تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 917 از 2199 اولاول ... 417817867907913914915916917918919920921927967101714171917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,161 به 9,170 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

[QUOTE=saeediranzad;7106664]بخشهایی از آخرین صفحات تاپیک ADSLدارها:
    تاپیک کلی ADSL:
    صبانت:
    پارس آنلاین:
    مخابرات خوزستان:
    نمیدونم کاربران عوض شده اند یا مبین نت برای همه خوب شده و من استثناء هستم یا شاید عادت کرده اند؟

من که گفتم دوست عزیز.همه جا راضی و ناراضی هست.اینها هم از اخرین صحبتهای کاربران شرکتهایی که شما اسم بردید.بهتره ادم خوب و بد و در کنار هم ببینه.قضیه همون شانسه که گفتم

صبانت:

چرا اینجوری شده از حجم شما هم کم میشه . من اصلا تا ساعت 5:55 وصل بودم تو ریزمصرف زده تا 6:30 بعد 130 مگابایت هم کم کرده

سرعت هم که افتضاحه 40 . 10 تا فایل که بذاری 16 کانکشنه میرسه به 100

پارس انلاین
    سلام، اینا واسه تبلیغه، سرعت 128 با 256 فرق نداره زیاد.من 256 دارم و الان سه هفتس شبا 500 مگ هم دانلود نمی کنم، سرعتش خیلی نوسان داره و به ندرت پیش میاد شبا و روزا مثل هم باشه، البته سرعت روز خوبه و از 120 کمتر نشده تا به حال

2. این کاربر از alireza.h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیز! 256 پارس آنلاین در روز از 120 کمتر نشده و شبها میگه نوسان داره، یعنی دانلود داره؛ ولی بالا و پایین میشه.
    این را مقایسه کنید با بیشتر شبهای مبین نت که من 512نمیتونم سرعت دانلود بیشتر از 5 کیلوبایت داشته باشم. 5 را با احتیاط میگم؛ وگرنه گاهی در حد زیر کیلوبایت هست، یعنی 700-800 بایت!
    یه سری هم به این تاپیک بزنید، بد نیست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بله، هردو مینالند؛ اما این کجا و آن کجا!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

عزیز! 256 پارس آنلاین در روز از 120 کمتر نشده و شبها میگه نوسان داره، یعنی دانلود داره؛ ولی بالا و پایین میشه.
    این را مقایسه کنید با بیشتر شبهای مبین نت که من 512نمیتونم سرعت دانلود بیشتر از 5 کیلوبایت داشته باشم. 5 را با احتیاط میگم؛ وگرنه گاهی در حد زیر کیلوبایت هست، یعنی 700-800 بایت!
    یه سری هم به این تاپیک بزنید، بد نیست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بله، هردو مینالند؛ اما این کجا و آن کجا!
    بله.درسته.من بحثم مقایسه مبین با بقیه نبود.بحث من این بود که راضی ناراضی همه جا هست.من اصلا نمی تونم مبین نتو با هیچ چیز دیگه ای مقایسه کنم.چون خونه فیبر نوریه.پس adsl منتفیه.می مونه مبین و ایرانسل که تو منطقه ما مبین پوشش داره.و من گفتم مبین نت نه در مقایسه با دیگران بلکه در حد خودش داره خوب سرویس دهی می کنه.حد اقل تو منطقه ما که خوبه.چند بار هم که تست گذاشتم.
    Last edited by alireza.h; 17-07-2012 at 15:29.

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چرا همه غر غر می کنن اینجا ! میگن سرعتمون روی 2 3 هست ! خوب باید برید ببینید rssi و cinr روی چه عددی هستش ! خیلی مهمه که از کدوم بی تی اس دارید سیگنال میگیرد ! آینه ای میگیرید یا مستقیم ! از کدون نوع آنتن می گیرید هواوی یا سامسونگ ! ماژوله سرعتتون روی چنده 16qam یا 64 . من توی نصب هستم
    Last edited by Citrix Systems; 17-07-2012 at 18:39.

6. 2 کاربر از Citrix Systems بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

چرا همه غر غر می کنن اینجا ! میگن سرعتمون روی 2 3 هست ! خوب باید برید ببینید rssi و cinr روی چه عددی هستش ! خیلی مهمه که از کدوم بی تی اس دارید سیگنال میگیرد ! آینه ای میگیرید یا مستقیم ! از کدون نوع آنتن می گیرید هواوی یا سامسونگ ! ماژوله سرعتتون روی چنده 16qam یا 64 . من توی نصب هستم
    میش این اصطلاحاتی که گفتید را بیشتر نوضیح بدید دوست عزیز؟

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

این تست من 128 دوگیگ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    CINR Reuse1 19.36dB
    CINR Reuse3 25.43dB
    RSSI -74.79dBm
    میشه نظرتونو بگید دوستان؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز اینا غر نیس واقعیت مشکلاتی هست که داریم ..
    از اینا هم که شما میگی تا دلت بخواد عزیزان پشتیبانی گوشمون رو ازش پر کردند ..

10. 3 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دقیقا همینطوره، اگه جوابهایی که پشتیبانای مکس نت به من میدادنو میدید زار میزدید!!!!

12. 2 کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hesam_q&q's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان توقع زیادی دارید یادتون نیست تا همین 2_3 سال پیش 50k دانلود ارزو بود با دایل اپ میومدیم صبح تا شب یه کلیپ 10 مگی میگرفتیم از خوشحالی سکته مکردیم حالا که خیلی خوبه. این ضعیف شدن سرعت تو دانلود شبانه بخاطر کاربرای زیاد هست خودت حساب کن دیگه همه از ساعت 2 شروع میکنن مثلا دیشب ساعت 3 برق رفت چون یو پی اس دارم روشن موند با سرعت400تا داشت دانلود میکرد خدایی میگم قعطی مبین از adsl خیلی کمتره

14. این کاربر از hesam_q&q بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز سرعت دانلود سرویس 512 من 5 کیلوبایت در روزها است. وقتی به پشتیبانی تماس گرفتم لطف خدا بود که یک فرد نابلد گوشی رو برنداشت و من براش توضیح دادم و او هم تست گرفت هم پینگ و هم پهنای باند رو بررسی کرد که گفت خیلی وضعیت بد است. آخر اضافه کردن شهرهای جدید تحت پوشش به چه قیمتی؟ یک نفر رو توی شهر به این بزرگی ندارند که چند وقت یک بار کیفیت سرویس رو بررسی کنه. سه ماه بیشتره که این وضعیت رو دارم. سال اولی که اومد خوب بود اما از وقتی مدیر عامل جدید مبین نت اومده هر روز وضعیت در حال بدتر شدنه. اینقدر هم به سیگنال توجه نکنید چون هر وقت کیفیت سرویس پایین میاد سیگنال و مشخصات دیگر هم خراب میشه نه عکس این.

این تست من 128 دوگیگ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    CINR Reuse1 19.36dB
    CINR Reuse3 25.43dB
    RSSI -74.79dBm
    میشه نظرتونو بگید دوستان؟
    دانلودت خیلی خوبه و پینگت بالاست.

16. 2 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •