در تهران من خودم 230 خریدم ولی یکی از آشنا ها 200 خریده بود . ولی 230 تا 240 است .
فعلا PSP هایی که توایرانه پایینه 5.3 است احتمالا سونی با فرم ویر بالاتر رو عرضه کرده یا عرضه می کنه .
![]()
در تهران من خودم 230 خریدم ولی یکی از آشنا ها 200 خریده بود . ولی 230 تا 240 است .
فعلا PSP هایی که توایرانه پایینه 5.3 است احتمالا سونی با فرم ویر بالاتر رو عرضه کرده یا عرضه می کنه .
![]()
من راک باند رو دان کردم وقتی میریزم تو گیم نمیاد باید چه کار کنم؟؟؟؟
چرا می ریزی تو گیم ؟
توی همون فولدر iso بریز
بعد هم یه text توی گیم بساز
اینقدر نگو 5.3 همه رو گمراه می کنیفعلا PSP هایی که توایرانه پایینه 5.3 است احتمالا سونی با فرم ویر بالاتر رو عرضه کرده یا عرضه می کنه .![]()
هر کس می خواد psp بگیره فریمویرشو چک کنه که 5.03 یا کمتر باشه
اگه بیشتر باشه چی میشه؟چقدر دردسر داره پی اس پی(ایکس باکس رو یه دقیقه رفتیم گرفتیم : دی)
اگه بیشتر باشه 30 40 هزار تومن می دی براش بازی می خری یا به عنوان pmp ازش استفاده می کنی
از فاير فاكس اخرين نسخه 3.5 اگه اشتباه نكنم؟؟!!! با همه مرورگرها امتحان كردم اما به زور باز ميشه پسر خاله منم همين مشكل رو داشت سرعت اينترنتمم بالا هست سايت هاي سنگين تر از اينو در عرض چند ثانيه باز ميكنه اما اين سايت رو نه!!!!
درود
من با اینترنت ذغالی در کمتر از 10 ثانیه سایت رو به طور کامل(با تمام عکس ها) باز کردم توسط Opera
کلا" بعضی ISP ها با بعضی سایت ها مشکل دارن . شاید مشکل شما هم این باشه
توی iso هم که میریزم چیزی نشون نمیده.
5 تا تیکه بوده همش ریخته تو یه پوشه
باس چی کار کنم
Last edited by *QWERT*; 20-07-2009 at 18:09.
اگه آخرش 001 و 002 و ... هست باید با برنامه HJSplit همش رو یکی کنی بعد بریزیش توی iso
برنامه رایگان هست و اگه سرچ تو گوگل کنی پیدا می شه
نه بابا یه عالمه فایل است.
آقا علی کجایی؟؟ البته از دوستان هر کی میتونه کمک کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)