اینجا هیچکس جواب آدمو نمیده نه ؟
سلام
ارزون ترین دوربین slr که میشه گرفت چنده و چه مارکی.
آیا در تهران مغازه ای سراغ دارید که دوربین های pentax کار کنه.
ممنون
سلام
دوربین کاننS95 گفته میشه که عمر باتریش کمه به نظرتون با عمر باتری کم چنین دوربینی ارزش خرید داره ؟
10 مگا پیکسل بودن مهم نیست علت اینکه سنسورش از نوع بسیار با کیفیت CMOS است من خودم دوربین 500 تومنی دارم سنسورش 9 مگا پیکسله ! و این مهم نیست
SX200 هم دیگه گیر نمیاد چون دیگه تولید نمی شه
Last edited by pesareazad; 08-05-2011 at 07:26.
سلام
من hx1 دارم . کیفیت فیلمبرداری بسیار عالی است . در مورد عکس باید بگم که این دوربین نیمه حرفه ایست و اگه در شرایط نور خوب در بیرون عکس می گیری می تونی از حالت اتوماتیک بسیار پیشرفته اش استفاده کنی منتها تجربه خودم اینه که در محیط های کم نور چون سنسور این دوربین از نوع CMOS با ISO بالاست خود بخود اگه بصورت اتوماتیک عکس بگیری ایزو را بلا می بره که نویز عکست بالا می ره حالا اگه بتونی از حالت های دستی و نیمه حرفه ایش واسه عکاسی در محیز های کم نور استفاده کنی بسیار عالیه . کلا این دوربین با عمر باطری بالا و کیفیت ساخت خوب و ساخت ژآپن واقعا یک گزینه مناسب برای عکاسان نیمه حرفه ایست . دقت کنید که گفتم نیمه حرفه ای اگه دنبال دوربینی هستی که زیاد دردسرت نندازه کامپکت سنسور CCD بگیر
موفق باشی
Last edited by pesareazad; 08-05-2011 at 07:27.
سلام به همه
دوستان نظر شما رو میخواستم در مورد دوربین Canon IXUS 210 IS بدونم ؟
من فیلم برداری اچ دی و دوربین عکاسی خیلی خوب برام ملاک هست و اینکه حتما خروجی اچ دی داشته باشه
به نظرتون گذینه ی خوبیه ؟
من با این دوربین کار کردم دوربین بسیار خوبیه کیفیت فیلم و عکس بسیار خوبی داره
تنها مشکلش اینکه زومه9 اپتیک موقع فیلمبرداری نداره![]()
یعنی زوم دیجیتالش موقع فیلم برداری اذیت میکنه ؟
من مدتی بود که رو HS20EXR تحقیق می کردم و با مشخصاتی که داشت به نظرم بی رقیب بود ولی با اودن عکس های گرفته شده توسط این دوربین ها نظرم عوض شد
به نظرم کیفیت عکس SONY HX100V خیلی بهتر از اونه. فیلم برداری HS20 خیلی خوبه ولی فیلم برداریHX100 یه چیز دیگست. به نظرم تنها ایرادی که HX100V داره محل متصل شدن فلش خارجی نداره.
شاید خیلی ها بگن محدوده ایزو این دوربین کمه ولی عکس هایی که با ایزو 3200 در نور کم انداخته خیلی خوب هستند. کیفیت رنگ عکس ها در این دوربین خیلی بهتر از دوربین های هم رده و حتی G12 هست. اگه قبول ندارین میتونین به سایت هایی که نمونه عکس هارو مقایسه می کنند مراجعه کنید.
فعلا که HS20EXR با حدود قیمت 500 تا 520 هزار وارد بازار ایران شد . ببینیم HX100V رو کی وارد ایران می کنند و با چه قیمتی. (شاید حدود 540 تا 570)
زوم دیجیتال اصلا کارایی نداره مخصوصا در فیلمبرداری
چراکه باعث افت بسیار زیاد کیفیت میشه
ولی میشه اول زوم کنی بعد فیلم بگیری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)