تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 917 از 1667 اولاول ... 41781786790791391491591691791891992092192796710171417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,161 به 9,170 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان من بازی dark sector را نصب کردم ولی وقتی روی ایکن بازی کلیک می کنم این ارور میده
    this application has failed to start because x3 audio 1_2.dllwas not found.re-installing the appliction may fix this problem

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

فایل ها رو اکسترا کردم تو یک پوشه بعدش ؟
    خوب دیگه. فایل setup رو اجرا کن. تا بازی نصب بشه.

3. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما میخوای بگی که وقتی آدرس این فایلvcredist.ms رو در قسمت browes قرار میدی این اخطار میاد!!؟؟
    تو سی دی که همچین فایلی نبود ولی تو اونجا که بازی نصب میشه یه فولدر بود به اسمUtilities که درونش vcredist_x86.exe این فایل است و پس از اجراش همون مراحل قبل طی میشه و همون پیغام میاد اگه browes کنی باید فایلی رو open کنی که با فرمت msi باشه اما تو فولدر Utilities فایلی با پسوند exe هست واسه همین هیچی تو اون پنجره جستجو گر یعنی browes نمایش داده نمیشه .وقتی بازی نصب میشه به طور کامل یک سری برنامه هایی که برای اجرای بازی لازم هست به طور خودکار بالا میاد که اولیش vcredist.msi است واسه همین وقتی این نصب نمیشه منم کنسل میکنم و بعد برنامه های دیگه هم نصب نمیشه.
    حالا چی کار کنم؟
    ببخشید زیاد سوال میکنم ؟

داره خودمونی میشه مروارید30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام

دوستان من بازی gta 5 یا همون سن اندریاس رو گرفتم 1 دی وی دی هست نصب کردم ولی اصلا اجرا نمی شه

dirx9 رو هم نصب کردم هیچ اروری هم نمی ده وقتی رو ایکن بازی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته

دوستان کسی اگه می دونه مشکل کجاست راهنمائی کنه در ضمن سیستم هم بالاست 8500 گرافیک 2 گیگ رم

ممنونم

ویندوزت چیه ؟ به نظرم مشکل از ویندوزت باشه باید میندوز رو تعویض کنی . اگه sp3 باشه عالیه

داره خودمونی میشه Ata Assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ManhattaN

پيش فرض

من وقتی بازی ArmA2 رو اجرا میکنم و زمانیکه بعضی مرحله ها میخوان load بشن خود به خود از بازی در میاد و ارور out of memory میده.لطفا علت رو توضیح بدین.اینم سیستم من:
    nvidia GF 8600GTS
    Ram:2gig
    cpu:intel 3.4

داره خودمونی میشه مروارید30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من وقتی بازی ArmA2 رو اجرا میکنم و زمانیکه بعضی مرحله ها میخوان load بشن خود به خود از بازی در میاد و ارور out of memory میده.لطفا علت رو توضیح بدین.اینم سیستم من:
    nvidia GF 8600GTS
    Ram:2gig
    cpu:intel 3.4

به نظرم اون درایوی که بازی نصبه یا درایو c شما پر شده است .

داره خودمونی میشه Ata Assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ManhattaN

پيش فرض

نه پر نیست.یه اعدادی رو میاره.و میگه ماله من از اون مقدار کمتر.تو بیشتر مرحله ها این مشکل رو دارم.

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

تو سی دی که همچین فایلی نبود ولی تو اونجا که بازی نصب میشه یه فولدر بود به اسمUtilities که درونش vcredist_x86.exe این فایل است و پس از اجراش همون مراحل قبل طی میشه و همون پیغام میاد اگه browes کنی باید فایلی رو open کنی که با فرمت msi باشه اما تو فولدر Utilities فایلی با پسوند exe هست واسه همین هیچی تو اون پنجره جستجو گر یعنی browes نمایش داده نمیشه .وقتی بازی نصب میشه به طور کامل یک سری برنامه هایی که برای اجرای بازی لازم هست به طور خودکار بالا میاد که اولیش vcredist.msi است واسه همین وقتی این نصب نمیشه منم کنسل میکنم و بعد برنامه های دیگه هم نصب نمیشه.
    حالا چی کار کنم؟
    ببخشید زیاد سوال میکنم ؟
    نمی دونم تا حالا این مورد رو نشنیده بودم که در حین نصب یه برنامه یه فایلی رو بخواد که توی سی دی موجود نیست ولی یه پیشنهاد چون این برنامه همراه با بازیهای زیادی نصب میشه ببین می تونی یه بازی پیدا کنی که این فایل توش باشه به احتمال زیاد وقتی این فایل رو رد کرد دوباره ازت میخواد که سی دی اصلی رو بگذاری توی dvd rom ببین با این روش مشکلت حل میشه؟
    نه پر نیست.یه اعدادی رو میاره.و میگه ماله من از اون مقدار کمتر.تو بیشتر مرحله ها این مشکل رو دارم.
    خوب شما به صورت کامل یه عکس از اخطارت بگذار تا بجه ها بیشتر بتونند کمکت کنند...

داره خودمونی میشه amb12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

2 هسته ای هستش چطور مگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان من بازی dark sector را نصب کردم ولی وقتی روی ایکن بازی کلیک می کنم این ارور میده
    this application has failed to start because x3 audio 1_2.dllwas not found.re-installing the appliction may fix this problem

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •