تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 917 از 1211 اولاول ... 4178178679079139149159169179189199209219279671017 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,161 به 9,170 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

با تشکر از جواب شما من منظورت از فرانت نفهمیدم
    نمیدونم چی باید جایگزین نقطه چین کنم ؟
    f i l e f r o n t . c o m
    فاصله ها رو بردار

2. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فلشهای که به رنگهای سبز و قرمز و نارنجی و بنفش پیش اسامی بازیکنهاست نشان دهنده چیست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

فلشهای که به رنگهای سبز و قرمز و نارنجی و بنفش پیش اسامی بازیکنهاست نشان دهنده چیست؟
    بفرما :

اون فلش ها مود بازیکن ها رو نشون میده نرمالش سبز هست فلش مستقیم مکسش قرمز فلش رو به بالا و بدترین حالتش سیاه فلش رو به پایین هست
    هر چقدر بیشتر باشه خسته شدن و قدرت انجام اسکیل ها و ... بیشتر میشه

از ستینگ قبل از مسابقه میشه تنظیمش کرد که مکس باشه یه چیز دیگه (برای هر دو تیم) ولی به نظر من بهترینش راندوم هست با علامت ؟ بازی رو طبیعی تر میکنه

5. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

اگه من توی کیت سرور قسمت REFEREES Game play رو تغییر بدم چه اتفاقی میفته؟
    روی عملکرد داور تاثیری داره؟
    و اگر داره مقدارش رو باید چقدر بذارم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه اون قسمتی که تو kit server نوشته referees gameplay و referees replay مربوط به میزان جزییات گرافیکیه داور تو بازی و تو حرکت آهستست !

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با سلام مجدد

ارمین جان من بعد از اینکه پچ 1.3 کونامی نصب کردم و کرک کپی کردم وارد بازی که شدم همه چیز دوباره مثل روز اول شد یعنی تیمها لایسنس نیستند و اسامی و پیرهنها درست نیست روی نصب کیت سروری که خودت زحمتش کشیدی بودی هم که میرم ارور زیر میاد اگر ممکنه راهنماییم کن چیکار باید بکنم.
    درضمن سیو مستر لیگم هم لازم دارم .
    ممنون و سپاس فراوان.

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

رفیق ارور game.exe داده یعنی کیت سرور شما با کرکتون همخونی نداره!!
    آگه آخرین کرک رو داری باید آخرین کیت سرور رو دانلود کنی اونوقت دیگه فک کنم مشکلت حل شه.

10. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

رفیق ارور game.exe داده یعنی کیت سرور شما با کرکتون همخونی نداره!!
    آگه آخرین کرک رو داری باید آخرین کیت سرور رو دانلود کنی اونوقت دیگه فک کنم مشکلت حل شه.
    با تشکر از شما
    ممکنه لینک آخرین کیت سرور بهم بدید ؟

آقا توروخدا کمک کنید اگر میدونستم انقدر دردسر میشه به هیچ وجه این پچ رسمی نصب نمیکردم هرچی میگردم کیت سروری بالاتر از ورژن 9.1.3 که خودم دارم پیدا نمیکنم .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

عزاداریهای همه دوستان مورد قبول حق باشه انشاالله .

توی کیت سرور های 9.1 فکر کنم به بعد توی قسمت config دو تا جا وجود داره یکی به نام REFEREES (Replay)y

یه قسمت هم به نام REFEREES (Gameplay) اگر پچی بتونه در داوری تغییری ایجاد کنه احتمالا توی این قسمت

اگر هم نه لطفا دوستان یه توضیحی در مورد این قسمت ها و کلا قسمت های config کیت سرور ها بگن

با تشکر شهاب y
    شهاب جان من قبلا توضیحاتی در مورد این بخش داده بودم :

من یک توضیحی درمورد این بخش lod بدم احتمالا خیلی از بچه ها بصورت دقیق متوجه عملکردش نشدن .
    lod مخفف "لول آو دیتیل " یا همون سطح جزئیاته شما با تنظیم اسلایدرهای مختلف میتونید سطح گرافیکی جزئیات بخش های مختلفو تعیین کنید به عنوان نمونه اگه دقت کرده باشید میبینید که از دوربین واید لباسهای بازیکنانی که روی شورت ورزشی شون قرار داره قابل تشخیص نیست و فقط توی ریپلی ها میشه این مساله رو تشخیص داد اما با این برنامه با تغییر اسلایدر سوم ( s3 که مخفف سوویچ 3 هست ) به سمت راست میتونید لباسهای untuck رو قابل تشخیص کنید و به همین شکل با بقیه اسلایدرها بقیه جزئیات مثل چهره و ..... رو واضح تر کنید البته اینکار احتیاج به کارت گرافیک قوی داره .
    همونطوریکه میبینید ما دو قسمت ریپلی و گیم پلی داریم که شما با توجه به نیازت میتونی هرکدومو خواستی تنظیم کنی .

تا وقتی هم ندونم که چطوری می شه به فایل های String دسترسی پیدا کرد هیچ انگیزه ای نخواهم داشت. حتما باید بدونم چطوری میشه Other League A و B رو تغییر نام داد

آرمین شما برای ایجاد این تغییرات احتیاج به برنامه PES WEX strWorkshop داری . از لینکهای زیر میتونی این برنامه رو دریافت کنی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما ابتدا فایل unnamed_1.bin رو از dt05_e.img استخراج کن بعد با برنامه بالا این فایلو باز کن . بعد وارد section ID 21 شو و تغییرات دلخواه رو بده و بعد برنامه رو سیو کن .

بقیه کار هم که مشخصه یا دوباره این فایلو به dt05_e.img ایمپورت کن و یا توی کیت سرور قرارش بده .

آقا توروخدا کمک کنید اگر میدونستم انقدر دردسر میشه به هیچ وجه این پچ رسمی نصب نمیکردم هرچی میگردم کیت سروری بالاتر از ورژن 9.1.3 که خودم دارم پیدا نمیکنم .

شما برای پیدا کردن آخرین نسخه کیت سرور لازم نیست توی اینترنت سرچ کنی , آخرین نسخه این بازی همیشه توی پست اول این تاپیک قرار میگیره :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخرین نسخه هم همین 9.1.3 هستش که با ورژن های demo, 1.0, 1.1, و 1.2 کار میکنه .
    Last edited by 4039; 29-12-2009 at 12:38.

13. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خوب چون جدیدترین کیت سرور اونه پس تنها یه راه میمونه اونم اینه که کرک آپدیت دوم رو از سایت gamecopyworld.com بگیری و بریزی.بعد مشکلت هم حل میشه.مثل من.

15. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •