سلام دوستان
به نظر شما از کدوم شرکت adsl بگیرم که دانلودش نا محدود باشه و قیمتشم معقول؟
الان خودم adsl از داتک دارم اما حجمش واسه من کفاف نمیده
ممنون
سلام دوستان
به نظر شما از کدوم شرکت adsl بگیرم که دانلودش نا محدود باشه و قیمتشم معقول؟
الان خودم adsl از داتک دارم اما حجمش واسه من کفاف نمیده
ممنون
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟بچه های فعال اینجا نیستن چند وقته![]()
دوستان من الان اومدم نتمو شارژ کنم فقط زده 3 ماهه به بالا داره. 1 ماهه دیگه نمیدن. چرا اینطوری شده؟ زنگ زدم میگه دیگه 1 ماهه نمیدیم. خب 3 ماهه فشار میاد به بعضیا مثل من. حالا اون هیچی میگیم یجوری پولو جور می کنیم میدیم، ولی دارن پول 3 تا سرویسو یجا میگیرن که بشه 3 ماه بعد حجم 1 مهو میدن! یعنی شما پول 3 ماهو میدی ولی از یک سوم حجم استفاده می کنی. دوستان دزدی از این واضح تر هست؟
کسی میدونه چیکار کنم که بتونم 1 ماهه بگیرم؟
?????????????????
سلــام دوستان . من از روش pppoe برای مودم استفاده میکنم میخوام ببینم راهــی هست بشه ای پی رو هر موقع خواستم عوض کنم منظورم اینه مثل اینکه دسکانکت میشیم ای پی عوض میشه ببینم روشی برای حالت pppoe هم هست به این صورت ؟
البته نمیخوام هر دفعه مودمو خاموش روشن کنم میخوام کاری کنم وقتی کانکشن رو قطعو وصل میکنم ای پی عوض شه . و اگه میشه حتما در حالت pppoe باشه چون 2 تا سیستم از اینترنت استفاده میکنند . ببخشید کمــی گنگ هست سوال .
بعضی از مودمها یه گزینه کانکت آن دیمند و کانکت منولی connect manually داره که در قسمت pppoe تنظیم میشه و کار شما رو راه میندازه
Connection :Always On
(Recommended)Connect On-Demand (Close
if idle forminutes)Connect Manually
سرعت دانلود و آپلود صبانت
agha yeki komak kone man vaghti telephone mizange cheraghe dslam ghat mishe 6 bar spiliter ham avaz kardam vali dorost nashod chika konam bazi ooghatam khodesh dorost mishe
سلام خسته نباشید
من یه سرویس 2 مگ نامحدود گرفتم ولی سرعت دانلود که باید حداقل بالای 200 باشه حداکثر رو 100 هست هر چی به شرکت زنگ زدم مشکل من چیه خودشون هم نمیدونن چی به چی هست!!!
از دوستان یه خواهشی دارم لطفا اگه میتونید کمک کنید.
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 19.1 21.0 Attenuation (dB): 40.5 21.7 Output Power (dBm): 0.7 0.6 Attainable Rate (Kbps): 13372 424 Rate (Kbps): 2045 383
مارک مودمم هم D-Link 2500 هست که با کابل شبکه وصله .
مشکل من با سرعت دانلود نیست(بیخیالش شدم که سرعت کمه) با سرعت اپلود هست که خیلی کمه دوستان اگه میشه بگید چطور میشه Upstream رو بالا ببرم آخه فکر میکنم مشکل آپستریمه که سرعت آپلودم پایینه
Vpi/Vci 8/35
مودم هم با این کانفیگ کردم که خوده شرکت گفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)