سلام
میخوام اینترنت مخابرات بگیرم از مرکز سلمان فارسی ، شنیدم طرح 1024 سرعتش خوبه ...به غیر از مشکل پینگ قعطی هم داره؟ به طور میانگین چقدر از شرکت های دیگه ضعیف تره ؟
ممنون
سلام
میخوام اینترنت مخابرات بگیرم از مرکز سلمان فارسی ، شنیدم طرح 1024 سرعتش خوبه ...به غیر از مشکل پینگ قعطی هم داره؟ به طور میانگین چقدر از شرکت های دیگه ضعیف تره ؟
ممنون
من الان 256 دارم یه رادیو نمیتونه پخش کنه! یعنی عملا زیر 100کیلوبیته، شما 1مگم بگیری همینه مگه اینکه با IDM دانلود کنی.
سلام
بیشتر از یک ماه پیش حضوری درخواست کتبی دادیم برای ADSL مخابرات که تا الان خبری نشده . پریروز دوباره رفتم حضوری سوال کردم گفتند به 2828 زنگ بزنین تا شما رو در رزرو بگذارن . همین کار رو کردم . یک اس ام اس فرستادن که درخواست شما بدلیل عدم وجود امکانات فنی آرشیو گردید در اولین فرصت بعذ از تامین امکانات ، سرویس شما برقرار خواهد گردید .
شمتا می دونین تا کی باید منتظر موند ؟
متاسفانه مخابرات انقدر بی در و پیکره که زمانش اصلا معلوم نیست، البته تو اکثر مناطق سرعت زیاد جالب نیست و شما چیز خاصی رو از دست ندادین و اعصابتون راحته حداقل.
در جریان نارضایتی کاربران از سرعت بد مخابرات هستم . موردی که باعث شد از مخابرات بگیرم بیشتر اینه که هزینه اش به بودجه ام بیشتر میخورد .
از مخابرات پرسیدم پس حالا که معلوم نیست که کی برقرار بشه ، میشه از یک شرکت دیگه بگیرم گفتند نه نمیشه .
سلام دوستان من این سئوال یبار دیگه هم پرسیدم ولی جوابی نگرفتم. یه چیزی واسم جالبه ما توشرکتمون توتا سرویس اینترنت داریم 512وایرلس و1مگ ADSLمخابرات .توی دانلود 1مگ مخابرات تهران 120تا130رو میکشه
البته نه همیشه ولی توی لود صفحات 512وایرلسمون خیلی سریعتر کسی میدونه علتش چیه؟؟
بدترین مرکز تو کل ایرانه من آذر پارسال درخواست دادم رو یه خط دیگم برا ADSL, اسفند زنگ زدن گفتن وصل کنیم گفتم بله یهو یارو گفت خطتون CMP یه همچین چیزیه !!! گفتم یعنی چی گفت دوباره میرین تو نوبت بهتون خبر میدیم :| :| :| :| :| :|
دیگه بیخیالش شدم موقع ثبت نام تو مرکز چند نفری مینالیدن که بعد 4 5 ماه وصل نشده....
رفیم که مخابرات داره میگه چیز مالی نیس اینجا
DNS رو چک کن شما بهترینش 217.218.127.127 این برنامه بهترین DSN هارو که پرسرعت ترینش باشه برات پیدا میکنه
محتوای مخفی: Link
قطعی مخابرات کمتر داره نسبت به بقیه.ولی سرعت چندان جالب نیست 128 تا 2 مگ 16 ساعت روز 10 تا 20 کیلو بایت هست! البته تک کانکشن ولی با IDM و ... میتونه دانلود داشته باشی با حداکثر سرعت. وبگردی ارتباط تصویری بازی و ... خیلی تعریفی نداره مخصوصا چند وقته پینگ و تایم اوت رفته بالا
تا هر وقت پرت خالی موجود باشه یا ظرفیت رو افزایش بدن و جلوتراز شما کسی تو نوبت نباشه!ولی چندان آش دهنسوزی نیست کاربر زیاد گرفتن بعضا ملی میشهاگه اهل دانلود نیستی برو ISP های دیگه محدود بگیر
از وقتی پینگها رفته بالا دیگه داخلی هم خراب شده همین دی ان اس و یا 217.218.155.155 برای من گاهی تا 150 ms هم میره!OpenDNS وGoogle Public DNS اینا هم خوبن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ دوباره بد خراب شد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)