تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 918 از 1126 اولاول ... 4188188689089149159169179189199209219229289681018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,171 به 9,180 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام

من یه هارد ADATA CH11 1TB دارم ، چند روز پیش داشتم از توش فیلم نگاه میکردم یهو فیلم قطع شد و کامپیوتر هنگ کرد، هارد رو در اوردم دوباره وصل کردم اما دیگه وصل نشد. ولی وقتی وصلش میکنم نرم افزار HD Tune و حتی خود Disk management ویندوز هارد رو نشون میدم اما درایوش تو my camputer نمیاد :

قبلا یه کلی بد سکتور پیدا کرده بود که با HDD Regeneration درستش کردم اما باعث شد که هموجور که میبینید کلی reallocated sector پیدا کنه

میخواستم بدونم بنظرتون مشکل هارد من چی میتونه باشه؟؟ ممنون میشم اگه جواب بدید
    با تشکر

اون relocated sector بدسکتورهایی است که ریمپ شده و قابل تعمیر نبوده سکتورهایی که نه قابل خواندن است و نه قابل نوشتن و معمولا هم نرم افزاری درست نمیشه اگه تعدادش در حال زیاد شدن باشه هارد رو باید ببرید به یک مرکز معتبر نشون بدید

در مورد پارتیشن هم پارتیشن تیبل پریده تو هارد اطلاعات مهم دارید ؟

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

هاردتون relocated sector داره و ریمارک شده است ببینید بعد از 10 روز به تعدادش اضافه میشه یا نه اگه زیاد بشه معمولا برای برطرف کردنش راه حل نرم افزاری نیست شاید با فرمت سطح پایین یا hdd regen درست بشه
    سلام
    خیلی ممنونم
    فقط ریمارک یعنی چی؟

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اون relocated sector بدسکتورهایی است که ریمپ شده و قابل تعمیر نبوده سکتورهایی که نه قابل خواندن است و نه قابل نوشتن و معمولا هم نرم افزاری درست نمیشه اگه تعدادش در حال زیاد شدن باشه هارد رو باید ببرید به یک مرکز معتبر نشون بدید

در مورد پارتیشن هم پارتیشن تیبل پریده تو هارد اطلاعات مهم دارید ؟
    مقدارشون از همون بار که با HDD Regenerator بد سکتور ها رو درست کردم همین مقدار ثابته

اطلاعات مهم که نه فیلم و سریالن ، اما اگه راهی باشه که با هزینه کم بتونم اطلاعات رو نگه دارم بگید اگه نمیشه که بیخیاله اطلاعات میشم ، راه اصلی رو بگید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنونم
    فقط ریمارک یعنی چی؟
    سکتورهایی که کنترلر هارد نتونه اونهارو ریکاوری کنه ریمپ میشه همون relocated sector

داره خودمونی میشه amir_olympia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا راهنماییم کنید.
    من یه هارد مکستور صد و بیست دارم که چند وقته هنگام کار کردن و کپی فایل و ... صدای خر خر میده و سرعت بالا آمدن ویندوز و برنامه ها رو شدیدا کم کرده.ویندوز هم عوض میکنم خیلی طول میکشه تا ویندوز بریزه.همون سی دی ویندوزی که ایکس پی هست رو با سیستم خودم با یه هارد چهل سیگیت هم امتحان کردم که سیستمم خیلی روون میشه و هاردش صدا هم نداره.درایو های هارد هم فرمت کردم تا سبک شه.دیفرگمنت هم کردم ولی فایده نداشت.
    لطفا اساتید راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا راهنماییم کنید.
    من یه هارد مکستور صد و بیست دارم که چند وقته هنگام کار کردن و کپی فایل و ... صدای خر خر میده و سرعت بالا آمدن ویندوز و برنامه ها رو شدیدا کم کرده.ویندوز هم عوض میکنم خیلی طول میکشه تا ویندوز بریزه.همون سی دی ویندوزی که ایکس پی هست رو با سیستم خودم با یه هارد چهل سیگیت هم امتحان کردم که سیستمم خیلی روون میشه و هاردش صدا هم نداره.درایو های هارد هم فرمت کردم تا سبک شه.دیفرگمنت هم کردم ولی فایده نداشت.
    لطفا اساتید راهنمایی کنید
    سلام یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام به شما من به تازگی یک لپ تاپ خریدم و وقتی می خوام توش بازی نصب کنم وقتی دی وی دی رو توی درایور می می گذارم در بعضی دیسک ها نشان می دهم هیچ چیز توی دیسک نیست.
    و وقتی که هیدن رو روشنم می کنم تا فایل های مخفی رو نشون بده یک وردپد به نام دسکتاپ در اون وجود دارد که توش نوشته زیر رو نوشته:

[.ShellClassInfo]
    LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell 32.dll,-21815

تا حال چند دی وی دی این مشکل رو داشته از جمله اسنایپر 2 - سیمز 3 - رزدینت اویل و...
    خواهش می کنم کمکم کنید من 2 میلیون تومن پول لپ تاپ رو دادم گارانتی هم نکردم! تورو خدا!

مدل لپ تاپ : msi cx61 i5
    مشخصات لپ تاپ:
    رم 8 گیگ
    سی پی یو 5 هسته
    هارد 1 ترابایت
    گرافیک 4 گیگ
    من عارف خرسندم اگه میشه علاوه بر پاسخ در این جا به میل من هم جواب رو فرستید خواهش می کنم خیلی ممنون از شما
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام به شما من به تازگی یک لپ تاپ خریدم و وقتی می خوام توش بازی نصب کنم وقتی دی وی دی رو توی درایور می می گذارم در بعضی دیسک ها نشان می دهم هیچ چیز توی دیسک نیست.
    و وقتی که هیدن رو روشنم می کنم تا فایل های مخفی رو نشون بده یک وردپد به نام دسکتاپ در اون وجود دارد که توش نوشته زیر رو نوشته:

[.ShellClassInfo]
    LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell 32.dll,-21815

تا حال چند دی وی دی این مشکل رو داشته از جمله اسنایپر 2 - سیمز 3 - رزدینت اویل و...
    خواهش می کنم کمکم کنید من 2 میلیون تومن پول لپ تاپ رو دادم گارانتی هم نکردم! تورو خدا!

مدل لپ تاپ : msi cx61 i5
    مشخصات لپ تاپ:
    رم 8 گیگ
    سی پی یو 5 هسته
    هارد 1 ترابایت
    گرافیک 4 گیگ
    من عارف خرسندم اگه میشه علاوه بر پاسخ در این جا به میل من هم جواب رو فرستید خواهش می کنم خیلی ممنون از شما
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هاردتون ضربه خورده بوده بهش؟

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

هاردتون ضربه خورده بوده بهش؟
    فکر نکنم
    چون مال لپ تاپه
    اگه ضربه بهش وارد شده باشه که لپ تاپ هم باید صدمه میدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •