تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 917 از 1135 اولاول ... 4178178679079139149159169179189199209219279671017 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,161 به 9,170 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همین طور که جناب camaro lt گفت مشکل احتمال زیاد از رشته سیم هست چون اهم سیم اگر بالاتر باشه برق ضعیف تری ارسال میشه

مثلا اگر اهم وایر شمعها بیشتر از 1000 اهم باشه معمولا جرقه ضعیف تر سر GAP شمعها زده میشه

یه بار یکی از دوستان نور چراغهای ماشینش ضعیف بود و حتی لامپ های مار کدار هم خریده بود ولی میگفت نور چراغها ضعیف هست بعد بررسی کردیم با در نظر گرفتن روشن بودن تمام ادوات ماشین و بررسی ولت فیوزها و پشت امپر و سیمها مشکل پیدا شد ایراد اصلی از رله چراغهای جلو بود که وظیفه اش نیروی برق را دخیره و بعد به چراغها ارسال میکنه و مشکل حل شد

جناب camaro lt معذرت میخوام یه سوال؟

اون کمپرسور کولر که عکسش را قرار دادید چند سیلندر هست 4 یا 6؟

ممکنه از بارکد که روی برچسب یا جعبه کمپرسور کولر عکس دقیق تر و واضح تری قرار بدید ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

دوستان سلام.وقتتون بخیر.
    کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد کوئل خودرو داره؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظورم این نوع کوئل هست.ایا تفاوتی با هم دارند؟؟منظورم در نوع عدد رقم ولتاژ و ... هست.مثلا بنظرتون میشه کوئل مزدا وانت رو برای آمریکایی استفاده کرد؟؟یا کوئل پیکان؟؟ و ....
    پیشاپیش سپاسگزارم.

4. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این عکس کوئلی که گذاشید خروجی ولتاژ ثانویه برای خودروی 4 سیلندر هست و تا اوجایی که میدونم نمیشه غیر از استاندارد نصب کرد

کوئل خودرو های امریکایی قدیمی کلا روی دلکو با کاور پیچ میشه و
    خروجی ولتاژ ثانویه برای شمعهای خودرو 8 سیلندر تقریبا 35000 ولت هست البته برای سیستم دلکو HEI منظورم هست

این ولتاژبالای سیستم دلکو HEI طراحی شده چون وایر شمعها برابر 8MM
    قطر عایق سیلکون هست که وایر سیلکونی رنگ خاکستری داره و مقاومت حرارتی و اسیپ پذیری کمتر و عایق نرم داره

دلکو های جنرال موتور شماره بندی داره برای موتور های 350 .(425 . EFI) و 425 CARB کاربرات فرق داره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 4 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب camaro lt معذرت میخوام یه سوال؟

اون کمپرسور کولر که عکسش را قرار دادید چند سیلندر هست 4 یا 6؟

ممکنه از بارکد که روی برچسب یا جعبه کمپرسور کولر عکس دقیق تر و واضح تری قرار بدید ؟

متاسفانه گوشی من تصور باکیفیت نداره اما این دفعه سعی میکنم تصاویر بهتری بگیرم که بارکد هم کاملا مشخص باشه.
    فکر میکنم 6 سیلندر باشه چون ظاهرا نمونه های 4 سیلندر بدنه نسبتا کوچکتری دارن، ولی فعلا نقشه کامل بخشهای داخلی و روش تعمیر را پیدا نکردم که البته قرار هست آقا محمد تصاویری ارائه کنند.

آقا محسن گرامی

تا جایی که من اطلاع دارم این نمونه کولهای روغنی در خودروهای کاربراتوری استفاده میشه و نمونه هایی هم روی آمریکایی دیدم که ظاهرا بطور دستی نصب شده و البته باید توان خروجی مناسبی برای جرقه زدن داشته باشه که در غیر این صورت موتور خوب کار نمیکنه.
    کوئل در واقع مثل یک ترانسفورماتور افزاینده عمل میکنه که ولتاژ کم را به زیاد تغییر میده( مثلا 12 ولت به 5000 یا 8000 ولت و یا حتی خیلی بیشتر، با توجه به نیاز و مدل ماشین) البته این ولتاژ زیاد به خاطر کم بودن شدت جریان، خطر نداره و در صورت تماس با بدن،صرفا یک برق گرفتگی و شوک خفیف بوجود میاد.

اگر اشتباه نکرده باشم یک سری اعداد روی بدنه این مدل کوئلها نوشته میشه که بر این اساس مشخص میشه کارایی لازم برای چه مدل خودرو را داره و عدد بزرگتر نشانه توان برق دهی بیشتر هست ( احتمالا عدد 067 روی این کوئل باشه)

ظاهرا در خودروهایی مثل پیکان یا پراید از کوئلهای مشابه استفاده میشه و همین نمونه ها مسلما روی شورلت جواب نمیده و برق ضعیفی داره و باعث ضعف موتور در شتاب و قدرت و کشش و حتی استارت خوردن میشه.

قدیم که بیشتر خودروها کاربراتوری بود، از کوئلهای تویوتا بیشتر استفاده میشه و حتی کوئلهای خشک که مربوط به موتورهای دریایی بود که کارایی بالا و سادگی و دوام خیلی خوبی هم داشتند مثل مدلهای مورد استفاده در شورلت.

Last edited by camaro lt; 16-06-2016 at 14:21.

8. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این عکس کوئلی که گذاشید خروجی ولتاژ ثانویه برای خودروی 4 سیلندر هست و تا اوجایی که میدونم نمیشه غیر از استاندارد نصب کرد

سلام.ممنونم از پاسخگویی.اما باید عرض کنم بعضی خودروهای 8سیلندر آمریکایی هم از همین نوع کوئل های استوانه ای استفاده میکردند.مثل کانتیننتال.

من چند نمونه کوئل از آمریکایی فروش خریدم به اسم کوعل آمریکایی اما خب در عمل هیچ کارایی نداشتن و سوختن.که در نهایت مجبور شدم کوئل مزدایی تهیه کنم و بستم فعلا کار میکنه اما حس میکنم جرقه ضعیف هست و و در ضمن آبی رنگ نیست. الان میخوام بدونم ولتاژ خروجی کوعل مزدا با یک کوعل اصلی آمریکاایی فرق میکنه؟؟کلا این مشخصات رو کجا مینویسن رو بدنه؟؟ برای آمریکایی باید چقدر باشه؟؟؟ در ضمن موتور 460 فورد هست.

ویرایش:
    علی اقا پستتونو بعد از ارسال پست خودم دیدم.ممنونم از راهنمایی های همیشگیتون.متاسفانه عدم وجود لوازم با کیفیت اورجینال گرفتارمون کرده. فعلا روو ماشین از کوئل مزدا وانت استفاده کردم اما مطمئنم جرقه ضعیفه همین باعث کم شتن شتاب و البته بد کار کردن و بد سوختن سوخت خودرو میشه.برای همین دنبال اینم بدونم راهکار چیه و چیکار میشه کرد که توان کوئل رو بالاتر ببرم بلکه نتیجه بهتر بشه. بنظر شما استفاده از دو تا کوئل مزدایی تووو مدار جواب میده؟؟؟؟
    Last edited by diyukis; 16-06-2016 at 14:27.

10. 6 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب همانطور که صبح عرض کرده بودم یک سری تصویر از اوراق کردن بخش کلاچ و فولی کمپرسور کولر نوا و کاپریس دارم که خدمتتون قرار میدم.تصاویر فعلا فقط شامل باز کردن و جمع کردن همان قطعاتی که عرض کردم روی کار هست.البته ناگفته نماند که سخت ترین بخش اوراق کردن کمپرسور کولر همین بخش هست و به نظر میاد اوراق کردن و سرویس بخش سیلندر و پیستونها ساده تر باشه(تا جایی که در کولرهای ساندن دیدم).
    تصاویر حدودا 26-27 تا میشه که بخشی که عرض کردم رو باز و بسته میکنه.

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

تصاویر بالا مرحله اوراق کردن بخشهای مذکور بودن که میشه گفت نیاط به توضیحات خاصی نداره.البته ابزار تخصصی به کار رفته جهت باز کردن اجزا هم خودش موضوعی هست .
    من شخصا تا به حال این قطعه رو اوراق نکردم.شورلت قبلی من از همین نمونه روش سوار بود که مشکلی نداشت و هیچ وقت باز نشد.شورلت فعلی هم که اصلا از قبل کمپرسور روش نبود و یه کمپرسور ساندن 508 اکبند براش خریدم.

در پست بعدی مراحل جمع کردن و تنظیم قطعات بالا رو قرار میدم.

12. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

و مراحل جمع کردن لوازم کمپرسور:

در کل فکر میکنم اگر امکاناتش رو داشته باشید و کمپرسورتون رو اوراق کنید با توجه به جنس بخشی که ترک خورده شاید بشه تعمیرات مطمئنی روی اون انجام داد.مثلا با جوشکاری .
    البته باید دید اصلا علت بروز ترک چی بوده؟؟
    من نمونه یک کمپرسور مربوط به نیسان یخچالدار رو دیدم که ترک خورده بود و یکبار هم با جوش آرگون ترمیم شده بود ولی دوباره ترک خورده بود.
    البته باز هم ممکنه بشه اون رو اورهال کرد.
    یک فروشنده بسیار قدیمی کمپرسور و تجهیزات کولر خودرو میشناسم که اگر فرصت بشه آمار کمپرسور فابریک نوا رو براتون میگیرم.گاهی لوازم زیرخاکی و عتیقه رو میشه با قیمت عالی ازش تهیه کرد.

14. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا محمد گرامی

تشکر بسیار فراوان بخاطر تصاویر واقعا جالب و گویا که مثل یک گنجینه علمی، راهنمای خوبی برای انجام کار هست.

طی این چند روز که از قضیه کمپرسور میگذره، من بارها و بارها سناریوی تعویض کمپرسور با نمونه نو ،طبق نمونه اصلی و یا نمونه های ساخت ژاپن و کره که به اختصار " ساندن" نامگذاری میکنم را مرور کردم.
    همینطور اینکه اگر نمونه دست دوم آمریکایی بخرم؛ یا همین را تعمیر کنم، چه نتایجی ممکنه بدست بیاد؟

حقیقت اینکه توی همه موارد میشه هم نکات مثبت پیدا کرد و هم منفی، و تقریبا خیلی سخته که بشه یک تصمیم قاطعانه گرفت چون توی اکثر موارد بعضی آیتمها تقریبا برابر هست و گاهی یک مورد بر مورد دیگه ارجحیت پیدا میکنه.

مثال:
    فرض کنیم تصمیم بگیرم از یک مدل کمپرسور ساندن استفاده بکنم. بنابراین هزینه خرید یک نمونه نو حدود 500 تا 600 تومان میشه که نصف قیمت نمونه طرح اصلی هست، اما از طرفی باید پایه ها را مطابق کمپرسور جدید طراحی کرده و تغییر بدم همینطور اتصالات لوله ها به کمپرسور هم باید تعویض بشه که همین دو مورد به ظاهر ساده میتونه به راحتی تا 150 تومان هزینه داشته باشه.

در ادامه این کمپرسور جدید ساندن باید با مقدار گاز موجود در سیستم هماهنگی داشته و توان به گردش درآوردن این حجم عظیم گاز را داشته باشه ( 1700 گرم) که در غیر این صورت احتمال ایجاد مشکل در کیفیت خنک کردن و همینطور عمر کمپرسور وجود داره که قبلا بارها و بارها شنیدم که استفاده از کمپرسورهای ساندن یا مارک دیگه بجز نمونه اصلی روی ماشینهای آمریکایی ، باعث ترکیدن کمپرسور شده، که اکثرا به اشتباه فکر میکردن دور موتور باعث این قضیه شده در حالیکه دور موتور هیچ ربطی به این جریان نداره( و اتفاقا موتورهای جدید دورهای بالاتری را در مدت زمان کمتر بدست میارن و اصطلاحا پرشتابتر از موتورهای آمریکایی نسلهای گذشته هستند) .

از طرفی دیگه کمپرسورهای متداول ساندن قابل تعمیر هست و لوازم اونها چه نو یا دست دوم ظاهرا بیشتر و راحتتر از نمونه آمریکایی پیدا میشه.

و یا اگر قصد خرید دست دوم طرح اصلی داشته باشم، نکته مثبت هزینه کمتر هست ( ظاهرا بین 200 تا 400 قیمت داره) و اینکه نیازی به تغییرات لوله و پایه ندارم، اما نکته منفی اینکه ممکنه چند روز یا هفته یا ماه دیگه و یا حتی یک سال بعد دوباره نشت پیدا بکنه و یا حتی ترک بخوره و باز برمیرگردم سرجای اول که باید یک کمپرسور نو بگیرم که احتمال زیاد قیمتش خیلی بیشتر از 1/200 شده و البته یک هزینه گازگیری مجدد هم هست که بخاطر حجم زیاد گاز ممکنه تا 150 تومان هم برسه.

موارد متعددی توی این سناریوها وجود داره که نه میشه نادیده بگیرم و نه اینکه به عنوان ملاک عمل قبول کنم، اما بر اساس تجربه ای که توی اینجور موارد داشتم، یکبار هزینه کردن کلی بهتر از چندبار هست تا جلوی دوباره کاری و اشتباهات گرفته بشه.

تجربه ای که روی کولر پراید داشتم دقیقا همین را به من ثابت کرد و تا زمانی که یک کمپرسور نو نخریدم، کولر درست نشد( هرچند که نمونه کاملا نو هم نشت پیدا کرد و ناچارا با نشت گیر کانادایی درست شد)
    بنابراین من فکر میکنم بهتره که از همین اول جلوی مخارج اضافی بعدی گرفته بشه و کمپرسور نو طرح اصلی بگیرم، هرچند که اینهم ممکنه یک ریسک باشه و هیچ بعید نیست که اونهم مشکل پیدا بکنه چون اتفاق رخ میده و نمیشه جلوی اون را گرفت، ولی تا جایی که دیدم این کمپرسورها مشکل خاصی پیدا نمیکنن مگر اینکه درست با اونها رفتار نشده باشه.

بطور مثال چندین بار کولرسازهایی بودن که کمپرسور نو را بدون روغن گازگیری کردن و بعد از چند روز کمپرسور جام کرده، و این به دلیل ناآگاهی تعمیرکار هست و تقصیری به گردن قطعه نیست.
    و یا استفاده از گاز و روغن نامناسب که بازهم توی کار ایجاد اشکال میکنه.

در مورد ترک هم من خیلی فکر کردم و هنوز برای من جای سوال هست که واقعا چرا باید ترک بخوره؟ چون محل ترک خورده جایی نیست که در معرض فشار و ضربه باشه و من هم برای نصب و رگلاژ کمپرسور خیلی با احتیاط عمل میکردم، اما در این باره هم چند سناریو وجود داره:

1. کمپرسور روغن خیلی کمی داشته و باعث گرم شدن بیش از حد شده و ترک خورده،( مثل سرسیلندر) که احتمالا چنین چیزی نیست چون اگر قرار بر این بود، زودتر از هر اتفاقی، جام میکرد و دیگه به ترک خوردن نمیکشید.

2. بخاطر سالها بدون استفاده ماندن ، و نفوذ رطوبت به داخل کمپرسور، این بخش زنگ زده بوده و بعد از وارد شدن فشار ، ترک خورده که اینهم میشه گفت امکان نداره چون هیچ نشت زنگی در محل ترک وجود نداره و جنس قطعه هم به نظر میرسه از آلیاژ آلومینیوم باشه که زنگ زدگی مثل آهن پیدا نمیکنه.

3. ضربه و فشار یک جسم خارجی که بازهم امکانپذیر نیست چون این بخش در معرض ضربه قرار نداره و جای هیرچ ضربه ای هم نیست.

4. دو سال قبل زمان تست با فشار هوا، به مدت دو روز هوای پرفشار ( 250 بار) داخل مدار بوده و ممکنه ترک خوردن به همین دلیل باشه که اینهم به احتمال قوی نیست چون باید همان دوسال قبل رخ میداد و نه زمانی که فشار در حد 30 ( اندازه باد تایر) هست، رخ بده.

شاید هم چند عامل دست به دست هم داده تا این ترک بوجود آمد، و مثلا ضربه از سمت داخل و توسط یکی از قطعات متحرک بوجود آمده که بهترین راه تشخیص، اوراق کردن و بررسی دقیق قسمتهای داخلی است.

اینهم یک شوخی با خودم که نشان میده برای ماشین آمریکایی خیلی خیلی بیشتر از خودم دست و دلباز و ولخرج هستم!!

16. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

علی اقا پستتونو بعد از ارسال پست خودم دیدم.ممنونم از راهنمایی های همیشگیتون.متاسفانه عدم وجود لوازم با کیفیت اورجینال گرفتارمون کرده. فعلا روو ماشین از کوئل مزدا وانت استفاده کردم اما مطمئنم جرقه ضعیفه همین باعث کم شتن شتاب و البته بد کار کردن و بد سوختن سوخت خودرو میشه.برای همین دنبال اینم بدونم راهکار چیه و چیکار میشه کرد که توان کوئل رو بالاتر ببرم بلکه نتیجه بهتر بشه. بنظر شما استفاده از دو تا کوئل مزدایی تووو مدار جواب میده؟؟؟؟
    مسلما با بیشتر شدن تعداد کوئلها، قدرت جرقه زدن هم بیشتر میشه و در نتیجه کیفیت احتراق و قدرت و شتاب ماشین هم بالاتر خواهد رفت، منتها اینکه چطور باید دو یا سه و یا چند عدد کوئل بطور همزمان با هم وصل باشن و مشکلی توی کارکرد هم بوجود نیارند، اطلاعی ندارم و توی نت هم مطلبی در این مورد ندیدم، ( شاید صرفا اتصال موازی سیمها و خروجی کافی باشه)

اما پیشنهاد میکنم یک بار از کوئلهای خشک که معمولا برای موتورهای خاص ( مخصوصا دریایی) استفاده میشه، تست کنید و ببینید چه نتیجه ای میگیرید چون قبلا از این نمونه ها زیاد فروختم( زمانی که خودروهای کاربراتوری خیلی بیشتر بود) و ظاهرا خوب هم جواب میداد و قدرت بالاتر و دوام بیشتری داشتن.

بعضی از خودروهای امروزی برای هر شمع معمولا یک کوئل جداگانه دارن (مثل ال 90) و ممکنه یکی از همین کوئلها که بطور مجزا برای هر سیلندر نصب شده، قدرت بیشتری نسبت به کوئل روغنی مزدا داشته باشه.

بطور مثال این کوئل خشک تکی ال 90 هست که در هر خودرو 4 تا نصب شده. ابعاد اون کوچکتر و احتمالا توان بیشتری هم داره و شاید جوابگوی موتور لینکلن باشه،

یک راه دیگه که همیشه جواب داده، استفاده از کیتهای تقویت برق احتراق (MSD )هست که فکر میکنم توی ایران هم پیدا بشه منتها قیمت بالایی دارن.

افزایش توان خروجی آمپر دینام و همینطور استفاده از باطری با آمپر بالاتر هم در جرقه زدن و احتراق بهتر موتور تاثیر مثبت داره.

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در مورد بازسازی کمپرسور کولر خودرو یک سری تصویر دیگه داشتم که گفتم شاید برای دوستان جالب باشه.
    تصاویر توسط جناب سیاوش که از اساتید بازسازی خودروهای امریکایی هستند گرفته شده و من هم از مطالب مربوط به تاپیک بازسازی دوج توسط ایشون در فایلهای طبقه بندی خودم نگه داشته بودم .
    کمپرسور مورد نظر مربوط به دوج فونیکس 1960 میلادی هست که یک کمپرسور 2 سیلندر هست و طراحی v شکل داره.من رو به یاد انجین موتور سیکلت های دو سیلندر میندازه.کلا طراحی این کمپرسور کولر بسیار برام جالب بود.
    سیستم کلاچ اون مگنتی و شبیه کمپرسورهای مدلهاب بالاتر هست ولی سیستم مکانیکی اون تفاوت میکنه.

مراحل اوراق کردن این کمپرسور رو در تاپیک ایشون دیدم ولی متاسفانه از مراحل جمع کردن اون تا جایی که من یادم هست تصویری آپ نکردن!حدس میزنم کمپرسور احتمالا دیگه قابلیت کارکرد مجدد نداشته و احتمال میدم که لوازم لازم جهت بازسازی اون قابل تهیه نبوده(احتمالا)

20. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •