دوستان از دیروز غروب سرعت دانلود سرویس نامحدود 2 مگ پایین اومده برای کسی همینطوری شده ؟؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان از دیروز غروب سرعت دانلود سرویس نامحدود 2 مگ پایین اومده برای کسی همینطوری شده ؟؟
سلام
حدودا 25 تومنی شد با مالیات.
فرقش با نقره ای در گیگ هدیه هست همین.
این سرویس برای من که 2 مگ محدود قبلا داشتم مث شکنجه میمونه آخه شبانه تو 6 ساعت 8 گیگ دانلود میکردم.
البته یه وقت خدایی نکرده فکر نکنید داریم پسرفت میکنیم.
پرقدرت داریم در همه زمینه ها خصوصا اینترنت پیشرفت میکیم فقط اینقدر سرعت پیشرفتمون زیاده که حواسمون نیست که یه علامت منفی پشتمونه
عیدی خبری نیست ؟
پارسال اگر اشتباه نکنم یکم عیدی دادند!
یعنی برای سرویسهای نقرهای تا 22 گیگ تو هر دوره حجم با سرعت 4 مگ میده بعد میشه سرعت واقعی ؟ یه چیزی مثل مصرف منصفانه پارس آنلاین ؟
درود دوستان همین 512 نامحدود برنزی بعد اتمام ترافیک هدیه سرعتش رو چند میچرخه ؟
عیدی !!! چه عیدی بهتر از گرون تر شدن اینترنت ذغالی ایران . واقعا دم مسئولین کشور و آسیاتک درد نکنه من که بهترین عیدی عمرم رو گرفتم
ماشالله یادمه تا همین چند سال پیش وقتی عید میشد همه چیز تخفیف داشت و همه چیز ارزون میشد ولی تو این چند ساله قضیه برعکس شده و عید که میشه همه چیز گرون میشه
من ارسال کلی به دوستم روز تولدش هدیه داد اما به من امسال هیچی نداد . همه میگفتن برای مناسبت ها هدیه میده به ما که رسد خشک شد.... از اولم شانس نداشتیم ما داداش
فقط اینترنت نیست که! پارسال با 7 تومن ماشین میگرفتی امسال لپ تاپ سال بعد گوشی سال بعدش لپ لپ که جایزه ویژش ماشینه!
سرعت دقیق 512 همینه! ساعتی 216 مگ! کم بهت نمیده، داره دقیق میده
idm سرعت دانلود و اپلود با همه، سرعت واقعی دو سه کیلو کمتره
چون که شما داری با سرور ایران تست میگیری! که به هیچ دردی نمیخوره!
پینگ بیشتر به درد زود باز شدن و بازی میخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)