مشترک گرامی سرویس اینترنت پرسرعت نوروزی آسیاتک با نام 1544 یکساله 5 گیگ 44 هزار تومان فقط تا 30 اسفند جهت تمدید برای شما کاربر منتخب فعال شد !
----------------
فک کنم این عیدیشونه !![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
مشترک گرامی سرویس اینترنت پرسرعت نوروزی آسیاتک با نام 1544 یکساله 5 گیگ 44 هزار تومان فقط تا 30 اسفند جهت تمدید برای شما کاربر منتخب فعال شد !
----------------
فک کنم این عیدیشونه !![]()
برای من اس اش اومد![]()
متاسفانه هیچ کاربردی نداره! چون بیست الی سی دفعه برای مثال، پرسیده شده که سرعت 512 برنز چنده! کسی نمیاد صفحات قبلو بخونه
اما من اینو اصلا تایید نمیکنم! 2 مگ مخابرات با مبلغ 74 تومن، سرعت 256کیلو رو ثابت میده، نه بعد 22 گیگ بشه 150!
در مورد ضریب اشتراک، چیزیه که فقط جنبه تبلیغاتی داره! مثلا همین مخابرات کرمانشاه دو ماه سرویشاشو میخواست گرون کنه، اومد گفت ضریب از 8 شد 5!
اما هیچ فرقی نداشت! که آخرش مجبور شد 25% سرعت یک به 5 اضافه کنه ! یا یک به ده گذاشت که 2 مگش ثابت 64 میگرفت! یعنی 512 بود!
فقط جنبه تبلیغات داره! وگرنه اگه شرکتی بخواد 256 با ضریب 1 ب8 بده و سرعتش 4 کیلوبایت بده، یک ماهه ورشکست میشه!
رایگان؟ الان فعاله؟ یه توضیح بیشتر بدید
تو پنل هست ولی من تمدید نکردم !
اینم والا SMS ش واسم اومده بود !
(1544) - اينترنت 1544 کيلو بيت حجمي 5 گيگ در سال (48245 ريال + آبونمان)
تو sms نوشته بود 44 هزار تومن ! ولی این 4 هزار تومنه ؟؟ یا من اشتباه میکنم !![]()
ولی سرعت باز شدن سایت خیلی پایینه ...
راستی بیکران برنزی 1 مگ ساعتی چند مگ دانلود میکنه؟؟؟ 432 مگ ؟؟؟
یعنی تو یک سال باید فقط 5 گیگ مصرف کنیم؟؟؟ اون 48 تومان رو واسه یک سال میگیرن یا ماهیانست؟؟؟ دقیقا یعنی چی؟؟؟
صفرشو یادشون رفته بزنن
مبلغ نهايي پيش فاکتور: 587988 ريال
5 گيگ در سال
برای کسانی که مصرف بسیار کمی دارند بصرفه است
این از سیاستشونه ... چون وقتی سرعت بالا باشه حتی اگه فقط سایت هم باز کنی باز اون 5 گیگ تو 1 ماه مصرف میشه ... 5 گیگ در سال میشه روزی 14 مگ .. 10 تا پیج که باز کنی بیشتر از 14 مگ میشه ... اینا همش ترفند پول درآوردن و کلاه گذاشتن سر مردمه .... انقدر ساده نباشین ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)