f i l e f r o n t . c o m
فاصله ها رو بردار
f i l e f r o n t . c o m
فاصله ها رو بردار
فلشهای که به رنگهای سبز و قرمز و نارنجی و بنفش پیش اسامی بازیکنهاست نشان دهنده چیست؟
بفرما :
اگه من توی کیت سرور قسمت REFEREES Game play رو تغییر بدم چه اتفاقی میفته؟
روی عملکرد داور تاثیری داره؟
و اگر داره مقدارش رو باید چقدر بذارم؟
نه اون قسمتی که تو kit server نوشته referees gameplay و referees replay مربوط به میزان جزییات گرافیکیه داور تو بازی و تو حرکت آهستست !
با سلام مجدد
ارمین جان من بعد از اینکه پچ 1.3 کونامی نصب کردم و کرک کپی کردم وارد بازی که شدم همه چیز دوباره مثل روز اول شد یعنی تیمها لایسنس نیستند و اسامی و پیرهنها درست نیست روی نصب کیت سروری که خودت زحمتش کشیدی بودی هم که میرم ارور زیر میاد اگر ممکنه راهنماییم کن چیکار باید بکنم.
درضمن سیو مستر لیگم هم لازم دارم .
ممنون و سپاس فراوان.
رفیق ارور game.exe داده یعنی کیت سرور شما با کرکتون همخونی نداره!!
آگه آخرین کرک رو داری باید آخرین کیت سرور رو دانلود کنی اونوقت دیگه فک کنم مشکلت حل شه.
با تشکر از شما
ممکنه لینک آخرین کیت سرور بهم بدید ؟
آقا توروخدا کمک کنید اگر میدونستم انقدر دردسر میشه به هیچ وجه این پچ رسمی نصب نمیکردم هرچی میگردم کیت سروری بالاتر از ورژن 9.1.3 که خودم دارم پیدا نمیکنم .
عزاداریهای همه دوستان مورد قبول حق باشه انشاالله .
شهاب جان من قبلا توضیحاتی در مورد این بخش داده بودم :
آرمین شما برای ایجاد این تغییرات احتیاج به برنامه PES WEX strWorkshop داری . از لینکهای زیر میتونی این برنامه رو دریافت کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما ابتدا فایل unnamed_1.bin رو از dt05_e.img استخراج کن بعد با برنامه بالا این فایلو باز کن . بعد وارد section ID 21 شو و تغییرات دلخواه رو بده و بعد برنامه رو سیو کن .
بقیه کار هم که مشخصه یا دوباره این فایلو به dt05_e.img ایمپورت کن و یا توی کیت سرور قرارش بده .
شما برای پیدا کردن آخرین نسخه کیت سرور لازم نیست توی اینترنت سرچ کنی , آخرین نسخه این بازی همیشه توی پست اول این تاپیک قرار میگیره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین نسخه هم همین 9.1.3 هستش که با ورژن های demo, 1.0, 1.1, و 1.2 کار میکنه .
Last edited by 4039; 29-12-2009 at 12:38.
خوب چون جدیدترین کیت سرور اونه پس تنها یه راه میمونه اونم اینه که کرک آپدیت دوم رو از سایت gamecopyworld.com بگیری و بریزی.بعد مشکلت هم حل میشه.مثل من.آقا توروخدا کمک کنید اگر میدونستم انقدر دردسر میشه به هیچ وجه این پچ رسمی نصب نمیکردم هرچی میگردم کیت سروری بالاتر از ورژن 9.1.3 که خودم دارم پیدا نمیکنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)