تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 917 از 1783 اولاول ... 41781786790791391491591691791891992092192796710171417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,161 به 9,170 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه AZ-Sabanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    آذربایجان شرقی

پيش فرض

من سرویس محدود دارم
    ولی سرعت دانلود شبانه ام خیلی بالاست و تو 5 ساعت حدود 4 گیگ و یا بیشتر دانلود میکنه
    این همیشگیه؟ یا زیاد دانلود کنم سرعتمو پایین میارن

سلام و خسته نباشید
    دوست عزیز در صبات چیزی به نام محدود کردن سرعت نیست هر چقدر پهنای باند بیشتری مصرف کنید نمی بندند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    آذربایجان شرقی

پيش فرض

داداش شما میدونی صبانت خط رو توی تهران روی چند مگ میبنده؟
    و اینکه هر نمایندگی میتونه خودش سرعت رو بالا یا پایین ببنده؟
    مثلا یک نمایندگی خط رو روی 2 مگ ببنده و یک نمایندگی خط رو روی 4 مگ ببنده؟
    دست نمایندگی هست یا کلا زیر دست شرکت مرکزی هست؟

تهران زیر دست شرکت مرکزی هست اما شهرستان ها هر کدام نماینده پشتیبانی جدا گانه داره . با هماهنگی مدیریان L2 شرکت صبانت میتوان زیاد یا کم کرد

3. این کاربر از AZ-Sabanet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من سرویس 512 دارم میتونم قبل از تموم شدنش یک مگش کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    آذربایجان شرقی

پيش فرض

من سرویس 512 دارم میتونم قبل از تموم شدنش یک مگش کنم؟
    بله امکانش هست - اما باید به نماینده فروش بگید سرویس فعلی شما رو برگشت بزنه تا به حالت رزرو در نیاد و بتونید استفاده نمایید

6. این کاربر از AZ-Sabanet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    دوست عزیز در صبات چیزی به نام محدود کردن سرعت نیست هر چقدر پهنای باند بیشتری مصرف کنید نمی بندند
    سلام
    داداش ی راهنمایی بکن
    من سرویس 2 مگ طلایی گرفتم و لی سرعت دانلودم فیکس روی 50 هست
    به نظرت محدود نکردن ؟؟؟؟
    اینم ی تست

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان سلام
    من ااخرای شهریور سرویس جشنواره ی تابستانی گرفتم که 512 بود الان میخوام بدونم که 2 مگ هم میتونم بگیرم یعنی اخرش 512 نیست؟ بعد میتونم از 512 که هنوز یک ماه دیگه مونده به 2 مگ تغییر سرویس بدم؟
    صبانت کاشان هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام ،
    دوستان من ساکن پاسداران (تهران) هستم ، در حال حاظر اینترنت 512 مخابرات دارم چون پینگش از جاهای دیگه بهتر بود ...
    اما چند وقته نه تنها پینگش خراب شده ، بلکه با بستن و ایجاد اختلال در چند DNS معروف ، عملا کار و برای من غیر ممکن کردن ...
    وارد سایت صبانت شدم شکه شدم ! قیمتاش خیلی متفاوت بود !! بعد دیدم نوشته ضریب اشتراک 100% ... !!!
    یعنی سرعت 128 ، دانشم 100 هست ؟ پینگش که اینطوری باید عالی باشه ! خوب هست ؟ ممنونم !

ویرایش 2 : یه چندتا شرکت دیگه هم دیدم ... اینا چرا یهو همه ضریب اشتراکاشون 99 درصد شده ؟
    Last edited by cpt.sepehr; 15-11-2013 at 21:27.

10. این کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    باب الجنت (قزوین)

پيش فرض

سلام ،
    دوستان من ساکن پاسداران (تهران) هستم ، در حال حاظر اینترنت 512 مخابرات دارم چون پینگش از جاهای دیگه بهتر بود ...
    اما چند وقته نه تنها پینگش خراب شده ، بلکه با بستن و ایجاد اختلال در چند DNS معروف ، عملا کار و برای من غیر ممکن کردن ...
    وارد سایت صبانت شدم شکه شدم ! قیمتاش خیلی متفاوت بود !! بعد دیدم نوشته ضریب اشتراک 100% ... !!!
    یعنی سرعت 128 ، دانشم 100 هست ؟ پینگش که اینطوری باید عالی باشه ! خوب هست ؟ ممنونم !

ویرایش 2 : یه چندتا شرکت دیگه هم دیدم ... اینا چرا یهو همه ضریب اشتراکاشون 99 درصد شده ؟
    سلام دوست عزیز من 128 صبانت دارم و تقریبا با 220-240 دانلود میکنم توی امضام هم یه تست با sppedtest گذاشتم ماله زمانیه که خطها داغون بود الان بهتر هست توی شهر ما روی 4مگ بستن پیشنهاد میکنم اول یه ماهه بگیر بعد مطمئن شدی یکساله بگیر من 4ساله از صبانت اشتراک دارم و راضی ام

12. 3 کاربر از mmahdi302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

دروود دوستان کسی صبانت در تهران داره؟ من شدید به مشکل برخوردم..نامحدود حجمی استفاده میکنم ولی وقتی دانلود به 15 گیگ میرسه پهنای باند خیلی کم میشه و میرسه به 15 کیلوبیت و ضدحال! اینترنت حجمیش الان چه طوری هست؟ منظورم دانلود شبانه هست کسی اطلاع داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام به همه
    چن تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید مشکلی دارم اینکه چه در ساعتهای رایگانه شبانه و چه در زمانهای دیگه :::زمانی که از اینترنت استفاده نمیکنم از حجم ترافیکم کم میشه 200 تا 400 مگ هر شب ...وایرلسم هم پسورد داره و مطمئم کسی مصرف نمیکنه و یکی دو روزه هم تنظیم کردم وایرلسم مخفی باشه ولی بازم ترافیکم کم میشه حتی زمان رایگان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سرعت 1 مگ دارم بیشتر کارم وب گردی فیسبوک و یوتیوب هست هر روزی 700 _800 مگ اینطوری مصرف میشه و خیلی زیاده و اصلا صرف نمیکنه راهی هست اینطوری کم نشه ..مبین نت برای وب گردی و..... انقدر زیاد حجم کم نمیکنه؟؟؟

الان چند روز برای دیدن یه فیلم تو یوتیوب هر چند ثانیه قطع میشه در صورتی که قبلا به هیچ وجه اینطوری نمیشد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •