سلام دوستان من بازی dark sector را نصب کردم ولی وقتی روی ایکن بازی کلیک می کنم این ارور میده
this application has failed to start because x3 audio 1_2.dllwas not found.re-installing the appliction may fix this problem
سلام دوستان من بازی dark sector را نصب کردم ولی وقتی روی ایکن بازی کلیک می کنم این ارور میده
this application has failed to start because x3 audio 1_2.dllwas not found.re-installing the appliction may fix this problem
خوب دیگه. فایل setup رو اجرا کن. تا بازی نصب بشه.
تو سی دی که همچین فایلی نبود ولی تو اونجا که بازی نصب میشه یه فولدر بود به اسمUtilities که درونش vcredist_x86.exe این فایل است و پس از اجراش همون مراحل قبل طی میشه و همون پیغام میاد اگه browes کنی باید فایلی رو open کنی که با فرمت msi باشه اما تو فولدر Utilities فایلی با پسوند exe هست واسه همین هیچی تو اون پنجره جستجو گر یعنی browes نمایش داده نمیشه .وقتی بازی نصب میشه به طور کامل یک سری برنامه هایی که برای اجرای بازی لازم هست به طور خودکار بالا میاد که اولیش vcredist.msi است واسه همین وقتی این نصب نمیشه منم کنسل میکنم و بعد برنامه های دیگه هم نصب نمیشه.
حالا چی کار کنم؟
ببخشید زیاد سوال میکنم ؟![]()
ویندوزت چیه ؟ به نظرم مشکل از ویندوزت باشه باید میندوز رو تعویض کنی . اگه sp3 باشه عالیه
من وقتی بازی ArmA2 رو اجرا میکنم و زمانیکه بعضی مرحله ها میخوان load بشن خود به خود از بازی در میاد و ارور out of memory میده.لطفا علت رو توضیح بدین.اینم سیستم من:
nvidia GF 8600GTS
Ram:2gig
cpu:intel 3.4
به نظرم اون درایوی که بازی نصبه یا درایو c شما پر شده است .
نه پر نیست.یه اعدادی رو میاره.و میگه ماله من از اون مقدار کمتر.تو بیشتر مرحله ها این مشکل رو دارم.
نمی دونم تا حالا این مورد رو نشنیده بودم که در حین نصب یه برنامه یه فایلی رو بخواد که توی سی دی موجود نیست ولی یه پیشنهاد چون این برنامه همراه با بازیهای زیادی نصب میشه ببین می تونی یه بازی پیدا کنی که این فایل توش باشه به احتمال زیاد وقتی این فایل رو رد کرد دوباره ازت میخواد که سی دی اصلی رو بگذاری توی dvd rom ببین با این روش مشکلت حل میشه؟
خوب شما به صورت کامل یه عکس از اخطارت بگذار تا بجه ها بیشتر بتونند کمکت کنند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)