تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 917 از 1004 اولاول ... 417817867907913914915916917918919920921927967 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,161 به 9,170 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه livebot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

حالا از این حرفا گذشته جایی سراغ دارین بدیم چند گیگ واسمون دانلود کنن؟ گیگی چند میگیرن؟

2. این کاربر از livebot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dDarkKnight_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

امروز حدود ساعت 1 نویز بشدت بالا رفت و دیسکانکت شدم. طوری که مقدار snr رو 0 گیر کرده بود و تکون نمیخورد

خواستم که مودم رو خاموش کنم دستم که خورد به مودم دیدم بشدت داغ شده و خدا میدونه اگه دیر متوجه میشدم چه بلایی سر مودم میومد

مودم رو خاموش کردم نیم ساعت گذشت خنک که شد کانکت نمیشد باز.الان که وصل شده تو پنل پشت سرهم port error زده

دیگه نمیدونم مودم من ایراد داره یا این قضیه داغ شدن به اون port error و 0 شدن snr ربط داره
    مدل مودم چیه؟

خط شما مثل هلو 10 مگ رو میکشه.من هم چند بار تماس گرفتم واسه اینکه اپلودمو بالا ببرن ولی گفتن نمیشه به خاطر snr.. منم دیدم هی پاس میدم به هم دیگه بهش گفتم مگه مکالمات ضبط نمیشه؟ من به رضایت خودم میخوام ببریش بالا ! بعد گفت دست من نیست اجازه ندارم، بهش گفتم وصل کن به رئیست!! خلاصه دید اصرار میکنم گفت چند لحظه صبر کن بعد درست شد. شما تماس بگیر با 1544 سفت و سخت بگو رو 8 مگ بزارن. اگه دیدی رو 8 مگ وضعیت snr خوبه و بازم جا داره، بگو بزارن رو 10 مگ

----------

اونایی که از نت قطع امید کردن ،ضعیت خط ما رو ببینن دل هاتون بسی شاد میشه( یه بار میاد رو 1.5مگ، یه بار رو 1 مگ، الان هم که... اصن یه وضعیه..صد رحمت به مخابرات که 2مگ رو میداد)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این خط وضعش خیلی بده. اسپلیتر و میکروفیلتر وصل کردید؟

4. این کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

TP Link هست

6. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این خط وضعش خیلی بده. اسپلیتر و میکروفیلتر وصل کردید؟
    چه از تلفن مستقیم وصل کنم به مودم ، چه با اسپلیتر وضعیت snr همینه. میکروفیلتر دقیقا چی هست ؟
    اون کارشناس مخابرات هم فقط همینو گفت که ما تو پولوقویون، بهداری، ازادگان و کوی بهار مشکل نویز داریم و کاریش نمیشه کرد. بسوزو بساز اینقدرم پیگیرش نباش

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

چه از تلفن مستقیم وصل کنم به مودم ، چه با اسپلیتر وضعیت snr همینه. میکروفیلتر دقیقا چی هست ؟
    اون کارشناس مخابرات هم فقط همینو گفت که ما تو پولوقویون، بهداری، ازادگان و کوی بهار مشکل نویز داریم و کاریش نمیشه کرد. بسوزو بساز اینقدرم پیگیرش نباش
    میکروفیلتر هم یه جور نویزگیر هست معمولا پارس آنلاین به مشترکاش میده من تا حالا امتحان نکردم نمیدونم چقدر تاثیر داره.
    __________________________________________________ __________________________________________________ _

بلاخره روی ده مگ پستن خط رو و نویز یخورده بالا رفته اما قطعی نداره. هنوز اون مشکل خرید حجم توی پانل کاربری حل نشده...

Last edited by dDarkKnight_12; 26-08-2015 at 19:10.

9. 2 کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

میکروفیلتر هم یه جور نویزگیر هست معمولا پارس آنلاین به مشترکاش میده من تا حالا امتحان نکردم نمیدونم چقدر تاثیر داره.
    __________________________________________________ __________________________________________________ _

بلاخره روی ده مگ پستن خط رو و نویز یخورده بالا رفته اما قطعی نداره. هنوز اون مشکل خرید حجم توی پانل کاربری حل نشده...
    تا آپلودت رو بالا نیارن مشکلی برای خطت پیش نمیاد
    اگر آپلود بالا بره روی دانلود فشار میاد و نویزت بالاتر میره

11. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

امروز حدود ساعت 1 نویز بشدت بالا رفت و دیسکانکت شدم. طوری که مقدار snr رو 0 گیر کرده بود و تکون نمیخورد

خواستم که مودم رو خاموش کنم دستم که خورد به مودم دیدم بشدت داغ شده و خدا میدونه اگه دیر متوجه میشدم چه بلایی سر مودم میومد

مودم رو خاموش کردم نیم ساعت گذشت خنک که شد کانکت نمیشد باز.الان که وصل شده تو پنل پشت سرهم port error زده

دیگه نمیدونم مودم من ایراد داره یا این قضیه داغ شدن به اون port error و 0 شدن snr ربط داره
    اروم چی قارداش زمانیکه مخابرات بودم برای منم مشکل snr صفر گاها بوجود میومد ، اگر تو پنل ارور پورت داده به احتمال زیاد مشکل از پورت باشه نه مودم ، نگران نباش

حالا از این حرفا گذشته جایی سراغ دارین بدیم چند گیگ واسمون دانلود کنن؟ گیگی چند میگیرن؟
    یه زمانی شنیدم تو خیام " مگا سیستم " اینکارو انجام میده ولی از قیمت هاش خبر ندارم .

میکروفیلتر هم یه جور نویزگیر هست معمولا پارس آنلاین به مشترکاش میده من تا حالا امتحان نکردم نمیدونم چقدر تاثیر داره
    میکروفیلتر رو اگر مودم بهش مستقیم وصل باشه باعث قطع دیتا میشه ! یعنی چراغ ADSL اصلا روشن نمیشه ، میکروفیلتر باید بین سیم ورودی مخابرات و سیم کشی ساختمان وصل بشه .

13. 5 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.دوستان متاسفانه خط خونه ما هم روی فیبر هستش به غیر مخابرات نمیتونم از جایی نت بگیرم به نظرتون درخواست بدم میارن خط و روی سیم مسی؟ کسی راه حلی داره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام.دوستان متاسفانه خط خونه ما هم روی فیبر هستش به غیر مخابرات نمیتونم از جایی نت بگیرم به نظرتون درخواست بدم میارن خط و روی سیم مسی؟ کسی راه حلی داره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    فکر نکنم به همین راحتی با یه درخواست خط رو به مسی تغییر بدن. مگر اینکه پارتی مارتی داشته باشید...

__________________________________________________ ______________________________________

نمیدونم این آسیاتک جدیدا شروع کرده به محدود کردن سرعت دانلود از سرورهای خارجی یا قبلا هم اینطور بود ولی الان از سرورهایی مثل uploaded یا 4leech (همون 4upld) هر چندتا دانلود همزمان هم که بذارم سرعت از 500 Kb/s بالاتر نمیره.

یعنی مثلا 10 تا دانلود از uploaded بذارم سرعت هر کدوم حدود 50 Kb/s میشه ولی در کنارشون یدونه دانلود از دانلودها بذارم سرعت اون یدونه به 500 تا 600 Kb/s میرسه.

سرویس رفع محدودیت دانلود هم هنوز استفاده نکردم ببینم جواب میده یا نه.
    Last edited by dDarkKnight_12; 28-08-2015 at 09:11.

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اول صبح جمعه همینجوری یهویی وضعیت خط بسیار عرفانی شد نمیدونم دارم خواب میبینم یا بیدارم !!!!!!

فکر کنم SRA و Bitswap هر دو تا رو off کردم و فقط گزینه ی ADSL2+ روشنه وضعیت خط اینطور هلو شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •