تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 917 از 1421 اولاول ... 41781786790791391491591691791891992092192796710171417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,161 به 9,170 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه [WaRhEaD]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

الان یکی از دغدغه های خودمم همین اینترنت شده البته به هیچ شرکتی در زمینه دانلود رایگان امیدی نیست من خودم الان تو فکر اینم که 128 نا محدود مخابرات رو برا دانلود نگه دارم با این خط روزی 2 گیگ رو راحت میشه دانلود کرد که برا من زیاد هم هست و یک خط اعتباری بگیرم و یه سرویس یک یا دو گیگ که شبانه رایگان نداشته باشه رو از یه شرکت دیگه بگیرم برا وب گردی که سر جم ماهی 20-22 تومن پول اینترنت میشه دو تا با هم البته دقت کن که می خوای اینکارو کنی سرویس 128 بگیر که هم ارزون باشه و هم شبانه نداشته باشه و پینگ خوب داشته باشه دیگه همه شرکت ها 128 رو رو 2 مگ می بندن و 200 تا سرعت داره برا وب گردب نیازی به اینقدر سرعت نیست بلکه پینگ مهمه سعی کنید تو منطقتون شرکتی رو پیدا کنید که فقط پینگ پایین داشته باشه و تایم اوت نده وگرنه همین مخابران با سرعت 60 اگه پینگ پایین و تایم اوت نداشت سرعتش برا وب گردی خوب بود مشکل ایجاد نمی کرد
    خب شما یه شرکت پیشنهاد بده که پینگ خوب داشته باشه، خیر نامحدود رو هم خوردیم! فقط سرویس های معقولی داشته باشه.
    ---
    راستی وقتی اول صبح وضع پینگ خوب میشه، یعنی مشکل فنی وجود نداره، و امیدی به درست شدن پینگ هم نیست.
    جالبه که معمولا عدد پینگ تو تست ها پایینه ولی به حدی Packet loss و تایم اوت داره که عملا نمیشه باهاش بازی کرد.
    Last edited by [WaRhEaD]; 26-08-2013 at 13:25.

2. این کاربر از [WaRhEaD] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

3 4 ماه هست به خاطر وضع پینگ از هر بازی زده شدم

4. این کاربر از gnulinux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

فکر نکنم شرکتی تو آمل باشه که پینگش خوب باشه بشه باهاش بازی کرد ولی من یه شرکتی تو تهران دیدم که اینترنت میده اختصاصی واسه بازی! واقعا اگه کسی تو آمل سراغ داره به منم بگه!!!!!!!!!

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

فکر نکنم شرکتی تو آمل باشه که پینگش خوب باشه بشه باهاش بازی کرد ولی من یه شرکتی تو تهران دیدم که اینترنت میده اختصاصی واسه بازی! واقعا اگه کسی تو آمل سراغ داره به منم بگه!!!!!!!!!
    البته سرویس هایی مثل سایتی که در زیر معرفی می کنم هستن که پینگ رو کاهش میدن برا بازی انلاین و در کل کشور هم قابل استفاده است البته تایم اوت و پکت لاست نباید داشته باشی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

خب شما یه شرکت پیشنهاد بده که پینگ خوب داشته باشه، خیر نامحدود رو هم خوردیم! فقط سرویس های معقولی داشته باشه.
    ---
    راستی وقتی اول صبح وضع پینگ خوب میشه، یعنی مشکل فنی وجود نداره، و امیدی به درست شدن پینگ هم نیست.
    جالبه که معمولا عدد پینگ تو تست ها پایینه ولی به حدی Packet loss و تایم اوت داره که عملا نمیشه باهاش بازی کرد.
    دوست عزیز من نمی تونم به شما شرکتی رو پیشنهاد کنم چون سرویس شرکت ها در هر مرکز مخابراتی با هم فرق داره چه برسه در شهر های مختلف خودتون باید تحقیق کنید ببینید کدوم شرکت براتون مناسب تره

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

پینگ من تو بازی 500 هست این انصاف نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

البته سرویس هایی مثل سایتی که در زیر معرفی می کنم هستن که پینگ رو کاهش میدن برا بازی انلاین و در کل کشور هم قابل استفاده است البته تایم اوت و پکت لاست نباید داشته باشی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستش اینا برا مخابرات ما جواب نمیده من ip یه سرور مجازی برا بازیو تست پینگ گرفتم و دیدم حتی برا اونم کلی تایم اوت دارم البته پینگ تایمش خوبه چون سرورش تو ایرانه ولی همچنان تایم اوت باقیست این یعنی
    مشکل از دم در خونه تا مرکز مخابراتی مزخرفمونه.

11. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

من سرویسم ۲۵۶ بود و سرعتم ۱ به ۸ بود، پس نمیتونستم طلبکار باشم ازشون
    بقیه سرویس ها اگه کمتر از ۱/۸ هست میتونن حضوری برن خرشون رو بگیرن، با اینجا پست گذاشتن چیزی درست نمیشه
    من تو این گرما هلک هلک پا شدم رفتم مخابرات، بعدش اومدم اینجا نتایج رو گفتم که به درد بقیه بخوره
    ولی اینجا کلا همه عادت کردن به هم توهین کنن و بپرن به هم
    به خاطر توهینی که فکر نکنم کرده باشم از شما معذرت میخوام.
    شما گفتید: "512 65 خوبه دیگه" که این باعث سردرگرمی و تنش در بقیه دوستان در انتخاب سرویس میشه در صورتی که اگر شما پست های قبلی دوستان رو بررسی می کردید سرعت اکثر سرویس ها اعلام شده ولی شما بدون هیچ اطلاعی آمدید گفتید 512 65 خوبه و این باعث میشه که بقیه دوستان فکر کنن شما همچین سرویسی داری با این سرعت در صورتی که اکثر دوستان با سند تایید کردن که 512 سرعتش بین 45-50 کیلوبایت هستش.

شما فرمودید: "خودش گفت گیر داره! البته گفت مشکل!
    گفت مشکل نرم افزاری بود و اینکه از تهران بهشون فشار آوردن که نا محدود بذارن و خودشون با نا محدود حال نمیکنن!"
    حاضرم ادعا کنم اگر یک بار دیگه یه مخابرات مراجعه کنید برای مشکل سرعت یک دلیلی برای شما میارن که با پاسخ قبلیشون زمین تا آسمون فرق داره. یک جمله هست که میگه: " به تعداد آدم های توی دنیا میشه دروغ بست" (البته بلا نسبت خیلیا). حرف من اینه که اصلآ این موضوع دست مخابرات ها نیست و این مشکل یک مشکل کلی و در سطح استان و یا شاید هم کشوری هستش و فکر نکنم با مراجعه هر فرد به مخابرات رفع بشه. اگر هم یه وقتی بخواد درست بشه برای همه رو درست میکنن.

ما که نگفتیم چرا سرعت ها رو واقعی کردن بلکه مشکل ما اینه که اگر میگن واقعی کردن پس چرا خیلی از سرویس ها مثل 512KB-1MB-2MB خیلی با سرعت واقعیشون اختلاف دارند. البته ما که بخیل نیستیم که دوستان با 128 70تا دان دارن، نوش جونشون.

گفتم و باز هم میگم برای 100مین بار فعلآ سرعتهای نامحدود به شرح زیر هستش:
    الان به غیر از 128 که قاطیه سرعتش 70 هستش و 256 که سرعتش 32 هستش.
    512KB=45-50KB
    1MB=65-70KB
    2MB=120-130KB

13. 2 کاربر از Soli_AK47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

به خاطر توهینی که فکر نکنم کرده باشم از شما معذرت میخوام.
    شما گفتید: "512 65 خوبه دیگه" که این باعث سردرگرمی و تنش در بقیه دوستان در انتخاب سرویس میشه در صورتی که اگر شما پست های قبلی دوستان رو بررسی می کردید سرعت اکثر سرویس ها اعلام شده ولی شما بدون هیچ اطلاعی آمدید گفتید 512 65 خوبه و این باعث میشه که بقیه دوستان فکر کنن شما همچین سرویسی داری با این سرعت در صورتی که اکثر دوستان با سند تایید کردن که 512 سرعتش بین 45-50 کیلوبایت هستش.

شما فرمودید: "خودش گفت گیر داره! البته گفت مشکل!
    گفت مشکل نرم افزاری بود و اینکه از تهران بهشون فشار آوردن که نا محدود بذارن و خودشون با نا محدود حال نمیکنن!"
    حاضرم ادعا کنم اگر یک بار دیگه یه مخابرات مراجعه کنید برای مشکل سرعت یک دلیلی برای شما میارن که با پاسخ قبلیشون زمین تا آسمون فرق داره. یک جمله هست که میگه: " به تعداد آدم های توی دنیا میشه دروغ بست" (البته بلا نسبت خیلیا). حرف من اینه که اصلآ این موضوع دست مخابرات ها نیست و این مشکل یک مشکل کلی و در سطح استان و یا شاید هم کشوری هستش و فکر نکنم با مراجعه هر فرد به مخابرات رفع بشه. اگر هم یه وقتی بخواد درست بشه برای همه رو درست میکنن.

ما که نگفتیم چرا سرعت ها رو واقعی کردن بلکه مشکل ما اینه که اگر میگن واقعی کردن پس چرا خیلی از سرویس ها مثل 512KB-1MB-2MB خیلی با سرعت واقعیشون اختلاف دارند. البته ما که بخیل نیستیم که دوستان با 128 70تا دان دارن، نوش جونشون.

گفتم و باز هم میگم برای 100مین بار فعلآ سرعتهای نامحدود به شرح زیر هستش:
    الان به غیر از 128 که قاطیه سرعتش 70 هستش و 256 که سرعتش 32 هستش.
    512KB=45-50KB
    1MB=65-70KB
    2MB=120-130KB
    البته Kb‌ واحد پهنای باند در مباحث دیتاست نه KB و هر Byte‌ برابره با 8 bit

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من رو یه خط دفنرم از مخابرات دارم تو یه ماه گذشته افتضاح بود . 3 روز پیش سرویس شاتلمو به 8mb تغییر دادم عالیه . فقط یه بدی داره انقدر سرعت دانلود بالاست وسوسه شدم ترافیکمو تو 3 روز تموم کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •