پس ما بیخیالش شدیم تا ببینیم 2010 چی کی می شه
اقا ما گیر کردیم
چطوری میشه با PES دو نفره بازی کرد
نگین نمیشه خواهش میکنم
چون مجبور می شم برای چند روز برم سراغ FIFA 09
این موضوع کرک حل شد داداش ولی اون فایلی که گفتی نصبش کنم وقتی می زنم نصب بشه سیستم هنگ می کنه و هیچ کاری نمی کنه یا بعضی وقتا هم صفحه آبی مرگ میاد.مشکل چیه؟
از ویندوز 7 نسخه 32 بیتی استفاده می کنم.
مواد لازم 2 عدد دسته بازیاقا ما گیر کردیم
چطوری میشه با PES دو نفره بازی کرد
نگین نمیشه خواهش میکنم
چون مجبور می شم برای چند روز برم سراغ FIFA 09
بعد Settings رو اجرا و دسته ها رو معرفی کنید
باید از بیرون بازی برن تو setting.
موفق باشید.![]()
نه منظورم این بود که با دسته و کیبورد میشه بازی کرد یا نه
شما دسته ای که به سیستم وصل میکنید رو بزارید روی Contoroller 2 و اینجوری میشه یکی با کیبورد و دیگری با دسته بازی کنه.
ولی این بچه های وینسار به قول شما خوب انگولکش کردنا !شوخی نمیکنم.ادیتی که اینا روی PES 2009 انجام دادن واقعا یه سر و گردن بالاتر از بقیه اس.
بچه های وینسار بازی رو ادیت کردن. من حرفم با شرکت هایی هست که نصب بازی رو انگولک می کنن وبرایشی هم نمی کنن. باز دم وینساری ها گرم که یه ویرایشی چیزی کردن و یه نو آوریه بعضی شرکت ها میاد نصب ازی رو انگولک می کنن و باعث میشن نه بشه پچ نصب کرد و کلی هم مشکل پیش میارن
تا می تونی نسخه انگلیسیشو بخر.اصلا سمت اونها که نوشته لیگ برتر ایران،جام خلیج فارس،و... نرو.منم شرکتهای زیادی رو امتحان کردم.ولی این که الان دارم واسه "شرکت داده پردازان مدیا"هستش.کاریش نکردن بجز کرکاما خوبیش اینه که نه منوی فارسی داره نه بازی رو دستکاری کردن. اگه گیر آوردی بعدش هم برو همین پچ 1.40 و کرک 1.20 رو بنصب.
میشه.من هم که قبلا با این بازیکنا مستر رو می رفتم همین کار رو می کردم.اول این برنامه pes editor رو باید داشته باشی:
PES 2009 Editor v2.5 lite 4 mb:
بعد برو تو بازی تو قسمت ساخت بازیکنان.به تعداد تیمت که می خوای بسازی مثلا 23 بازیکن همینطوری بساز.اصلا لازم نیست قدرتاشون رو ادیت کنی.همه رو با تنظیمات خودش بساز.فقط اسماشون رو با عدد بنویس.مثلا 1،2،3و....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد برنامه رو اجرا کن و فایل ادیت رو لود کن.در وسط صفحه دوتا کادر که احتمالا تیم آرسنال رو نشون میده هست.به سمت راستی کاری نداریم و سمت چپی رو به تیمی مثل C01 یا C02 تغییر بده.اگه بازیکنایی که ساختی توی تیم های C نبودن بذار روی یکیشون مثلا C02 باشه.
حالا در سمت چپ نام تمامی بازیکنان به ترتیب الفبا نوشته شده و چون بازیکنان رو با عدد نامگذاری کردی پشت هم قرار می گیرن.دونه دونه روی اونها برو و با کلیلک راست روی اونها و انتخاب گزینه Transfer player to Team 1 اونها رو به این تیم وارد کن.حالا یه تیم با 22 بازیکن نابغه داری
حالا بازیکنایی مثل کاکا یا کسی رو که می خوای تو تیمت باشن باید پیدا کنی.مثلا تیم ایتالیا یا رم رو انتخاب کن.بعد برو روی Totti و با کلیلک راست و گزینه Export اون رو یجا ذخیره کن.به همین روش 22 بازیکن سیو کن.
بعد برو روی اون تیمی که ساختی و حالا دونه دونه روی بازیکنان کلیلک راست کن و با import بازیکنایی رو که سیو کردی بجای اونها قرار بده و تیمت به یه تیم منتخب تبدیل میشه بدون اینکه بازیکنان از تیم خودشون جدا بشن.آخرش هم که سیو یادت نره.حتی میتونی از این تیم توی لیگهای دیگه استفاده کنی.مثلا در کنار اون تیم Cagliari رو انتخاب کن.حالا با کلیک راست و گزینه swap تیمت بجای کالیاری میره تو لیگ ایتالیا.
ضمنا توی همین برنامه در قسمت Team می تونی برای تیمت پرچم ،استادیوم و... اختصاص بدی.
مشکلی بود بگید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)