سلام به همه دوستان.
آیا DLS 1073 هم به صورت فیک توی بازار هست؟
سلام به همه دوستان.
آیا DLS 1073 هم به صورت فیک توی بازار هست؟
اگه بتونی این مدل کنوود هم پیدا کنی باندخوبیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه 6974 80 واتی هست شما میخوای با پخش مستیقیم درایوش کنی باید باندی که انتخاب میکنی به وات خروجی پخشت نزدیک باشه اصلا 1073 گیریم قیمتش با 6964 فقط 10 ت فاصله داشته باشه درست 1073 غوله ولی وقتی بخواد با پخش مستقیم راه بیفته اینجا 6964 یا کنوود KFC-M6932A برنده هستن چون راحتر با پخش درایو میشن 6974 بی خیال شو چون یه باندی هست که به آمپ احتیجاج داره وقتی هم که بخوای آمپ ببندی خب دیگه چرا 6974 گزینه های بهتری با آمپ با قیمت شبیه 6974 هست
باند با وات پایین انتخاب کن داداش سعی کن قبلش هم صدای باندی که میخوای بخری رو بشنوی![]()
Last edited by لنگرود1371; 28-01-2013 at 12:22.
چشم داداشم همه جوره ممنونم از راهنماییات! مرسی یه دنیا!
اقا یه جوانمرد بگه بالاخره من چی بخرم...!!!؟؟؟
کلا 800 بودجه دارم 1 امپ و ساب خوب معرفی کنین میخام این هفته بخرم شانس که نداریم یهو گرون میشه باز.
با اجازه اساتید
کنوود8105 آمپ خوبیه
برای ساب هم چیز خیلی خوبی گیرت نمیاد با این قیمت
بهتره یا سابتو دست دو بخری (البته از یک آدم مطمئن که برات تست کنه سالم باشه)
یا که یه ساب ساده ارزون می تونی بخری مثل 3010 کنوود و امثالهم که فکر نکنم نیازتون رو برطرف کنه ...
بازم اساتید اگه نظر بهتری دارن رو کنند
چیزی که به دردت بخوره نمیتونی بگیری با این گرونی!
با 500 فقط میتونی یه پخش نسبتا خوب بگیری
با سلام
من پخشم دو کانالس . دوتا بلندگو جلو . 4 تا عقب با یه ساب .
می خوام بدونم اگه همشون وصل باشن تو کیفیت تاثیری میذاره با حالتی که جلوییا قطعا ؟
منظورم از لحاظ سیم کشیه
مرسی عزیز
الان 1 جفت باند gto jbl 947 دارم ساب هم که قرار اضافه بشه با این اوصاف اون امپ که معرفی کردی جواب میده ؟
راستی حدود قیمتش چنده؟
سلام
ببین گلم.الان برای 200 -300 وات صدای خوب نه در قابلمه باید حد اقل 250-60 تومن بپردازید.فیوژن رو فردا سوال کنم ببینم چند میشه گرفت.البته من صداش رو نشنیدم.p2 راکفوردم خوبه ولی سریه قدیمش معرکه بود.MX12 آدیو سیستم هم هست اینو میتونم برات با تخفیف بگیرم.اگه خواستی pmبده.
من یه مدل کدنس شنیدم 2Way بود روی رک که عالی بود. تو جای فابریک نمیدونم باز همون کیفیت رو میده یا نه؟حدود 100 تومن هم هست.
به نظر من 7016 از همشون بهتره.
اون مورد هنگ رو فقط زمانی که داره مثلا flash میخونه CD بزاری ممکنه هنگ بکنه.
امیر جان اگر اسپیکرهاتون از یه برند و یه سری باشن مشکلی نداره ولی اگر مختلف باشن ممکنه اختلاف فاز بوجود بیاد.ضمنا کیفیت صدا هم کاملا کاهش پیدا میکنه.در کل کار صحیحی و اصولیی نیست عزیز.
منظورت رو از سیم کشی متوجه نشدم؟!
سلام دوست عزیز. ورودتون رو خیر مقدم عرض میکنم.
پخش کن وود 7016 واسپیکر کن وود 6934
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)