تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 916 از 1042 اولاول ... 4168168669069129139149159169179189199209269661016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,151 به 9,160 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام من هم مثل همه سرعت دانلودم تو شب میاد پایین اما به طرزی عجیب... من یه دانلود میکنم نصف سرعت بهم میده جند دانلود میکنم نسبتا کامل میشه... کسی میدونه مشکل از کجاست؟ از سیستممه؟ آخه پهنای باندم رو بهش میرسه اما من میخوام تک فایل حجیم دانلود کنم... لطفا اگه کسی میدونه ینظری بده

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

1 مگ نامحدود چقدر سرعتش باشه استاندارد ؟ 156 درسته ؟

ایا این قیمت ارزش داره بخرم ؟

اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با ترافیک نامحدود با اشتراک 1 به 10در 1 ماه 383200 ريال
    1Mbit محدود سرعتش معمولا حدود 150 هست اما نامحدود رو که دیگه اینقدر محدود میکنن که خود آدم پشیمون میشه.
    یا باید از کسانی که این سرویس رو از ISP مورد نظر شما گرفتن سوال کنید یا اینکه از خود اون شرکت بخواین که صادقانه سرعت واقعی رو برای سرویس مورد نظر بهتون بگن...

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من از شرکت مخابرات لرستان دارم از روز اولی که ازش گرفتم تا الان پینگش با ایران نسبتا خوب بود و با 4.2.2.4 هم بین 150 - 200 متغیر میشد ولی مشکل پکت لاست شدید داشت . در واقع تو یکسال و خورده ای که داشتم همین وضعیت بود ااما الان چندروز هست که پکت لاستش از بین رفته و سرعت دانلودش هم یه مقدار رفته بالا ولی در عوض پینگ خیلی مزخرف هست. با 4.2.2.4 که الان چندروزه که از 250 تا 600 میره. بعد جالبه با سایت دانشگاه خودمون که سرورش تو شهرمون هست پینگ میگیرم قبنا ثابت رو 30 بود الان رفته رو 200 حتی با Default Gateway اینترنت هم قبلنا رو 30 بود اونم الان رفته رو 150. خیلی داره اذیتم میکنه نمیدونم به کجا هم گزارش بدم که بفهمه این موضوع رو. پینگ هم که تغییر میکنه خیلی سریع انجام میشه مثلا تو عرض 5 ثانیه پینگ از 250 تا 600 میره و دوباره برمیگرده سر جا اولش. با شهر خودمون هم همیطنور پینگ خیلی سریع از 50 تا 250 نوسان میکنه در واقع همش نوسان هست اینترنت. و پینگ رو یه عدد مضخص ثابت نیست. قبلا این چیزا رو نداشت فقط پکت لاست بود ولی الان اون حل شده بجاش مشکل رفته تو پینگ.

لطفا راهنمایی کنید چکار کنم در این حالت به خدا دیگه خسته شدم از دست این اینترنت اجازه نمیده حتی با داخل ایران بازی کنم پینگ میره 400 و از سروری که قبلا با پینگ 100 بازی میکردم Kick میشم. کسی از مخابرات اینجا هست که دقیقا این مشکل از سه چهار روز پیش براش بوجود اومده باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من از تابستون میخوام بیام مشهد ومیخوام سرویس اینترنت پرسرعت بگیرم. شما چی پیشنهاد میکنین ؟ ADSL ؟ Wimax ؟ ....؟
    پیشنهادتون چه شرکت و ISP هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام يه سوال داشتم پارس آنلاين تعرفه ١ ساله ١ مگ نداره من تو سايتشون نديدم چه شركتي واسه تعرفه ١ ساله گرفتن خوبه البته سرعت بالا بده بدون نياز به نامه و كارت دانشجويي ؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    برای بازی کردن آنلاین با کنسول XBOX اینترنت کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟به نظرتون 128 نامحدود شاتل ماهی 24 تومن سرعت و هزینه و از همه مهم تر پینگ کدام سرویس دهنده از همه پایین تر چون میخوام بدون لگ بازی کنم؟
    اگر کسی سرویس art1 یا art2 شاتل رو داره بره سایت speedtest.net ببینه پینگش چقده؟ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض اينترنت پر سرعت براي دانلود شبانه

سلام.من يك اينترنت پر سرعت براي دانلود شبانهكه در شب سرعت دانلود حدود 150 باشه براي مركز تند گويان قبلا دات نت داشتم{عصر تلكام} 200 دان ميكردم ولي الن پورت ها پر شده من حدود 70و 80 تومان براي اينترنت تابستان پول گذاشتم اگر ممكنه كسايي كه تو منطقه ي ما(تندگويان) يه همچين سرويسي مي شناسن اعلام كنين ممنون ميشم.
    خودم 1mb پارس مد نظرمه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

بدون شك اوراكل براي بازي انلاين حرف ندار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    برای بازی کردن آنلاین با کنسول XBOX اینترنت کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟به نظرتون 128 نامحدود شاتل ماهی 24 تومن سرعت و هزینه و از همه مهم تر پینگ کدام سرویس دهنده از همه پایین تر چون میخوام بدون لگ بازی کنم؟
    اگر کسی سرویس art1 یا art2 شاتل رو داره بره سایت speedtest.net ببینه پینگش چقده؟ممنون
    بدون شك اوراكل براي بازي انلاين حرف ندار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام شركت خدمات اينترنتي هست كه به مشترك هاي خانگي تا ١ مگ بده نامه و كارت دانشجويي نخواد ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •