تست سرعت با چیز پی ان
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینهم سرعت من 256 پارس آنلاین ماهی 34 با مالیات با ترافیک 10-مرکز مخابرات 2 -خداییش از سرعتش راضی هستم داداشم اندیشه داره سرعتش افتضاح شده درسته ارزون کرده
![]()
سلام
بعد از تعطیلات نوروز قراره وایمکس مبین نت هم جزء سرویس های اندیشه باشه!
در ضمن آدرس شعبه 2 اندیشه:
رشت - چها راه پرستار - جنب بیمارستان توتونکاران - ساختمان البرز- طبقه دوم - واحد 201
فعلا که اوضاع اندیشه در لاهیجان افتضاح شده؛ از چند روز قبل از چهارشنبه سوری که کلا هر ترافیکی روی HTTP با اخلال رو به رو میشد، بعدش هم سرعت از 60 کیلوبایت در ثانیه رسید به 14 کیلوبایت در ثانیه (اشتراک 128). الان هم سرعت همچنان به همان شکل هست، و البته روزی 5 تا 10 بار هم قطعی داره، به شکلی که کلا سیگنال ADSL قطع میشه و بعد از چند دقیقه دوباره وصل میشه. با این اوصاف باید، بعد از حدود 2 سال، به فکر یک ISP دیگه بود.
دوستان با تغییر ساعت کشور ساعت دانلود رایگان اندیشه تغییر نمیکنه؟فکر کنم ساعت 1 (12قدیم) تا 2(1قدیم) ازم هرشب حجم کم شده !!
نظر؟
شاید اندیشه هنوز ساعتشو تنظیم نکرده![]()
رشتی های عزیز ببخشید اینجا میپرسم:
تو سینما رشت فیلم جدایی نادر از سیمین اومده؟کدوم سینما؟
امکان برقراري اتصال موقت 3 روزه براي کاربر وجود دارد...
دوستای عزیز اندیشه ای من تا حال اینو ندیده بودم. چی هست؟
کسی نمیدونه؟
میتونی با فعال کردنش 3 روز و 300 مگ اضافه استفاده کنی تا تمدید بعدی
ولی این سه روز از 30 روز بعدی کم میشه ، و در تمدید بعدی روز باقیماندت میشه 27 روز ولی حجم کم نمیشه همون که انتخاب کردی مثلا 3 گیگ میمونه![]()
بهترین کار اینه که حتی اگه قصد تمدید داری اون 300 تا رو بگیری و یکی دوساعته هاپولیش کنی بعد تمدید کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)