همچنان سردرگم در مورد كتابي براي رياضي تجربي ...رمزينه هم يه خبر زده بود كه مهندس مهربان يه كتاب جامع تجربي داره مينويسه كه شايد به نوه هامون برسه ...
واس رياضي 2 گاج چطوره ...حجمش زياد بودا ...ولي باحال به نظر ميومد ...خوشمان امده بود ...
همچنان سردرگم در مورد كتابي براي رياضي تجربي ...رمزينه هم يه خبر زده بود كه مهندس مهربان يه كتاب جامع تجربي داره مينويسه كه شايد به نوه هامون برسه ...
واس رياضي 2 گاج چطوره ...حجمش زياد بودا ...ولي باحال به نظر ميومد ...خوشمان امده بود ...
ریاضی پایه گاما بخرین
خیلی خوبه![]()
این میکروبانک مثل ابنکه کتاب خاصی هست!
رفتیم کلاس یارو گفت اقا دیفرانسیل میکرو بانک سال ۸۴ رو کار می کنیم!
بابا یکی به سوال منم جواب بده!
نظرتون در رابطه با فیدیک پایه و پیش جدید گاج چیه؟
لامصب بچه های سال بالایی چند روز دیگه کنکور دارن ، همشون غیبشون زده تاپیک رو هواست : دیشاید دهقان داشته باشه ...برای دیف من تعریف یه کتاب رو زیاد شنیدم ، رمزینه تالیف مهندس مهربان ! دیدیش ؟
اتفاقا دیروز کتاب فروشی بودم ، ریاضی 2 رو هم دیدم ، اما چون اکثر مطالبش توی حسابان ما تکرار شده ( بجز لگاریتم ) واسه همین نخریدمش : دیدیروز فیزیک پایه گاج رو خریدم ، اول کتاب نوشته تستای این کتاب از سال فلان هست تا سال 85 ! چاپ 91 هم بود ...کتاب خیلی خوبی به نظر میرسه ، اما تستاش واسه 5 سال گذشته هست
Last edited by One Minute; 26-06-2012 at 12:09.
يه كمي اين خيلي خوبه رو ميشكافي ؟خودت استفاده كردي يعني؟ يه خرده توضيحات بدي من زود ملتفت ميشم
![]()
آره کتاب خیلی خوبی هست .. اکثر تست هاش تالیفی و جوندار هستنداین میکروبانک مثل ابنکه کتاب خاصی هست!
رفتیم کلاس یارو گفت اقا دیفرانسیل میکرو بانک سال ۸۴ رو کار می کنیم!
متاسفانه این کتاب دیگه چاپ نمیشه :(
ممد رفتی اونورا میتونی بپرسی ازش ؟ دمت گرم : دیشاید دهقان داشته باشه ...برای حسابان من تعریف یه کتاب رو زیاد شنیدم ، رمزینه تالیف مهندس مهربان ! دیدیش ؟
آره دیدمش ولی خوشم نیومد . اکثرش آموزش هست و تستاش کمن !
____
امیدوارم زیاد دیف رو تغییر ندن چون مجبورم کتاب جدید بگیرم![]()
Last edited by *M!L4D*; 26-06-2012 at 12:13.
تو نقل قول نوشته حسابان ، منظورم دیف ، ادیت کردم ...
کلا کتاب های رمزینه همشون اینجورین ، کلی آموزش دارن بعد آخرش 20-25 تا تست ! ( البته فیزیکش اینجوری بود )
فردا صبح میخوام برم مدرسه ، یه سر به دهقان هم میزنم : دی
ریاضیات تجربی خیلی سبز رو دیدی ؟
من تعریفشو زیاد شنیدم ...
در مورد اين كتاب حرفاي ضد و نقيض خيلي زياده ...يكي ميگه بهترين كتاب دنيا يكي ميگه اصلا كنكوري نيست و خارج زده ...منم كه پا ندارم برم الان كتابو كتاب فروشي ورق بزنم ...نميدونم چرا انقدر حس رياضي خوندن الان تو منه
ولي خوب اخرش يا جامع خيلي سبز رو بايد گرفت يا مهر ماه ...ولي خوب جز كتاب جامع يه گوشه چشم هايي هم به گاج دارم كه الان نظر خواهي كردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)