تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 918 از 1135 اولاول ... 4188188689089149159169179189199209219229289681018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,171 به 9,180 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان . من میخوام نامحدود 512 مخابرات بگیرم . پست ها رو که خوندم دیدم بچه ها میگن پینگش پایینه ، تایم اوت میکنه . میخواستم بپرسم چه اتفاقی میافته وقتی پینگش پایین باشه ؟ سرعت وبگردی کم میشه یا سرعت دانلود ؟ یا اینکه نمیشه باهاش بازی آنلاین کرد ؟
    کلا بازی نمیکنم من . 2 تا کاربر هستیم تو خونه که فقط وبگردی میکنیم و فیلم دانلود میکنیم . بگیرم این سرویس رو یا نه ؟
    در مورد محدودیت نرم افزاری هم یه چیزایی خوندم . چه نرم افزارهایی رو نمیشه استفاده کرد با نامحدود مخابرات ؟ تورنت و ای دی ام بازه ؟
    راستی مرکز مخابراتم هم ابوذر هست .
    Last edited by enixooo; 28-07-2013 at 03:11.

2. 2 کاربر از enixooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

امروز تلفن وصل شد و رانژه پریده بود ... دستشون درد نکنه به این سریعی قطعش کردن.

اقا کمک ! من با ایرانسل الان وصل میشم.نمیتونه سایت بیست نت رو باز کنه و همش توی لودینگ اولش که یه خط سبز هست میمونه ...

راهی نداره ؟! حوصله ندارم برم کافی نت

4. 2 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام دوستان . من میخوام نامحدود 512 مخابرات بگیرم . پست ها رو که خوندم دیدم بچه ها میگن پینگش پایینه ، تایم اوت میکنه . میخواستم بپرسم چه اتفاقی میافته وقتی پینگش پایین باشه ؟ سرعت وبگردی کم میشه یا سرعت دانلود ؟ یا اینکه نمیشه باهاش بازی آنلاین کرد ؟
    کلا بازی نمیکنم من . 2 تا کاربر هستیم تو خونه که فقط وبگردی میکنیم و فیلم دانلود میکنیم . بگیرم این سرویس رو یا نه ؟
    در مورد محدودیت نرم افزاری هم یه چیزایی خوندم . چه نرم افزارهایی رو نمیشه استفاده کرد با نامحدود مخابرات ؟ تورنت و ای دی ام بازه ؟
    راستی مرکز مخابراتم هم ابوذر هست .
    توی ولگردی2 چیز مهمه ... پینگ و تک کانکشن خوب .... تجربه خودم نشون داده تک کانکشن خیلی خیلی توو ولگردی مهمه ... حتی از پینگ مهمتره .... البته پینگ 200 تا 300 خوبه ( حداقل واسه ما ) البته نباید تایم اوت داشته باشه... تایم اوت دشمن اینترنته ....

مخابرات تایم اوتش زیاده .... مخابرات که با IDM سرعت همون واقعی هست ... با کانکشن زیاد ... اما در مورد تورنت که دیگه کسی با نر افزار خود تورنت نمیدانلوده.. نمیصرفه... باید یه آپلود سنتر خوب ( مستقیم کردن لینک ) واسه تورنت پیدا کنی....

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پدیده جدید در امر گ*شادی مخابرات

مرکز مخابرات مدرس میگه از سال 86 تا الان بیش از 10 باز خط شما جمع اوری و رانژه شده دیگه برات جمع اوری نمیکنیم!جمع اوری هم کنیم جای

دیگه ای بجر اسیاتک رانزه نمیکنه!

من برم کجا ازشون شکایت کنم دهنشون را س*رویس کنم؟!

من به ترتیب امین نت-صبانت-شاتل-اسیاتک داشتم! با رانژه و جمع اوری هم حساب کنن 8 بار بیشتر نمیشه!

22 ساعت گذشته اسیاتک هنوز قطعه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همین الان ز زدم به یکی از اشناهام ک تو اسیا تک هست گفت دارن اسیاتک رو از مخابرات جدا میکنن واسه همین مشکل پیش اومده
    و گفت 3-4 روز ماکسیمم تمومه انتقالشون و درست میشه

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

همین الان ز زدم به یکی از اشناهام ک تو اسیا تک هست گفت دارن اسیاتک رو از مخابرات جدا میکنن واسه همین مشکل پیش اومده
    و گفت 3-4 روز ماکسیمم تمومه انتقالشون و درست میشه
    ای بیشرف ها 3 4 روز ! یونشون را پاره میکنم!
    من که الان زنگ زدم طرف تعجب کرد 22 ساعته قطع هستم! میگفت نه مرکزت مشکل داره نه ما! دروغ میگن مثل سگ! میگه نه مرکزت مشکل داره نه ما! شمتارتو اعلام میکنیم ببینیم چه مشکلی دارید!

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

من دیدم امروز درست نشد زنگ زدم 1 ساعت داشتم صحبت میکردم با عصبانیت طرف گفت اقا ارام باش تا بهت بگم
    طرف گفت اینا اومدن پهنای باند 10مگ به تمام کاربرا دادن بعد برای بعضی مراکز جواب نداده دچار مشکل شده
    اینا اومدن دوباره ازاول شروع کردن از پایه تقویت کردن به خاطر همین اینطوری
    گفت شاید 10 دقیقه دیگه درست بشه یا 1 روز یا 1 فته یا 1 ماه
    خدا پدرت بیامرزه که اینجور پیگیری من بازی آنلاین می زنم نصف و نیمه می تونم مشکلتایم اوت فقط پهنای باند هست چون یکساعت قبل افطار تا یکساعت بعدش حتی یک تایم اوت ندارم ولی بعدش می شه یه خط در میون

10. این کاربر از Ali-ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ای بیشرف ها 3 4 روز ! یونشون را پاره میکنم!
    من که الان زنگ زدم طرف تعجب کرد 22 ساعته قطع هستم! میگفت نه مرکزت مشکل داره نه ما! دروغ میگن مثل سگ! میگه نه مرکزت مشکل داره نه ما! شمتارتو اعلام میکنیم ببینیم چه مشکلی دارید!
    اخه من قطعی کم دارم روزی 1-2 ساعت
    بیشتر پک لاسته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

توی ولگردی2 چیز مهمه ... پینگ و تک کانکشن خوب .... تجربه خودم نشون داده تک کانکشن خیلی خیلی توو ولگردی مهمه ... حتی از پینگ مهمتره .... البته پینگ 200 تا 300 خوبه ( حداقل واسه ما ) البته نباید تایم اوت داشته باشه... تایم اوت دشمن اینترنته ....

مخابرات تایم اوتش زیاده .... مخابرات که با IDM سرعت همون واقعی هست ... با کانکشن زیاد ... اما در مورد تورنت که دیگه کسی با نر افزار خود تورنت نمیدانلوده.. نمیصرفه... باید یه آپلود سنتر خوب ( مستقیم کردن لینک ) واسه تورنت پیدا کنی....
    ممنون دادا . تورنت البته خیلی استفاده نمیکنم . همون IDM تنها مورد استفادم هست . حالا به نظرت بگیرم 512 بیست نت رو یا نه ؟ الان مشکل خاصی داره ؟

13. این کاربر از enixooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

ممنون دادا . تورنت البته خیلی استفاده نمیکنم . همون IDM تنها مورد استفادم هست . حالا به نظرت بگیرم 512 بیست نت رو یا نه ؟ الان مشکل خاصی داره ؟
    کلا نت شیراز همینه .... بچه ها که از مخابرات مینالن اما واسه دانلود خوبه... واسه ولگردی هم کارتو راه میندازه ....

15. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •