نه منظورم همون مدل hp dv7 2040 بود .
فکر کنم منظور شما هم همین سونیه بودکه گفتی اومد و تموم شد . اینو تو جریانش بودم .
من منظورم hp dv7 2040 بود که نمیدونم اومده یا نه تو ایران .
خلاصه ببخشید اگه یکم گنگ بود پست هام .![]()
نه منظورم همون مدل hp dv7 2040 بود .
فکر کنم منظور شما هم همین سونیه بودکه گفتی اومد و تموم شد . اینو تو جریانش بودم .
من منظورم hp dv7 2040 بود که نمیدونم اومده یا نه تو ایران .
خلاصه ببخشید اگه یکم گنگ بود پست هام .![]()
سلام .
كسايي كه دنبال fw46 ميگردن عجله نكنند.حتما تا 20 روز ديگه مياد.
به نظر من صبر كنيد ارزش داره هر چند اگه خيلي نيازه ميتونين fw 490 dfb رو بگيرين.
من يكي كه صبر ميكنم.البته دارم تلاش ميكنم ببينم تو شهرستان هايي كه آشنا دارم ، نمايندگي ايران رهجوي اونجا fw46 داره يا نه.اگه باشه كه راحت يه پست سفارشه ميشه ! اونجا فروشش كمتره صد در صد![]()
فکر کنم با fw46 سری fw47 هم بیاد ، هنوز قیمتش مشخص نشده؟
اگه راست گفته باشه و جنسا تو گمرک ایران باشه یعنی باید تا آخر همین هفته بیاد، اما به قول شما الان 2 هفتست دارن میگن 10 روز دیگه میاد!
هموطور که میدونین سری fw سونی esata نداره! حالا اگه بخوایم یه هارد اکسترنال بخریم و از esata استفاده کنیم راهی هست؟
شنیدم با express card ها میشه! شما ها چیزی در موردش شنیدین؟هرچند که چندان هم اهمیت نداره!
یه سوال دیگه هم در مورد کول پد ها دارم،شنیدم ممکنه به لپتاپ آسیب برسونه! حقیقت داره؟میگن وسه usb دستگاه ضرر داره!!!!
اگر جوابمو بدین ممنون می شمنقل قول:
نوشته شده توسط Moahammad_sdt [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من میخواستم که لپ تاپی با شرائط زیر بخرم
AMD باشه
پورت SATA داشته باشه (من بعضی از مادربورد ها رو دیدم که پشتشون جای SATA هم داره)
درایور هاش راحت نصب بشه
خیلی طلایین
سلام دوستان می خواستم در مورد دو مدل زیر راهنماییم کنین... در حقیقت موندم کدوم رو انتخاب کنم : Sony , Vaio cs 230 2.4 GHz,BUS , L2 Cache , 4 GB RAM , HDD 320 GB5400 RPM, , LCD 14.1 , Intel4500 MHD1400 , Vista Home Basic ,6 Cell که با رنگش یکم مشکل دارم ... و وزنش هم زیاد تره ... Sony Corporation, P8400 2.26 Ghz,BUS 1066, L2 Cache 3 MB, 3 GB RAM , HDD 250 GB5400 RPM, DVD RW, LCD 13.3 LED - XBrite, IntelIntel 4500 MHD1500 MB , Vista Home Premium ,6 CELL که CPU کمتره !!! من واسه استفاده دانشجویی می خوام و کار سنگین که بخوام بگیرم فوقش یه نرم افزار مهندسی مطلب و یا اسپن ... قیمتش هم خیلی برام مهمه ... چون ماکسیممش دیگه 1300000 بتونم بدم ... اگه میشه راهنمایی کنین این ها کدوم واسه کار من بهتره ... آیا خوب جواب دادن ... واسه ویندوز 7 خوبه ؟ اگه قیمت های جدید رو بگین هم ممنون میشم ... راستی اسپیکرشون چطوره ؟ ممنون
دوستان من چند تا پست زدم ولی هیچکی جوابم را نداد.
من دنبال یه لپ تاپم که برنامه های سنگین را بتونه اجرا خوب اجرا کنه.و استحکام خوبی داشته باشه.
قیمت هم حدود 1 میلیون.
خودم این مدل را دیدم.
Latitude E5500
cpu : 2.4
cache: 3 M
ram: 2GB
hdd: 250+
LCD ( TFT ): 15.4 WXGA
vga: 224 GMA 4500HD
Made : Europe
سه سال گارانتی زیگورات
قیمت: 1.050.000
به نظرتون مدل خوبیه؟
مدل تو همین رنج قیمت و مشخصات دیگه چی معرفی می کنید؟
سلام.
دوستان ایا
sony Fw 490 jab
تو بازار هست؟
یعنی من اگه برم گیرم میاد؟
Last edited by merikh_merikh; 08-08-2009 at 22:23.
سلام
من میخام یک لپ تاپ بگیرم اما کمی گیج شدم آخه خیلی ها بین لپتاپ های hp و hp ... sony رو پیشنهاد میدن (بخاطر دوام سخت افزار) در صورتی که من از sony بیشتر استقبال میکنم تا hp به نظر شما کودوم بهتره؟ (از نظر سخت افزار و دوام کاری (طول عمر))
من حدود 1.500 تا 1.600 تومان میخام خرج کنم پس پیشنهاد شما چی؟
مدل vgn-fw46gu/h خوبه؟ این مدل چینی هست تا چه اندازه این موضوع عیب محصوب میشه؟ کسی میتونه کمک کنه؟
مرسی (:
و اینکه آره منم که سوال کردم fw 46 ازش خبری نیست یکی میگه هفته آینده و یکی هم میگه تا یک ماه دیگه هم نمیاد. از fw47 هم فعلا خبری نیست برای ورود به ایران...
1- به نظر من دنبال AMD نباشید. Intel بهتره.
2- باید دنبال یه مدل باشید که پورت E-sata داشته باشه. (الان مدل خاصی توی ذهنم نیست وقت سرچ کردن هم ندارم! می بخشید.)
3- معمولاً درایورها همراه با خود لپ تاپ ارایه می شن و نصبشون هم مشکل نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)