به خاطر توهینی که فکر نکنم کرده باشم از شما معذرت میخوام.
شما گفتید: "512 65 خوبه دیگه" که این باعث سردرگرمی و تنش در بقیه دوستان در انتخاب سرویس میشه در صورتی که اگر شما پست های قبلی دوستان رو بررسی می کردید سرعت اکثر سرویس ها اعلام شده ولی شما بدون هیچ اطلاعی آمدید گفتید 512 65 خوبه و این باعث میشه که بقیه دوستان فکر کنن شما همچین سرویسی داری با این سرعت در صورتی که اکثر دوستان با سند تایید کردن که 512 سرعتش بین 45-50 کیلوبایت هستش.
شما فرمودید: "خودش گفت گیر داره! البته گفت مشکل!
گفت مشکل نرم افزاری بود و اینکه از تهران بهشون فشار آوردن که نا محدود بذارن و خودشون با نا محدود حال نمیکنن!"
حاضرم ادعا کنم اگر یک بار دیگه یه مخابرات مراجعه کنید برای مشکل سرعت یک دلیلی برای شما میارن که با پاسخ قبلیشون زمین تا آسمون فرق داره. یک جمله هست که میگه: " به تعداد آدم های توی دنیا میشه دروغ بست" (البته بلا نسبت خیلیا). حرف من اینه که اصلآ این موضوع دست مخابرات ها نیست و این مشکل یک مشکل کلی و در سطح استان و یا شاید هم کشوری هستش و فکر نکنم با مراجعه هر فرد به مخابرات رفع بشه. اگر هم یه وقتی بخواد درست بشه برای همه رو درست میکنن.
ما که نگفتیم چرا سرعت ها رو واقعی کردن بلکه مشکل ما اینه که اگر میگن واقعی کردن پس چرا خیلی از سرویس ها مثل 512KB-1MB-2MB خیلی با سرعت واقعیشون اختلاف دارند. البته ما که بخیل نیستیم که دوستان با 128 70تا دان دارن، نوش جونشون.
گفتم و باز هم میگم برای 100مین بار فعلآ سرعتهای نامحدود به شرح زیر هستش:
الان به غیر از 128 که قاطیه سرعتش 70 هستش و 256 که سرعتش 32 هستش.
512KB=45-50KB
1MB=65-70KB
2MB=120-130KB