امروز اخبار گفت متولدین 71 تا 73 باید دفترچه بگیرن. من متولده 72 هستم. پنجشنبه کنکور دادم و این هفته هم کنکوره آزاده. باید دفترچه بگیرم؟! اگه بگیرم چند وقت بعد باید برم سربازی؟![]()
امروز اخبار گفت متولدین 71 تا 73 باید دفترچه بگیرن. من متولده 72 هستم. پنجشنبه کنکور دادم و این هفته هم کنکوره آزاده. باید دفترچه بگیرم؟! اگه بگیرم چند وقت بعد باید برم سربازی؟![]()
دوستان من سوالی دارم
من الان فارغ التحصیل لیسانسم - شنیدم طبق قانون جدید 1 سال معافیت تحصیلی دارم
میخواستم ببینم من که الان میرم دنبال پایان نامه کارشناسی - واسه فراغت از تحصیل هم خودم باید کاری بکنم؟؟ میخوام کنکور ارشد شرکت کنم ؟ من کارشناسی ناپیوسته ICT از دانشگاه سجاد مشهد دارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید
والا رفیق فکر کنم شما مشمولید چون من متولد 70 هستم سال 89 رفتم خدمت. بهترین کار اینه که از سازمان نظام وظیفه بپرسید اگر هم دفترچه ارسال کنید بین یک ماه تا سه ماه طول میکشه
.................................................. ............................................
اقا احدم که دیگه سر به تاپیک نمیزنه پولدار شده دیگه جواب بچه ها هم نمیده![]()
اره این دوستمون مشموله.زود برو دفترچه پست کن.
در ضمن منظورت هم گرفتم.میدونم تو اون سایته شما هم هستی.یوزرت رو دیدم قبلا.
100 میلیون هنوز دستم نیمده.![]()
شما فارغ التحصیل هستی یا نیستی؟
نمره پایان نامه ات رو اگر نگرفتی پس فارغ التحصیل نیستی.از وقتی اخرین نمره ات هم بزنن تقریبا تاریخ فارغ التحصیلیت شروع میشه به دت 1 سال خودت حساب کن.اگر تازگی فارغ التحصیل میشی تا سال دیگه همین موقع وقت داری.پس میتونی کنکور ارشد که تو اسفند ماه برای سراسری و اردیبهشت ماه برای ازاد هست شرکت کنی.
دفترچه ات هم همزمان کنکورت پست کن تا اعزام شی.
اصلا امریه دیگه این کسری مسری حالیش نیست.
باید خدمت کامل کنی.این روزا هم امریه دارا بیشتر میوفتن 01 و نیرودریایی و این چیزا.
اصلا یکی از شرایطشون اینه که کسری نیاری.
اگه پذیرش سپاه رو بگیره مثل امریه 24 ماهه یا مثل بقیه 21 ماه؟
زیاد نباید سخت بگیری
ولی مساله ای که هست اینه که شما بد موقعی اونجا اعزام شدی الان آفتابش وحشتناک میسوزونه و هوا بد گرمه اونجا
اگه سوالی داشتی ما در خدمتیم
اتفاقا من اصلا سخت نمی گیرم. نصفشم تو ماه رمضونه میگن زیاد گیر نمی دن.
ممنون که جواب دادی![]()
سلام و خسته نباشید!
دوستان من متولد بهمن 71 هستم! هنوز هم دارم درس میخونم به صورته حضوری توو دبیرستان!الان اواضعه من چطوره؟مشمولم ؟نیستم؟یه راهنمایی بهم کنید ممنون میشم![]()
هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)