من یه premium دارم 3 چراغه شده میخام درستش کنم و بفروشم
بردش هم فکر کنم فالکونه
تاریخ ساختش هم 22-9-2007 من بهمن 86 خریدمش 450 تومن
به نظرتون چند میخرنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه premium دارم 3 چراغه شده میخام درستش کنم و بفروشم
بردش هم فکر کنم فالکونه
تاریخ ساختش هم 22-9-2007 من بهمن 86 خریدمش 450 تومن
به نظرتون چند میخرنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حدودا 8 تا 10 ماه
اگه حرفه ای هستین خودتون باز کنید اگر تا حالا اینکار رو نکردید به یک حرفه ای بسپرید
در ضمن اگه کنسول جایی بوده باشه که پر از گرد و خاک بوده باید هر 6 یا 7 ماه باز بشه
موفق باشید
سلام من xbox permium دارم و حدود چند وقته که میکنم باهاش کار میکنم اما مدتی که elite jasper or falcon معاوضه کنم جایی میشناسید با قیمت خوب از من بخرند در ضمن اگر کسی میخواد حدود 35 بازی قشنگ هم دارم اگر کسی خواست بخره به من بگه
در صورتیکه قصد تعمیر دارید من در خدمتتون هستم![]()
هارد 60 گیگ رو میشه رو xbox arcade وصل کرد؟
ممنون
بعلههههههههه...120 هم ميشه...20 هم ميشه...
كلا از لحاظ سخت افزاري يكي هستند...به نظر من خريد هارد 120 به صرفه تره...
مگه 20 گیگ هم داره؟
قیمتاشون رو میدونید؟
DVD9 های شرکت های معتبری مثل سونی بهتر از VERBATIM نيست؟ يا حداقل از T GATE و AONE که بهتره نه؟
نیازی نیست هی باز کنی تمیز کنی مگر ساعت؟!!!!!!!! مگر اینکه تو بیابون گذاشته باشیش که پرش خاک شه اونوقت سرویس لازم داری. حالا اگر خواستی که باز میگم نیاز نیست... سالی یک بار. که اونم اگر جاش بد باشه که پرش خاک شه.حدودا هر چند ماه يك بار بايد كنسولا بازش كنيمو داخلشو تميز كنيم؟
آره هست البته فکر نکنم به راحتی گیرت بیاد. کلا هارد به سختی گیر میاد. تو شهرستان ها که اگر گیر بیاری معجزه است. اما تو تهران میشه گیر اورد. یه سری به سایت نکست جن بزن ی تماس بگیر باشون قیمت بگیر. جاهای دیگه هم است.اینم آدرس سایت نکستجن:مگه 20 گیگ هم داره؟
قیمتاشون رو میدونید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه طور کلی verbatim , Tgate , sony مارک های خوبین. اما به نطر میرسه که verbatim مناسب تر از بقیه است . تا حالا verbatim آزمایش رو پس داده برای رایت بازی ها xbox . به نطر من طبق تجربه شخصی خودم به همون صورت که نوشتم میشه تقسیم کرد .(چپ به راست).DVD9 های شرکت های معتبری مثل سونی بهتر از VERBATIM نيست؟ يا حداقل از T GATE و AONE که بهتره نه؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)