تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 916 از 2199 اولاول ... 416816866906912913914915916917918919920926966101614161916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,151 به 9,160 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس 512 یکساله، ساعت 11:20 صبح، یعنی ساعت خوش!
    این را گذاشتم تا دیگران بدونند مبین نت یعنی چه؛ آخه بعضی دوستان انگار روی خود سرور نشسته اند و هر کی ندونه فکر میکنه، مبین بهترین وایمکس خاورمیانه است!
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 2068012029.png  

2. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

داداش طرفه ما خیلی خوب کار میکنه، من علاقه ای به تعریف ندارم،اما از اکثره شرکت ها نت گرفتم ولی مبین در مقایسه با اونا بهتره، حتی چن روزه که اینجا adsl اکثره شرکت ها افت شدیدی کرده من از 2 تا 8 راحت 50 دان میکنم
    ممکنه شرایط برای یکی دیگه فرق کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس 512 یکساله، ساعت 11:20 صبح، یعنی ساعت خوش!
    این را گذاشتم تا دیگران بدونند مبین نت یعنی چه؛ آخه بعضی دوستان انگار روی خود سرور نشسته اند و هر کی ندونه فکر میکنه، مبین بهترین وایمکس خاورمیانه است!
    سرویس شما دقیقا 512 هست.مشکلش چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرویس شما دقیقا 512 هست.مشکلش چیه؟

مشکل؟ ببین توی ساعت خوبش باید دستکم 64 را بزنه، نه 50.
    این را برای دوستانی گذاشتم که با 512، بیشتر از 130 دانلود دارند. این قضیه در وایمکس نیست؛ یعنی شما ممکنه کمتر از سرعت وعده داده شده بگیری، ولی بیشتر نه.
    در حالی که ADSLدارها، راحت تا سه چهار برابر سرعت خریده شده دانلود دارند.
    بروید در تاپیکهاشون ببینید از چی مینالند. مثلاً از اینکه با سرعت 128، نمیتونند در ساعت رایگان بیشتر از 50 دانلود کنند. من با 512 در ساعت رایگان گاهی نمیتونم صفحه باز کنم!
    آخه یکی میآد اینجا فکر میکنه وایمکس بهترین اینترنته؛ بعد مثل ما گول میخوره و یه مودم 110 تا 200 تومنی میمونه رو دستش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزيز سرويس شما 400kbps هست و اگه قرار دادي رو كي بستي بخوني. ميبيني كه مشكلي وجود نداره تو اپراتورت

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

والا اینجا adsl دار ها می نالند که با 512 یا حتی 1 مگ دانلودشون تا 4 یا 5 بیشتر نمیره ( از 1 تا 8 صبح منظورمه ) .
    تو ایران اینترنت خریدن مونده به شانسه آدم.ممکنه یه جا مبین خوب باشه یه جا مخابرات.کلا ما اینترنت خریدنی داریم شانسی کار میکنیم.من خودم انقد از adsl ضربه خوردم که مجبور شدم مبین بگیرم.ولی فرمایشه شما هم درسته.چون دوست من که مثله من 128 داره و منطقش فرق میکنه حتی روزا با 3-4 هم نمیتونه دان کنه....کلا شانسیه...دی:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مشکل؟ ببین توی ساعت خوبش باید دستکم 64 را بزنه، نه 50.
    این را برای دوستانی گذاشتم که با 512، بیشتر از 130 دانلود دارند. این قضیه در وایمکس نیست؛ یعنی شما ممکنه کمتر از سرعت وعده داده شده بگیری، ولی بیشتر نه.
    در حالی که ADSLدارها، راحت تا سه چهار برابر سرعت خریده شده دانلود دارند.
    بروید در تاپیکهاشون ببینید از چی مینالند. مثلاً از اینکه با سرعت 128، نمیتونند در ساعت رایگان بیشتر از 50 دانلود کنند. من با 512 در ساعت رایگان گاهی نمیتونم صفحه باز کنم!
    آخه یکی میآد اینجا فکر میکنه وایمکس بهترین اینترنته؛ بعد مثل ما گول میخوره و یه مودم 110 تا 200 تومنی میمونه رو دستش.
    با توجه به تست سرعتی که گذاشتین پهنای باند شما 0.5 مگابیت بر ثانیه معادل 512 کیلوبیت بر ثانیه هست.که اگر تقسیم بر 8 بشه سرعت شما میشه 64 کیلوبایت بر ثانیه.پس با توجه به تست سرعت سرعت شما 64 هست نه 50.من خودم سرویس 1 ساله با مودم به اصطلاح رایگان داشم که سرعتم رو 68 ثابت بود و شبها هم حدود 1.5 گیگ دانلود می کردم.و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم.دوست من ،من تاپیک همه شرکتها رو خوندم.توی همه شرکتها مشتری هایی که با سرویسشون مشکل دارن هستن.متاسفانه تعدادشون هم کم نیست.دقیقا همین مشکلاتی خیلیا اینجا ازش مینالن برای خیلیای دیگه هم که از adsl استفاده می کنن وجود داره.چون کیفیت ارائه سرویس همه جا به دلیل زیرساخت های متفاوت یکسان نیست.فراهم بودن زیرساخت ها،تعداد یوزرها،و ... هست که کیفیت سرویس رو مشخص میکنه و چون زیرساخت های ارتباطی ما دربه داغونه و تعداد یوزرهامون هم روز به روز داره زیاد تر میشه با این وضع طبیعیه که این اتفافات رخ میده.حالا یه جا یوزرها به نسبت کم اند و زیرساخت ها مناسبت هستند کیفیت سرویس خوب در میاد و یه جای دیگه نه.و به قول دوستمون bina شانسیه.اینکه منطقه شما جوابگو هست یا نه...
    بدرود

9. 2 کاربر از alireza.h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزيز سرويس شما 400kbps هست و اگه قرار دادي رو كي بستي بخوني. ميبيني كه مشكلي وجود نداره تو اپراتورت
    والا تو قرارداد من که همچین چیزی نوشته نشده. میشه یه عکسی یا لینکی بگذارید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با توجه به تست سرعتی که گذاشتین پهنای باند شما 0.5 مگابیت بر ثانیه معادل 512 کیلوبیت بر ثانیه هست.که اگر تقسیم بر 8 بشه سرعت شما میشه 64 کیلوبایت بر ثانیه.پس با توجه به تست سرعت سرعت شما 64 هست نه 50.من خودم سرویس 1 ساله با مودم به اصطلاح رایگان داشم که سرعتم رو 68 ثابت بود و شبها هم حدود 1.5 گیگ دانلود می کردم.و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم.دوست من ،من تاپیک همه شرکتها رو خوندم.توی همه شرکتها مشتری هایی که با سرویسشون مشکل دارن هستن.متاسفانه تعدادشون هم کم نیست.دقیقا همین مشکلاتی خیلیا اینجا ازش مینالن برای خیلیای دیگه هم که از adsl استفاده می کنن وجود داره.چون کیفیت ارائه سرویس همه جا به دلیل زیرساخت های متفاوت یکسان نیست.فراهم بودن زیرساخت ها،تعداد یوزرها،و ... هست که کیفیت سرویس رو مشخص میکنه و چون زیرساخت های ارتباطی ما دربه داغونه و تعداد یوزرهامون هم روز به روز داره زیاد تر میشه با این وضع طبیعیه که این اتفافات رخ میده.حالا یه جا یوزرها به نسبت کم اند و زیرساخت ها مناسبت هستند کیفیت سرویس خوب در میاد و یه جای دیگه نه.و به قول دوستمون bina شانسیه.اینکه منطقه شما جوابگو هست یا نه...
    بدرود
    بخشهایی از آخرین صفحات تاپیک ADSLدارها:
    تاپیک کلی ADSL:
    سلام من الان 256 نامحدود مخابرات دارم. تو روز و حالت معمولی بین 50 تا 75 سرعت دانلودش متغیره . قبلا هم ( یعنی 2 سال پیش و قبل از دوران شیرین و دوست داشتنی خدمت سربازی) پارس آنلاین داشتم. به نظر من کیفیت مخابرات از پارس آنلاین کمتره -

صبانت:
    یعنی 100 کمه؟ سرعت من در بهترین شرایط ودوران خود 100 بود ازش راضی هم بودم.الان زیر 40 هست .دیشب حدود 600 مگ تو 5 ساعت زده تازه تو این چند شب بهترین سرعت رو داشته
    شبانه من از 230kb/s کم تر نمیداد ولی الان به زور به 80 میرسه

پارس آنلاین:
    سرویس هم فعلا 128 ، 2گیگ (همون طرح رایگان) ، شهر رشت
    سرعت دانلود زیر 220 اصلا نمیاد، شب هم سرعت بجز یه مدت کوتاهی که 50-60 شد بقیش بالای 200 بود(البته ظاهرا این طرح رایگان تابستانه دانلود شبانه رایگان نداره!!!)
    سلام، اینا واسه تبلیغه، سرعت 128 با 256 فرق نداره زیاد.من 256 دارم و الان سه هفتس شبا 500 مگ هم دانلود نمی کنم، سرعتش خیلی نوسان داره و به ندرت پیش میاد شبا و روزا مثل هم باشه، البته سرعت روز خوبه و از 120 کمتر نشده تا به حال

مخابرات خوزستان:
    داداش خوب کاری نداره . اگه میخوای بدونی موقتی یا نه برو توی تنظیمات مودم ببین downstream روی چنده . که به احتمال زیاد روی 2000 به بالا بستن . فکر کنم درست کردن برات . الان سرعت دانلودت 290 ایناست درسته ؟! برای 2 مگ باید 250 اینا باشه . برای شما فکر کنم بالاتر هم بستن .

نمیدونم کاربران عوض شده اند یا مبین نت برای همه خوب شده و من استثناء هستم یا شاید عادت کرده اند؟

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

قیمت 128 نامحدود چنده؟سرعت دانلودش چقدره؟سرعت توی شهرهای مختلف فرق داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •