تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 917 از 2365 اولاول ... 417817867907913914915916917918919920921927967101714171917 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,161 به 9,170 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

سلام

از کواکسیالهای jvc مدلی هست که ارزش خرید داشته باشه؟ اخه اداره ما با یه شرکت قرارداد بسته 12 ماهه قسطی بهشون زنگ زدم بهترین مدل باندشون این بود با قیمت 200 تومن
    بابا عجب اداره توپی دارین!! عیدی میخواد سیستم بده به بچه ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

عرض سلام! دوستان من عموم سفر کاری داره میره دوبی! پلیر و این چیز ها اونجا ارزون تره یا گرون تر؟ اگه ارزون تره انقدری هست که رو بندازم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.توی باندای گرد ومدلهای شبیه به اون .مدلی هست که جای باند جلوی پراید بخوره؟منظورم روی داشبورد هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشيد ...
    يه هديونيت ميخواستم بگيرم براي سمند ( كه روش ساب و امپ و اينا نيست ! يعني اينقدر گروني شده گفتم فعلا هديونيت رو بگيرم كم كم براش چيز ميز جمع ميكنم)
    بودجه تا سقف 500 تومن نهايت يكم بالاتر ...
    توقعات :
    USB
    AUX
    CD/DVD
    صداي طبيعي و نرم ... دنبال صداي گوش خراش و ولووم خيلي زياد نيستم ( اگه بقيه سيستم رو هم براش بگيرم ( امپ و باند و ساب و ...) نميخوام تو خيابون دوپس دوپس كنم صداي دلنشين ميخوام ازش همين)
    فعلا جوري باشه كه رو همين سيستم قديمي سمند سوار شه تا بعدا بقيه سيستم رو كم كم بگيرم ( 4 تا باند هست همين!)

خودم يه كم تحقيق كردم اين مدل ها بد نبود

pioneer
    pioneer dvh 735av
    تقريبا 530 قيمتش هست

pioneer deh 5450 sd
    حدود 460 قيمت داره

pioneer deh 5250 sd
    حدود 350 قيمتش هست

pioneer deh 6450
    حدود 410
    pioneer deh 7450
    تقريبا 460

pioneer deh 8350SD
    نزديك 490

kenwood
    7016
    طرفاي 430 قيمت داره

8019
    500 يه كم بالاتر بايد قيمتش باشه

هر چند كنوود مثل اينكه با فلش ها يه كم مشكل داره و اصلا user friendly نيست ...

تو مدل هاي آلپاين هم كه همشون گرون هستن هيچي( از ظاهرشون خوشم نمياد اما از سري IDA-X خيليييييي خوشم اومد كه به نظر خيلي خوش ساخت هستن (با اينكه درايو ندارن)‌ مخصوصا 305S كه 1 تومن به بالا قيمت داشت‌! فك كنم 303 شم خوشم اومد كه LCD گرافيكي نداشت اونم 800 بود )
    كلاريون هم كه اصلا بيخيال گرونه
    از SONY و JVC هم خوشم نمياد .

حالا به نظرتون كدوم مدل ارزش خريد داره ؟ (فقط يه كم زودتر بگيد چون فردا پس فردا ميخوام برم بخرم تا موج جديد گروني نيومده!!)
    Last edited by 3FX; 27-01-2013 at 20:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام به دوستان فروم پی سی ورلد.
    حمید جان تو این چند سال که تو این فروم در خدمتتون بودم به قدری به ما لطف داشتی که روزگار فقط شاهد بوده و تشکر و هزاران تشکر گاهی کفایت نمیکند.بگذریم بابت خرید کامپ های جدید ممنونم ماشین جدید رو تحویل بگیرم سریع نصب میشن.فقط ای کاش قیمت هاش دیگه ثابت بمونه که واقعا سنگین شد خرید این دفعه

عرض سلام! دوستان من عموم سفر کاری داره میره دوبی! پلیر و این چیز ها اونجا ارزون تره یا گرون تر؟ اگه ارزون تره انقدری هست که رو بندازم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
    به درد سر خریدش نمی ارزه دوست خوب من.
    شما یه جنس رو از اونجا میخرید به فرض درسته؟ با چه گارانتی و ضمانت نامه ای از اون گذشته چقدر تفاوت بین قیمت اجناس هست؟
    به نظر من منتفی هست.

سلام.توی باندای گرد ومدلهای شبیه به اون .مدلی هست که جای باند جلوی پراید بخوره؟منظورم روی داشبورد هستش
    سلام میزان بودجتون؟

سلام دوستان خسته نباشيد ...
    يه هديونيت ميخواستم بگيرم براي سمند ( كه روش ساب و امپ و اينا نيست ! يعني اينقدر گروني شده گفتم فعلا هديونيت رو بگيرم كم كم براش چيز ميز جمع ميكنم)
    بودجه تا سقف 500 تومن نهايت يكم بالاتر ...
    توقعات :
    USB
    AUX
    CD/DVD
    صداي طبيعي و نرم ... دنبال صداي گوش خراش و ولووم خيلي زياد نيستم ( اگه بقيه سيستم رو هم براش بگيرم ( امپ و باند و ساب و ...) نميخوام تو خيابون دوپس دوپس كنم صداي دلنشين ميخوام ازش همين)
    فعلا جوري باشه كه رو همين سيستم قديمي سمند سوار شه تا بعدا بقيه سيستم رو كم كم بگيرم ( 4 تا باند هست همين!)

خودم يه كم تحقيق كردم اين مدل ها بد نبود

pioneer
    pioneer dvh 735av
    تقريبا 530 قيمتش هست

pioneer deh 5450 sd
    حدود 460 قيمت داره

pioneer deh 5250 sd
    حدود 350 قيمتش هست

pioneer deh 6450
    حدود 410
    pioneer deh 7450
    تقريبا 460

pioneer deh 8350SD
    نزديك 490

kenwood
    7019
    طرفاي 430 قيمت داره

8019
    500 يه كم بالاتر بايد قيمتش باشه

هر چند كنوود مثل اينكه با فلش ها يه كم مشكل داره و اصلا user friendly نيست ...

تو مدل هاي آلپاين هم كه همشون گرون هستن هيچي( از ظاهرشون خوشم نمياد اما از سري IDA-X خيليييييي خوشم اومد كه به نظر خيلي خوش ساخت هستن (با اينكه درايو ندارن)‌ مخصوصا 305S كه 1 تومن به بالا قيمت داشت‌! فك كنم 303 شم خوشم اومد كه LCD گرافيكي نداشت اونم 800 بود )
    كلاريون هم كه اصلا بيخيال گرونه
    از SONY و JVC هم خوشم نمياد .

حالا به نظرتون كدوم مدل ارزش خريد داره ؟ (فقط يه كم زودتر بگيد چون فردا پس فردا ميخوام برم بخرم تا موج جديد گروني نيومده!!)
    سلام
    پخش های آلپاین و کلاریون عالی هستند اما قیمت نسبتا بالایی هم دارند.
    به نظر من شما به خرید 7016 قناعت کنید که با قیمت مناسب صدای نسبتا بهتری به مابقی دارند.
    این نکته هم در نظر داشته باشید خرید پخش هایی مثل اکس 303 و 305 تنها کافی نیست و صدای واقعی این دو پخش و کلا بعضی پخش های آلپاین ، همراه با پروسسور کاملا مشخص میشود.
    Last edited by mohamad reza_2010; 27-01-2013 at 19:13.

6. 6 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام به دوستان فروم پی سی ورلد.
    حمید جان تو این چند سال که تو این فروم در خدمتتون بودم به قدری به ما لطف داشتی که روزگار فقط شاهد بوده و تشکر و هزاران تشکر گاهی کفایت نمیکند.بگذریم بابت خرید کامپ های جدید ممنونم ماشین جدید رو تحویل بگیرم سریع نصب میشن.فقط ای کاش قیمت هاش دیگه ثابت بمونه که واقعا سنگین شد خرید این دفعه

به درد سر خریدش نمی ارزه دوست خوب من.
    شما یه جنس رو از اونجا میخرید به فرض درسته؟ با چه گارانتی و ضمانت نامه ای از اون گذشته چقدر تفاوت بین قیمت اجناس هست؟
    به نظر من منتفی هست.

سلام میزان بودجتون؟

سلام
    به نظر من شما به خرید 7016 قناعت کنید که با قیمت مناسب صدای نسبتا بهتری به مابقی دارند.
    این نکته هم در نظر داشته باشید خرید پخش هایی مثل اکس 303 و 305 تنها کافی نیست و صدای واقعی این دو پخش و کلا بعضی پخش های آلپاین ، همراه با پروسسور کاملا مشخص میشود.
    خیلی ممنونم از جوابتون! یه سوال هم خیلی وقت پیش کردم محبت کنین اونم راهنماییم کنین! بدون آمپ باند 6964 بذارم یا 6974؟ چون قیمتاشون فقط 20 فرق داره پرسیدم و الا می دونم بدون آمپ از نیروی کاملشون استفاده نمی شه! بازم ممنونم استاد بزرگ.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

9

سلام
    بله واقعا کیفیتشون بالا هست اما از نظر قیمت ...
    من فردا میرم میخرم این پخش رو ... فقط شنیدم یه کم زیاد هنگ داره و با فلش ها مشکل داره یکم درسته این قضیه ؟

ببخشید من باز مزاحم میشم اما به عنوان آخرین لطف اگر امکانش هست یک امپ و باند خوب هم برای این هدیونیت معرفی کنید حدود قیمتش رو هم بگید که بعدش اونا رو هم تهیه کنم .

درضمن دوست عزیز یک سوال هم داشتم شاید زیاد مربوط نباشه اما خوب این تحریم و قیمت دلار چه کرده که ...
    یک جفت باند SONY نسبتا قدیمی (برای ضبط کاست خور بوده فک کنم) اما کاملا نو (آکبند هست فک کنم) تو خونه افتاده بود توانش 30 وات هست (فکر کنم الان rms تقریبا باید 70 باشه برای باندهای جدید و این باند خیلی ضعیف هست احتمالا درسته ؟ )
    آیا از باند دیفالت خود سمند تو درهای جلو بهتر هست ؟؟ (اصلا باند فابریک سمند قدیمی ها تو در جلو چه مارکی هست ؟ چند وات هستش ؟) ارزش داره خودم عوضش کنم ؟ چون کوچیکه فک کنم جا بشه ...
    چون تا جایی که میدونم مال 206 در جلوش 15وات هست البته سایزش باید 11سانت باشه .

باندهای عقب سمند چی ؟ اصلا کسی میدونه مارکش چی هست و چند وات هست؟
    برای عقبش میشه از کامپوننت استفاده کنم ؟ درواقع از چه باندي استفاده کنم دیگه نیازی به تعویض قسمت فلزی عقب با چوب برش خورده mdf و ... رو نداره دیگه ؟ کیفیت صدا خوب میشه اصلا با این تز بیخودی ما ؟ آمپلی چی ببندم ؟
    البته من که زیاد سردر نمیارم از این چیزا ممنون میشم راهنمایی کنید شما ( اگرم جایی رو سوتی دادم از ما بگذرید !)
    اینم عکسهاش هست :

Last edited by 3FX; 28-01-2013 at 19:15.

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

خیلی ممنونم از جوابتون! یه سوال هم خیلی وقت پیش کردم محبت کنین اونم راهنماییم کنین! بدون آمپ باند 6964 بذارم یا 6974؟ چون قیمتاشون فقط 20 فرق داره پرسیدم و الا می دونم بدون آمپ از نیروی کاملشون استفاده نمی شه! بازم ممنونم استاد بزرگ.
    اگه اصلا قصد اضافه کردن آمپ تو آینده رو نداشته باشی خب 6964 بهتر با پخش خوب درایو میشه صداشم هم خوبه تیوترشم از 6963 قدیم بهتره
    یه مدل هم حمید آقا به من معررفی کردن که گفتن بدون آمپ خوب جواب میده 6930 سونی که 50 واتی هست من صداشو نشنیدم ولی وقتی حمید آقا گفته پس حتما از 6964 بهتره
    اگه هم قصد اضافه کردن آمپ داری یه باند آمپ خور دیگه جز 6974 پیدا کن که به قیمتش نمی ارزه

10. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اگه اصلا قصد اضافه کردن آمپ تو آینده رو نداشته باشی خب 6964 بهتر با پخش خوب درایو میشه صداشم هم خوبه تیوترشم از 6963 قدیم بهتره
    یه مدل هم حمید آقا به من معررفی کردن که گفتن بدون آمپ خوب جواب میده 6930 سونی که 50 واتی هست من صداشو نشنیدم ولی وقتی حمید آقا گفته پس حتما از 6964 بهتره
    اگه هم قصد اضافه کردن آمپ داری یه باند آمپ خور دیگه جز 6974 پیدا کن که به قیمتش نمی ارزه
    6974 نمی ارزه؟ آخه مدل های دیگه خیلی اختلاف قیمت داره این از 6964 همش 20 تا گرون تره جنس ووفر شونم یکیه! والا بی شک 6964 میگرفتم!
    6930 سونی تو نت 150 وات rms قدرت نوشتن براش xs-gtx6930l!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    دوستای عزیز با بودجه 500-600 تومن یه پخش + دو تا بلندگو به نظرتون چی بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •