تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 917 از 940 اولاول ... 417817867907913914915916917918919920921927 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,161 به 9,170 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس ما بیخیالش شدیم تا ببینیم 2010 چی کی می شه

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

اقا ما گیر کردیم
    چطوری میشه با PES دو نفره بازی کرد
    نگین نمیشه خواهش میکنم
    چون مجبور می شم برای چند روز برم سراغ FIFA 09

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

حالشو ببر... یعنی چی چیکار کنی با کرک ؟ منظورت رو درست متوجه نمیشم. بعد اینکه کرک رو ریختی دیگه سیوت خراب نمیشه
    این موضوع کرک حل شد داداش ولی اون فایلی که گفتی نصبش کنم وقتی می زنم نصب بشه سیستم هنگ می کنه و هیچ کاری نمی کنه یا بعضی وقتا هم صفحه آبی مرگ میاد.مشکل چیه؟
    از ویندوز 7 نسخه 32 بیتی استفاده می کنم.

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا ما گیر کردیم
    چطوری میشه با PES دو نفره بازی کرد
    نگین نمیشه خواهش میکنم
    چون مجبور می شم برای چند روز برم سراغ FIFA 09
    مواد لازم 2 عدد دسته بازی
    بعد Settings رو اجرا و دسته ها رو معرفی کنید

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مواد لازم 2 عدد دسته بازی
    بعد Settings رو اجرا و دسته ها رو معرفی کنید
    باید از بیرون بازی برن تو setting.
    موفق باشید.

6. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

نه منظورم این بود که با دسته و کیبورد میشه بازی کرد یا نه

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه منظورم این بود که با دسته و کیبورد میشه بازی کرد یا نه
    شما دسته ای که به سیستم وصل میکنید رو بزارید روی Contoroller 2 و اینجوری میشه یکی با کیبورد و دیگری با دسته بازی کنه.

9. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghaffari49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

همون اول که PES دانلود میشه و به صورت اکستراکتی روی DVD هست گیر آوردی آوردی نیاوردی دیگه بعدش انواع و اقسام انگولک شده هاش رو می تونی گیر بیاری
    ولی این بچه های وینسار به قول شما خوب انگولکش کردنا !شوخی نمی‌کنم.ادیتی که اینا روی PES 2009 انجام دادن واقعا یه سر و گردن بالاتر از بقیه اس.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولی این بچه های وینسار به قول شما خوب انگولکش کردنا !شوخی نمی‌کنم.ادیتی که اینا روی PES 2009 انجام دادن واقعا یه سر و گردن بالاتر از بقیه اس.
    بچه های وینسار بازی رو ادیت کردن. من حرفم با شرکت هایی هست که نصب بازی رو انگولک می کنن وبرایشی هم نمی کنن. باز دم وینساری ها گرم که یه ویرایشی چیزی کردن و یه نو آوریه بعضی شرکت ها میاد نصب ازی رو انگولک می کنن و باعث میشن نه بشه پچ نصب کرد و کلی هم مشکل پیش میارن

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض آموزش ساخت یک تیم کامل با بازیکنان ساخته شده در ادیت

آقا ما از هر جا pes 2009 رو اوردیم خراب بعد نصب اجرا نمی شه نمی دونم چرا این سری 2009 همش خراب در اومده الان هم مال شرکن T20Game اوردم 1 ساعت رو نصب چرا اینجوری مال اینم معلوم نیست اجرا بشه یا نه...!!
    ============
    بعد از ویرایش:
    مال این شرکت هم اجرا نشد
    تا می تونی نسخه انگلیسیشو بخر.اصلا سمت اونها که نوشته لیگ برتر ایران،جام خلیج فارس،و... نرو.منم شرکتهای زیادی رو امتحان کردم.ولی این که الان دارم واسه "شرکت داده پردازان مدیا"هستش.کاریش نکردن بجز کرکاما خوبیش اینه که نه منوی فارسی داره نه بازی رو دستکاری کردن. اگه گیر آوردی بعدش هم برو همین پچ 1.40 و کرک 1.20 رو بنصب.
    نه میخام با همین بازیکنای تیمها درست کنم.مثل رونالد _کاکا.نمیشه هم تو تیم خودشون باشند هم تو تیم من ؟مثلا ازشون کپی بگیرم.؟
    میشه.من هم که قبلا با این بازیکنا مستر رو می رفتم همین کار رو می کردم.اول این برنامه pes editor رو باید داشته باشی:
    PES 2009 Editor v2.5 lite 4 mb:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد برو تو بازی تو قسمت ساخت بازیکنان.به تعداد تیمت که می خوای بسازی مثلا 23 بازیکن همینطوری بساز.اصلا لازم نیست قدرتاشون رو ادیت کنی.همه رو با تنظیمات خودش بساز.فقط اسماشون رو با عدد بنویس.مثلا 1،2،3و....
    بعد برنامه رو اجرا کن و فایل ادیت رو لود کن.در وسط صفحه دوتا کادر که احتمالا تیم آرسنال رو نشون میده هست.به سمت راستی کاری نداریم و سمت چپی رو به تیمی مثل C01 یا C02 تغییر بده.اگه بازیکنایی که ساختی توی تیم های C نبودن بذار روی یکیشون مثلا C02 باشه.
    حالا در سمت چپ نام تمامی بازیکنان به ترتیب الفبا نوشته شده و چون بازیکنان رو با عدد نامگذاری کردی پشت هم قرار می گیرن.دونه دونه روی اونها برو و با کلیلک راست روی اونها و انتخاب گزینه Transfer player to Team 1 اونها رو به این تیم وارد کن.حالا یه تیم با 22 بازیکن نابغه داری
    حالا بازیکنایی مثل کاکا یا کسی رو که می خوای تو تیمت باشن باید پیدا کنی.مثلا تیم ایتالیا یا رم رو انتخاب کن.بعد برو روی Totti و با کلیلک راست و گزینه Export اون رو یجا ذخیره کن.به همین روش 22 بازیکن سیو کن.
    بعد برو روی اون تیمی که ساختی و حالا دونه دونه روی بازیکنان کلیلک راست کن و با import بازیکنایی رو که سیو کردی بجای اونها قرار بده و تیمت به یه تیم منتخب تبدیل میشه بدون اینکه بازیکنان از تیم خودشون جدا بشن.آخرش هم که سیو یادت نره.حتی میتونی از این تیم توی لیگهای دیگه استفاده کنی.مثلا در کنار اون تیم Cagliari رو انتخاب کن.حالا با کلیک راست و گزینه swap تیمت بجای کالیاری میره تو لیگ ایتالیا.
    ضمنا توی همین برنامه در قسمت Team می تونی برای تیمت پرچم ،استادیوم و... اختصاص بدی.
    مشکلی بود بگید...

13. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •