تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 917 از 1805 اولاول ... 41781786790791391491591691791891992092192796710171417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,161 به 9,170 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای دانلود فیلم و سریال اصلا شاتل رو پیشنهاد نمیکنم ! سرعت دانلودش از سرورهای خارجی در حد افتضاح ! اما اگه واسه دانلود از سایتهای ملی مثل پی سی دانلود میخوای خوبه.

Sent from my WT19i using Tapatalk 2
    هرکی اومد شاتل بهم یک پخ بده روش اسمشو نبر رو معرفی کنم بهش مثل مرد وقتی هم ک محدود شدین بتونین از سرور خارجی به اندازه داخلی دانلود کنین من الان هم سرور داخلی و هم خارجیم تو شب 7کیلوعه ولی هر شب 10گیگ از سرور خارجی دارم میزنم تو گوش شاتل هیتلر و ارمانی در جریان اند.
    فعلا دوستان یکی یکی دارن مخابرات رو تحریم میکنن باید بهشون تبریک گفت دم همتون گرم

2. 5 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانی که راجع به شاتل. سوال دارن بهم پیام بدن راهنمایی دقیق بکنمشون + جدیدترین وظعیت شاتل !

داره خودمونی میشه zetsou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب اینجوری ک من فقط داره سوال واسم ایجاد میشه!
    شما لطف کن به این سوالا جواب بده! ممنون میشم :

وقتی میگید محدود میشه ینی چی؟
    ینی چقد محدود میشه؟ مثلا شاتل اکو 512 به چه سرعتی دان میکنه؟

اگه شاتل قاطی داره بگید چه شرکتی بهتره؟
    ک من الکی یه قرارداد یه ساله نبندم بعد تو شرش گیر کنم!

من فقط فیلم و سریال دان میکنم اونم اکثرا از سرورایی ک شما میگی خارجیه!
    و میخام حداقل شبی 3 - 3.5 دان داشته باشم!
    چکار کنم؟

اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هرکی اومد شاتل بهم یک پخ بده روش اسمشو نبر رو معرفی کنم بهش مثل مرد وقتی هم ک محدود شدین بتونین از سرور خارجی به اندازه داخلی دانلود کنین من الان هم سرور داخلی و هم خارجیم تو شب 7کیلوعه ولی هر شب 10گیگ از سرور خارجی دارم میزنم تو گوش شاتل هیتلر و ارمانی در جریان اند.
    فعلا دوستان یکی یکی دارن مخابرات رو تحریم میکنن باید بهشون تبریک گفت دم همتون گرم
    امین جان می دونی که خیلی ارادت دارم بهت ولی داداش خودت خوب می دونی همین الانشم برای خیلی ها اون روش جواب نمی ده
    واینم می دونی که همه چیز دست خود شاتله براحتی همه این جریان رو می تونه جمع کنه بعد دوستان می مونن و سرعت 7کیلو بایت دانلود درشب
    این که بخوایم برضد مخابرات تبلیع کنیم خیلی خوبه ولی شاتل روهرکی می خواد بگیره با ریسکش همه چیش بگیره

6. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک سوال داشتم
    من تا دو هفته پیش از مخابرات با سرعت 128 دانلود میکردم حدود 65 گیگ در دو ماه دانلود داشتم ، اما دو هفته ایست که سرعت رو روی 16 کیلو بایت بستن،میخواستن بدونم اونایی که مخابرات دارن سرعت شبانه شون این طوریه یا فقط مال من اینطوری شده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گزینه هایی که تو مشهد فعلا بهتر به نظرمی یان
    فن اوا نامحدود تنها شرکتی هست که داره نامحدود واقعی با همونقیمت سابق مخابرات می ده به شزطی اینکه منطقه اتون ساپورت شه
    سرعت های بالای صبا وپارس انلاین مثلا دو مگ محدود هر کدوم ازاین دوشرکت هم شبانه هایخوبی دارن با قیمت تقریبا 25 تومان درماه
    اسیاتک که گند زده تو ماه های اخیر
    پیشگامان رو اطلاع ندارم
    شاتل هم که خودتون می دونید
    وازهمه مهم ترازمنطقه مخابراتیتون اطلاع کسب کنید که هرشرکتی چه وضعیتی تو اون منطقه داره
    امیدوارم همه دوستان گزینه خوبی نصیبشون بشه گرچه درایران اینترنت رو گند زدن بهش

9. 6 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

یک سوال داشتم
    من تا دو هفته پیش از مخابرات با سرعت 128 دانلود میکردم حدود 65 گیگ در دو ماه دانلود داشتم ، اما دو هفته ایست که سرعت رو روی 16 کیلو بایت بستن،میخواستن بدونم اونایی که مخابرات دارن سرعت شبانه شون این طوریه یا فقط مال من اینطوری شده؟
    سلام دوست عزیز ورود شما رو به P30world خوش آمد میگم
    کافیه فقط چند صفحه قبل رو ببینی تا گوشی دستت بیاد البته این امضای فعلی منو هم ببین لپ مطلب رو گذاشتم ملت ببینند

11. 2 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امین جان می دونی که خیلی ارادت دارم بهت ولی داداش خودت خوب می دونی همین الانشم برای خیلی ها اون روش جواب نمی ده
    واینم می دونی که همه چیز دست خود شاتله براحتی همه این جریان رو می تونه جمع کنه بعد دوستان می مونن و سرعت 7کیلو بایت دانلود درشب
    این که بخوایم برضد مخابرات تبلیع کنیم خیلی خوبه ولی شاتل روهرکی می خواد بگیره با ریسکش همه چیش بگیره
    بابک جان آره قبول دارم ولی هرچی باشه از مخابرات بهتره! البته شاتل ماله من نیست که بیام تبلیغشو بکنم !
    الان من128د گرفتم سرعت اینیه که تو امضامه حالا شما 2 مگ مخابراتو سرعتت چقدره؟!!!!
    فعلا که این اسمشو نبر جواب داده باید دید در آینده چی پیش میاد!

13. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بابک جان آره قبول دارم ولی هرچی باشه از مخابرات بهتره! البته شاتل ماله من نیست که بیام تبلیغشو بکنم !
    الان من128د گرفتم سرعت اینیه که تو امضامه حالا شما 2 مگ مخابراتو سرعتت چقدره؟!!!!
    فعلا که این اسمشو نبر جواب داده باید دید در آینده چی پیش میاد!
    می دونم امین عزیز هیچ شکی نیست شاتل این روزا دوست داشتنی هست ولی خب من فقط من به دوستان دارم می گم این حالت فقط به یک وی پی ان بنده(خودمم ازامین عزیز اکانت دارم وغیرازدانلود بدرد خیلی چیزهای دیگه هم می خوره)هرلحظه اتفاقی براش بیفته .... پس ریسکش رو هم قبول کنید
    Last edited by babak2111; 11-12-2013 at 14:41.

15. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می دونم امین عزیز هیچ شکی نیست شاتل این روزا دوست داشتنی هست ولی خب من فقط من به دوستان دارم می گم این حالت فقط به یک وی پی ان بنده هرلحظه اتفاقی براش بیفته .... پس ریسکش رو هم قبول کنید
    البته این وی پی ان ها دو نفر هستن که میفروشن و هر کدومشونم 2 تا سرور دارن و یکیشونم به زودی سرور3 ومم راه میندازه

الحمد لله فعلا جواب داده باید دید چی پیش میاد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •