احتمالا ازV P N استفاده میکنند و زمان تست هم با IP کشور آمریکا بوده که اسم ISP رو تغییر داده به ISP اآمرکایی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
احتمالا ازV P N استفاده میکنند و زمان تست هم با IP کشور آمریکا بوده که اسم ISP رو تغییر داده به ISP اآمرکایی![]()
نه از ساعت 1 تا 7 صبح رایگانه.
شما دانلودت را میزاری برای شب ها.
روزها با اینترنت چیکار میکنی؟
هر کاری که با اینترنت انجام بدی و اطلاعات رد بدل کنه جزء ترافیک شما حساب میشود.
همون طورکه دوستم آقای Blackhero اشاره کرد من این مودم و همین مدل رو استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره...!
استفاده شب اول :d :
930 M/b
البته از ساعت 3 تا 7 چون شب اول بود خواب موندم)
میشه چند تا سایت دانلود فیلم با لینک مستقیم معرفی کنید ؟
Last edited by Sky1; 11-08-2009 at 10:55.
سایت برا دریافت فیلم زیاده. ولی بیشتر راپید شر هست و تا اکانت نداشته باشی نمیتونی اینهمه دانلود کنی.چون راپید شر بدون اکانت سرعت دانلودت از 50 و دیگه خونه پرش از 55 بالاتر نمیره.من چند وقتی هست سرعت دانلود رو 50 هست. ولی فک کنم بعد یک ساعت سرعت کم میشه. چون دیشب فقط 672 مگ دان کرده. و فیلمه رو پارت آخرشو کامل نگرفته: دی امشب دوباره باید برم دان کنم. راستی کسی میدونه چجوری باید اکانت راپید گرفت؟ قیمتش چنده؟
بیشترین مقدار دانلودمم از راپیدشر تو یک شب 970 مگ بود اونم چند هفته پیش.امروزم باید برم پول بریزم برا شاتل. جمعه هم تموم میشه مدت این ماهش.
این دوره دومین دوره هست که دارم استفاده میکنم و تا الان 43 گیگ تو هارد چیزی دارم که از اینترنت دانلود کردم. البته حدودا پنج گیگ هم چیزی دان کردم و به درد نمیخورده و پاک کردم.
Last edited by majid_sd2009; 11-08-2009 at 11:04.
این 930 چیه؟
از خود همین انجمن میتونی دانلود کنی کارش هم درسته....
برو تو تاپیک راپید شیر الان توضیح دادم...
من چون وی پی ان دارم و آی پی من مال آمریکاست اما اگر بخوام فعالش میکنم.
930 MB
فیلم و نرم افزار
هر کار کردم نمیشه عکس مصرفم رو بزارم
به جای ---------- پی سی نت دات آی آر بزارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Sky1; 11-08-2009 at 11:45.
روز ها دانلودم کمه یعنی در حد 10 مگ اما این جوری که میگی درست در میآد
هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)