آخه من یه برنامه رو تبلت نصب کردم دانلود و آپلود رو با هم جمع میزنه میگه ولی بازم خیلی بیشتر مصرف واقعیشه
آخه من یه برنامه رو تبلت نصب کردم دانلود و آپلود رو با هم جمع میزنه میگه ولی بازم خیلی بیشتر مصرف واقعیشه
گند سرویس شبانه اردبیل (نا محدود ) هم در اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گند سرویس شبانه اردبیل (نا محدود ) هم در اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب ازمایشی یه بسته نامحدود فعال کردم متوسط ساعتی 3.5 گیگ دانلود داشت.
ولی باز نباید گول ایرانسل رو خورد چون بعد از یه مدت برش میداره و همون قیمت های مزخرفش رو باقی میزاره.
ایرانسل شرکت دزدی هست و برای رضا خدا هم موش نمی گیره موندم این بسته های نامحدود رو داده بیرون عوضش داره از کجا ملت رو می چاپه؟
خب باز جای شکر داره که ایرانسل تا حدی براه راست هدایت شد. باز هی بگین تنبیه کار بدیه و باعث پرخاشگری بچه میشه
نکتش اینه که برای سیمکارتهای اعتباری خوبه. چون اگه به هر علت حجمش تموم بشه مالک سیمکارت اعتباری ضرری نمیکنه ولی برای سیمکارت دائمی ناغافل قبض های هولناک میاد
Last edited by HardwareMaster; 30-01-2015 at 10:57.
تست 4g ایرانسل تبریز
[SPOILER][/SPOILER]
الان در قیاس با همراه اول که یکی دو ماه پیش تبریز سرعت عالی می داد خیلی بهتره.
کدوم خیابون گرفتی اینو ؟
تنهای اول تو محله ما که آنتنش -99 هستش سرعتش تا 5 مگ میره بالا ولی خونه ما آنتن نداره
نسل 4 ایرانسل هم که بیخ گوشمونه ولی کو گوشی
ولی نسل 3 من بیشتر از نسل 4 توئه![]()
میدان ساعت
اتفاقا آنتن mci برای من هم دقیقا همینه
خارج از خونه تو محله کامل آنتن میده داخل خونه نه
تا سه ماه پیش سرعت 8 مگابیت در ثانیه باهاش میگرفتم ولی الان به زور به 2.5 3 برسه به نظرم مشترکین 3g زیاد شده ولی پهنای باند رو افزایش ندادند.
اما ایرانسل چه خارج از خونه و چه داخل خونه فول آنتن میده سرعتش هم فعلا عالیه یعنی سرعت بالاتر از این من شخصا تجربه نکردم.
شما سرور رو از setting بذار روی باکو و اونم یک تستی بزن تا نتیجه ای واقعی تر بشه گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)