تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 917 از 1124 اولاول ... 4178178679079139149159169179189199209219279671017 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,161 به 9,170 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام عزیز گیان
    فعلا که گوش شیطان کر حدودای 60 و خورده ایه.بعضی وقتها هم به حدودای 20 میرسه
    سلاو بو تو گیانگم

قبلن 512 نامحدود داشتم سرعتم ثابت 60 به بالا بود ولی الان دیه با 256 نزدیک 12 !

2. این کاربر از lkvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اقا رفتم شکایت نوشتم هرکی مثل مه مشکل داره شکایت نکنه ظلمه بخودش !وجدانن 5 دیقه بیشتر نیس اینم ادرسشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

دوستانی که مخابرات محدود دارن سرعت شبانشون در چه حده؟

5. 2 کاربر از payam11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستانی که مخابرات محدود دارن سرعت شبانشون در چه حده؟
    منم به شخصه از دوستانی که محدود گرفتند درخواست دارم بگند به طور معمول و میانگین سرعت دانلود شبانه شون با توجه به سرویسشون چطور است؟ چون واقعا این یک به هشتها دیگه غیرقابل تحمل هستند

7. 3 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه N E X T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

منم به شخصه از دوستانی که محدود گرفتند درخواست دارم بگند به طور معمول و میانگین سرعت دانلود شبانه شون با توجه به سرویسشون چطور است؟ چون واقعا این یک به هشتها دیگه غیرقابل تحمل هستند
    من الان محدود دارم2048 سرعت دانلود شبانش داغونه.من اگه جای شما بودم 1به5 512نامحدود مخابرات میگرفتم
    Last edited by N E X T; 13-03-2014 at 18:06.

9. 3 کاربر از N E X T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تو تبریز که صفحات قبلی این تاپیک رو روزهای گذشته دنبال می کردم ، دیگه فاتحه اینترنت رو خوندم ... گفتم دیگه نامحدود تموم شد !!

اما از دیروز که برگشتم و دوباره سرویسم رو شارژ کردم دوباره امیدوار شدم ... البته مثل قبل داغون از خیلی از جهات ولی دیگه 512 نامحدود من با سرعت 20 و 25 و اینا نیست و همون بالای 50 (حداقل) داره میده

و البته 1 به 8 هم دوباره شارژ کردم (خراب هم می بود من بهرحال بیشتر از این پول نداشتم بدم)

11. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

اقا رفتم شکایت نوشتم هرکی مثل مه مشکل داره شکایت نکنه ظلمه بخودش !وجدانن 5 دیقه بیشتر نیس اینم ادرسشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دلت خوشه ها داداش من 2 ماه پیش اینجا شکایت نوشتم میدونی چی شد ؟!!!
    الان که شماره پیگیری رو میزنم میگه اصلا شکایتی به این شماره وجود نداره . یعنی مخابراتی که دست سپاهه کل ایران هم ازش شکایت کنن هیچ کاری نمیکنن . این سایت هم واسه قشنگی درست شده !

13. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

تو تبریز که صفحات قبلی این تاپیک رو روزهای گذشته دنبال می کردم ، دیگه فاتحه اینترنت رو خوندم ... گفتم دیگه نامحدود تموم شد !!

اما از دیروز که برگشتم و دوباره سرویسم رو شارژ کردم دوباره امیدوار شدم ... البته مثل قبل داغون از خیلی از جهات ولی دیگه 512 نامحدود من با سرعت 20 و 25 و اینا نیست و همون بالای 50 (حداقل) داره میده

و البته 1 به 8 هم دوباره شارژ کردم (خراب هم می بود من بهرحال بیشتر از این پول نداشتم بدم)
    سلام براگم چطوری؟
    تقریبا دو ماه پیش متوجه شدم تو صفحه حساب کاربری گزینه ای گذاشتن که حجمه نشان میده هی او موقع دانستم دارن یه کار کثیفی مکنن.زنگ زدم پشتیبانی بعد ازظهر بود.مه که همیشه عادت داشتم خانما جوابم بدن دیدم یه اقایی جواب داد گفتم اقا انگار اشتبا گرفتم پشتیبانی مخابراته(یارو انگار تازه از خواب پا شده بود) گفت نه درس گرفتی !گفتم مه نامحدود گرفتم ای چیزه حجمیش کردین گفت نه حجمی نشده فقط مخایم مشترکای پرمصرفه بشناسیم.گفتم حجمش تمام بشه مشکلی پیش نمیاد گفته نه فقط برای شناساییه !ولی خودمانیم انگار از یه حدی بیشتر دانلود کنی خودشان سرعته کم مکنن فکر کنم بری بقیه شرکتام همیجور باشه

15. 2 کاربر از lkvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فکر کنم چند گیگ اول سرعت همون سرعت اسمی سرویس است و بعد از آن پس از هر کانکت کردن، تقریبا 10 مگ اول را سرعت اسمی میگیری و بعد سرعتت تقریبا 1/3 میشه
    Last edited by mohamax7; 13-03-2014 at 22:06.

17. 2 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دلت خوشه ها داداش من 2 ماه پیش اینجا شکایت نوشتم میدونی چی شد ؟!!!
    الان که شماره پیگیری رو میزنم میگه اصلا شکایتی به این شماره وجود نداره . یعنی مخابراتی که دست سپاهه کل ایران هم ازش شکایت کنن هیچ کاری نمیکنن . این سایت هم واسه قشنگی درست شده !
    سلام برا وضعو حال؟؟
    جای ای بحثا نیس ولی حالا که گفتی بزار منم بگم عیب نره.اگه صاحب ای تاپیکم گفت لهجه داری میندازمت بیرون منم دیه نمیام تا همه تهرانی و با کلاس حرف بزنن نمیدانم کی مجبورمان کرده با لهجه پایتخت نشینای نژادپرست حرف بزنیم ؟!
    (انگار مشکل دنیا هی ای یه ذره دماغ یه نفره که میره چن میلیون میده عملش مکنه وجدانن ادم باید چنی کوتاه بین و تنگ نظر باشه که گیر بده به ای چیزای الکی! مه خودم اگه بدانم مشکلات دنیای ادما با مثلن درست کردن لهجم یا عمل کردن دماغم درست میشه میرم دماغم که هیچ گردنمه میزارم لای گیوتین شاید ای دنیا درس بشه اینم فقط محض اطلاع بعضیا که را به را گیر میدن)

یه فامیلی داریم درسش خوبه بورسیه گرفت رف اروپا میگفت یه روز دانمارک بودیم مترو 4 دیقه دیر امد.مردم رفتن در اتحادیه جمع شدن و شروع کردن شعار دادن و پلیس امد متفرقشان کرد ولی مردم از روز بعد ول نکردن انقد تجمع کردن بری او دیر امدن تا رییس او مرکز افتاده غلط کردن و بعد از معذرت خواستن از مردم استعفا داده.اینجا بگی مردم باور نمکنن ولی اونجا ایجوره و واقعیت داره!فرق ما و اونا همینه
    اینجا تو ای شهر(ابادی) قطار که نره ولی وقتی اتوبوس دیر میاد مردم جیکشان در نمیاد.اگه کسیم حرف بزنه مردم بجای ایکه پشتش در بیان میرن طرف رانندگه!!پس مشکل مردمه نه حکومت یا ارگان
    مشکل نه اقای خ نه سپ.. نه هیچ چیز دیه ای نیس مشکل ما مردمیم که ایناره اوردیم سرکار و گذاشتیمشان روسر خودمان.مردمی که نفهمن محکوم به تکرارن.وقتی اعتراض نکنیم حالا به هر شکلی اینا هرکاری که بخوان انجام میدن چون سکوت نشانه رضایته.میدانم نتیجه ای نداره ولی وقتی ببینن مردم حساسه اونام حساب کارشانه میکشن و هرکاری انجام نمیدن

راسی چه عسکی گذاشتی اواتار دمت گرم

19. 3 کاربر از lkvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •