تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 917 از 1746 اولاول ... 41781786790791391491591691791891992092192796710171417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,161 به 9,170 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

آقا من موافق نیستم شخصا ایرانی ها خود خواه هستن چون خودم نیستم، بار ها و بار ها شده برای نجات هم تیمی حتی نوب خودم flash استفاده کردم که حتی نجاتش بدم. همه ایرانی ها اینطور که شما میگی نیستن. ولی همین خارجی ها ببین چه جوری یه بازی رو با solo بازی کردن به فنا میدن.

در مورد اون دوستمون که گفت بعضی موقع ها آدم مجبور میشه troll کنه من حتی اگر 15 تا death داشته باشم 0 kill باز هم troll نمی کنم حتی اگر کل تیم نوب باشن بازم بازی می کنم با تمام وجود. تو تمام 1500-2000 دستی که بازی کردم یک بار هم troll نکردم و نمی کنم.

2. 4 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

منظورت Nid هست؟
    اخه fidd که از رو دیوار نمیپره عجب
    fiddle اصلا محدودیت مانع نداره با اولتش از هرجا که بخواد میتونه بپره میشه از پشته تاور لاین تاپ پرید وسطه لاین اگه متوجه نشدی با عکس نشون بدم
    Last edited by GL & HF; 13-10-2013 at 23:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه s-arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

Pobelter از curse کیک شد
    به یک هفته نرسید حضورش در curse
    دلیل kick شدنش رو مدرسه اعلام کرده و گفته برخی از پلیر ها نگران زمانی که Pobelter تمرین و آنالیز می زاره بودن و به همین دلیل kick شد

5. این کاربر از s-arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

fiddle اصلا محدودیت مانع نداره با اولتش از هرجا که بخواد میتونه بپره میشه از پشته تاور لاین تاپ پرید وسطه لاین اگه متوجه نشدی با عکس نشون بدم
    فیدل رو خیلی از چمپ ها میتونن کانتر کنن هر چمپی که یه سایلنسی ، روتی ، .... داشته باشه میتونه کاری کنه که اولتی فیدل 0 دیمیج بزنه حتی سوراکا. بیشتر هم با اولتشه که کیل میگیره .هی یه لایف استیل داره برای دیمیج زدن که اصلا نمیتونه جم بخوره اونم با ایگنایت یا اون شمشیره هست اسمش یادم نیست راحت میشه کشتش.یه سایلنس داره اونم که هی دیمیج نمیزنه (کمه دیمیجش) فقط سایلنسس. با یه فیر که اونم دیمیج نمیزنهاخه کجای این چمپ قویه.تو لولای پایین شاید ولی لول بالا نه زیاد عادی مثل بقیه ی چمپ ها البته اگه تیم حریف بلد باشه در مقابلش بجنگه و فیدش نکنه که همون اول بسم ال... کل ایتم هایی رو که میخواد بخره بازی رو میشه راحت برد
    Last edited by daniel'; 14-10-2013 at 14:17.

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

فیدل رو خیلی از چمپ ها میتونن کانتر کنن هر چمپی که یه سایلنسی ، روتی ، .... داشته باشه میتونه کاری کنه که اولتی فیدل 0 دیمیج بزنه حتی سوراکا. بیشتر هم با اولتشه که کیل میگیره .هی یه لایف استیل داره برای دیمیج زدن که اصلا نمیتونه جم بخوره اونم با ایگنایت یا اون شمشیره هست اسمش یادم نیست راحت میشه کشتش.یه سایلنس داره اونم که هی دیمیج نمیزنه (کمه دیمیجش) فقط سایلنسس. با یه فیر که اونم دیمیج نمیزنهاخه کجای این چمپ قویه.تو لولای پایین شاید ولی لول بالا نه زیاد عادی مثل بقیه ی چمپ ها البته اگه تیم حریف بلد باشه در مقابلش بجنگه و فیدش نکنه که همون اول بسم ال... کل ایتم هایی رو که میخواد بخره بازی رو میشه راحت برد
    اصلا باهاش بازی کردی ؟ zhoney's داشته باشه پدره تیم حریفو در میاره درسته خیلی چمپه نرمی هست اما اگه قوی نبود نفر 5 وین ریت نمیشد فیدل اگه بازی بلد باشه نمیاد جلو soraka اولت بزنه که سایلنس بخوره یهو از جنگل در میاد وسط 5 نفر همرو میکشه همون سایلنس که شما میگی دمیج کمی داره بزن رو 2تا تارگت ببین طرف نسف جونش میره یا نه همه تو 1 به 1 میزننش اما فکر نکنم چمپی بتونه اینقدر تو درگیری تیمی موٍٍز باشه همین کشور کره که تو لول حرفه زیادی واسه گفتن داره یا فیلدل رو بن میکنن یا پیک چه ساپورتش چه جانگلش اگه یکم باهاش حرفه باشی مپ رو به گند میکشه

8. 4 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

4

اصلا باهاش بازی کردی ؟ zhoney's داشته باشه پدره تیم حریفو در میاره درسته خیلی چمپه نرمی هست اما اگه قوی نبود نفر 5 وین ریت نمیشد فیدل اگه بازی بلد باشه نمیاد جلو soraka اولت بزنه که سایلنس بخوره یهو از جنگل در میاد وسط 5 نفر همرو میکشه همون سایلنس که شما میگی دمیج کمی داره بزن رو 2تا تارگت ببین طرف نسف جونش میره یا نه همه تو 1 به 1 میزننش اما فکر نکنم چمپی بتونه اینقدر تو درگیری تیمی موٍٍز باشه همین کشور کره که تو لول حرفه زیادی واسه گفتن داره یا فیلدل رو بن میکنن یا پیک چه ساپورتش چه جانگلش اگه یکم باهاش حرفه باشی مپ رو به گند میکشه
    نه بازی نکردم خوب همون zhoney's اون اول با چمپ که بهت نمیده .خوب اتفاق دیگه طرف وسط تیم فایت میره رو اولتیهمیشه که تو جنگلا ول نمیگرده بعد cd هم داره اولتش فرتو فرت که نمیزنه زمانش هم کمه.بعد من که نگفتم ضعیفه مثل بقیه ی چمپ ها اگه باهاش بازی بلد باشی خیلی قویه و وسط تا اخر بازی رو میترکونه اگه ایتم درست ببندی.الان خیلی ها میگن رنکتون یا ریون op یه یا خیلی چمپ های دیگه مثل این ولی اینطور که نیست .بعد اون کلاغش هم باید دوتا چمپ بهم نزدیک باشن و کنار هم راه برن تا خفن بهشون دیمیج بزنه .mr هم فراموش شد گرچه اون اخر بازی دیگه اونقدر نمیشه بهش اکتفا کرد.
    اینو بیخیخی بابا. اقا به اتفاق بعضی دوستان تو فروم ریوت بالاخره به این نتیجه رسیدیم که Jinx یه خورده بعضی ابیلیتی هاش زیادی قویه(ولی به هیچ وجه انبالانس نیست) و خیلی ها هم موافقت کردن بعضی ها رو هم قانع کردیم که باید چند تا ابیلیتی اش نرف شه خیلی ها هم میگن کاملا چمپ بالانسه نظر شما چیه؟
    Last edited by daniel'; 14-10-2013 at 19:20.

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

PL از هموشن متنفرم!
    کودن ترین بیخود ترین احمق ترین پلیرهای لول !

11. 3 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

نه بازی نکردم خوب همون zhoney's اون اول با چمپ که بهت نمیده .خوب اتفاق دیگه طرف وسط تیم فایت میره رو اولتیهمیشه که تو جنگلا ول نمیگرده بعد cd هم داره اولتش فرتو فرت که نمیزنه زمانش هم کمه.بعد من که نگفتم ضعیفه مثل بقیه ی چمپ ها اگه باهاش بازی بلد باشی خیلی قویه و وسط تا اخر بازی رو میترکونه اگه ایتم درست ببندی.الان خیلی ها میگن رنکتون یا ریون op یه یا خیلی چمپ های دیگه مثل این ولی اینطور که نیست .بعد اون کلاغش هم باید دوتا چمپ بهم نزدیک باشن و کنار هم راه برن تا خفن بهشون دیمیج بزنه .mr هم فراموش شد گرچه اون اخر بازی دیگه اونقدر نمیشه بهش اکتفا کرد.
    اینو بیخیخی بابا. اقا به اتفاق بعضی دوستان تو فروم ریوت بالاخره به این نتیجه رسیدیم که Jinx یه خورده بعضی ابیلیتی هاش زیادی قویه(ولی به هیچ وجه انبالانس نیست) و خیلی ها هم موافقت کردن بعضی ها رو هم قانع کردیم که باید چند تا ابیلیتی اش نرف شه خیلی ها هم میگن کاملا چمپ بالانسه نظر شما چیه؟
    بقیه رو نمیدونم اما من تا دقیقه 17 zhoney's رو واسش میتونم ببندم میشه باهاش قایم شد و به تیم گفت پوش کنن بعد میپری زیر تاور دشمن zhoney's رو میزنی با کمک تیم زیره 30 ثایه همرو میکشین ولی بازی باهاش سخته مثل evelyn هست تقریبا جفتشون خیلی نرم هستن اما اگه یکی باهاشون درست بازی کنه...
    jinx من که خیلی باهاش حال کردم بالاخره ریوت بعده تر زدنهای فراوان یک چمپه موٍثر ساخت ولی سرعت حرکت اولتش خیلی زیاده یکم باید بیارنش پایین

13. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

الان سازنده فکر نکرده که این jinx زیادی قویه !!!
    مثل رگبار میمونه از هر ورش ی چیزی در میاد !!!

15. 4 کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

باووو چیکار دارید jnix رو ...
    خیلی هم بالانسه اصلا هم op نیست
    بزارید حال کنیم برید برا اون atrox تایپیک بزنید

17. این کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •