو تو شرایط یکسان حل کنه. اون نظر یده. (مثل بالایی)
درضمن به نظرتون این درصدا چه رتبه ای تو منطقه 2 میاره؟
فردین جان مرسی هم بابت پیغامت هم بابت جوابی که دادی. واقعا سرعت تاپیک توی این لحظات معادل یک ماه قبل از کنکوره. قبل از کنکور اینقدری که امروز تاپیک جلو رفت پست نداده بودیم . راستش تصمیم گرفتم امروز دیگه نیام با اجازتون چون واقعا تعریفایی که بچه ها میکنن چون چندگانه است یکم استرس رو زیاد میکنه . جو دیروز آرامش بخشتر بود البته به بچه های ریاضیم باید حق داد مهمترین اتفاق یک سال اخیر توی زندگیشون افتاده حق دارن راجبش حرف بزنن.عوضش ما هم فردا بعد ازکنکور میایم سرو صدا و شلوغ کاری
دفترچه رشته ریاضی رو دانلود میکنم ایشالا میزنم (اگه وقت کنم البته چون کلی برنامه تفریحی دارم
) بچه ها با اجازه همگی تا فردا خداحافظ
![]()
آقایون درصد بزارین....
من فقط شیمیو مثل سالای قبل زدم با عربی و ادبیات (البته هنوز که صحیح نکردم ولی حدس میزنم)
دینی که کلا خبری نبوده
زبانم حول و حوش 70
ریاضی فیزیک را که به 80 امید داشتم امید وارم زیر 70 نشه!
من هنوزم جیگر صحیح کردن ندارم
تا فردا هم که یادم میره چی زده بودم!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)