کسی تونسته داخل سون64بیتی(لپ تاپ) pes10 رو نصب و اجرا کنه؟
موقع نصب ارور میده میگه شما یه setup در حال اجرا داری؟
کسی تونسته داخل سون64بیتی(لپ تاپ) pes10 رو نصب و اجرا کنه؟
موقع نصب ارور میده میگه شما یه setup در حال اجرا داری؟
بر روی بازیکن مورد نظر مربع(شوت)رو بزن.آقا سلام.من خودم یه عمریه PES بازم. ولی نمیدونم کجا باید برم تا Captain تیمم رو عوض کنم. تیمم آ اس رم هستش و به جای اینکه آقای توتی Captain باشه سیسینیو ! شاخ شده. اگه میشه یه گوشه چشمی هم به ما داشته باشید. ممنون
-----------------------
کسی نمیخواد جواب من رو بده؟!!
:
قسمت scout توی مد bal برای چیه؟
شما از لیست بازیکنها روی هر بازیکنی که بخوای کلید مربع بزنی کاپیتان میشه
بله من نصب کردم الانم دارم بازی میکنم براحتی![]()
توی Become a Legend مگه Scout داره ؟ من چرا نمیبینمش یس ؟
ولی کلا scout به مربی میگن که جوونا رو زیر نظر داره و دنبال کشف استعدادای جوون هست خلاصه .
بالای قسمتی که سیو میکنی نوشته!!توشم میرم برای هرپست میتونم یه بازیکن انتخاب کنم.کسی میدونه چیه؟
ما آخرش نفهمیدیم که پچ میتونه مشکل داوری رو حل کنه یا نه؟
توی کیت سرور های 9.1 فکر کنم به بعد توی قسمت config دو تا جا وجود داره یکی به نام REFEREES (Replay)y
یه قسمت هم به نام REFEREES (Gameplay) اگر پچی بتونه در داوری تغییری ایجاد کنه احتمالا توی این قسمت
اگر هم نه لطفا دوستان یه توضیحی در مورد این قسمت ها و کلا قسمت های config کیت سرور ها بگن
با تشکر شهاب y
هیچی واسه آنلاین هست که بعضی باگ ها رو برطرف می کنه داوری هم همون گند سابقه
مسیر ویستا و 7 رو نمی دونم می تونی این اسم رو توی درایو C سرچ کنی: dt0f اگه حجمش 19 مگ اینا باشه آخرین آپدیت هست فقط یه دونه اش هم توی مسیر نصب بازیه که اون هیچه جمش باید حدود 19 مگ اینا باشه
البته اگه از XP استفاده می کنی توی این مسیره (توضیح توی این مسیر بعضی فولدر ها هایدن هستند)
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
نه نشده فرصت نمی کنم زیاد تا وقتی هم ندونم که چطوری می شه به فایل های String دسترسی پیدا کرد هیچ انگیزه ای نخواهم داشت. حتما باید بدونم چطوری میشه Other League A و B رو تغییر نام داد
کرک که همون قبلیه هست پچ رو هم از همون گیم کپی می تونی بگیری
کرک رو از اینجا بگیر جدیدا یه 10 مگابایتی اختصاصی برای 1.03 گذاشته
اینم لینکی که می تونی هرکدوم از پچ های 1 و 2 و 3 رو دانلود کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل فرانت هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمی دونم فکر کنم واسه دکوره
نه اصلا حداقل من که ندیدم نه پنالتی در کار هست و نه عدالتی در قضاوت همون حرکتی که برای حریف خطا می گیره کپی همون حرکت بر روی شما انجام بشه خطا اعلام نمی کنه و کماکان تکل های مرگبار از دید داور شرعا حلال هست و پاداش اخروی داره
Last edited by Spaniuly; 28-12-2009 at 22:02.
با تشکر از جواب شما من منظورت از فرانت نفهمیدم
نمیدونم چی باید جایگزین نقطه چین کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)